31.8.18

Film documentar creștin „Cronicele persecuției religioase din China – Muşamalizarea”



Film documentar creștin „Cronicele persecuției religioase din China – Muşamalizarea”

De când a ajuns la putere în China continentală în 1949, Partidul Comunist Chinez a persecutat continuu credințele religioase. A arestat și a ucis frenetic creștini, a expulzat și a abuzat misionarii care activau în China, a confiscat și a distrus nenumărate copii ale Bibliei, a închis și a demolat clădirile bisericilor și a încercat în zadar să extermine toate bisericile de casă.

Film creștin subtitrat „Taina Evlaviei” Domnul Isus a coborât pe nori (Trailer)



Film creștin subtitrat „Taina Evlaviei” Domnul Isus a coborât pe nori (Trailer)

Lin Bo'en era un bătrân de la o biserică-de-casă din China. În decursul anilor săi de credincios, s-a simțit onorat să sufere pentru Domnul și a prețuit cunoașterea și câștigarea Domnului Isus Hristos mai mult decât orice pe lume.

30.8.18

Film crestin subtitrat „Nu te amesteca în treburile mele” Dumnezeu Atotputernic este Domnul și Dumnezeul meu



Film crestin subtitrat „Nu te amesteca în treburile mele” Dumnezeu Atotputernic este Domnul și Dumnezeul meu

Li Qingxin este o predicatoare a unei biserici de casă din China care este credincioasă Domnului de mulți ani. Este mereu entuziastă în înfăptuirea lucrării Domnului de predicare a evangheliei, așteptând cu atenție sosirea Domnului pentru a o duce în Împărăția cerurilor. În ultimii ani, Li Qingxin a văzut diverse comunități religioase și biserici care au fost lăsate în părăsire.

Experiențele lui Petru: cunoștințele sale despre mustrare și judecată

Când era mustrat de Dumnezeu, Petru s-a rugat: „O, Dumnezeule! Trupul meu este neascultător, iar Tu mă mustri și mă judeci. Mă bucur de mustrarea și judecata Ta și chiar dacă Tu nu mă vrei, în judecata Ta, eu contemplu firea Ta sfântă și dreaptă. Când mă judeci, astfel ca alții să poată contempla firea Ta dreaptă prin judecata Ta, mă simt mulțumit. Dacă poate scoate la iveală firea Ta și poate permite ca firea Ta dreaptă să fie văzută de toate făpturile și dacă poate face iubirea mea pentru Tine mai pură, astfel încât să pot obține imaginea unuia care este drept, atunci judecata Ta este bună, căci astfel este și voia Ta milostivă.

29.8.18

Privind arătarea lui Dumnezeu întru judecata și mustrarea Sa

Precum sute de milioane de alți urmași ai Domnului Isus Hristos, noi respectăm legile și poruncile Bibliei, ne bucurăm de harul abundent al Domnului Isus Hristos ne adunăm împreună, ne rugăm, dăm slavă și servim în numele Domnului Isus Hristos– și toate acestea le facem sub protecția și grija Domnului. Deseori suntem slabi și deseori puternici. Credem că toate acțiunile noastre sunt în conformitate cu învățăturile Domnului. Se înțelege de la sine, atunci, că noi credem, de asemenea, despre noi înșine că mergem pe calea supunerii față de voia Tatălui din ceruri.

"Ce știi despre credință?" Cuvântările lui Hristos al zilelor de pe urmă



"Ce știi despre credință?" Cuvântările lui Hristos al zilelor de pe urmă

Dumnezeu Atotputernic spune: „Zic că omul are credință în Mine pentru că îi dau prea mult har și are mult mai mult de câștigat. Iudeii credeau în Mine datorită harului Meu și Mă urmau oriunde mergeam. Acești oameni ignoranți ce aveau cunoștințe și experiențe limitate voiau să vadă doar semnele și minunile pe care le făceam.

28.8.18

Cuvântările lui Hristos al zilelor de pe urmă „Cum să Îl cunoașteți pe Dumnezeul de pe pământ”



Cuvântările lui Hristos al zilelor de pe urmă „Cum să Îl cunoașteți pe Dumnezeul de pe pământ”

Dumnezeu Atotputernic spune: „Voi priviți toate faptele lui Hristos din punct de vedere al celor nedrepți și Îi evaluați toată lucrarea, precum și identitatea și esența Sa, din perspectiva celor răi. Ați făcut o greșeală gravă și ați făcut ceva ce nimeni din cei care au venit înaintea voastră nu a mai făcut vreodată.

Ce înseamnă să fii un om adevărat

Gestionarea omului este slujba Mea și, mai mult, cucerirea lui de către Mine este ceva care a fost rânduit când am creat lumea. Oamenii s-ar putea să nu știe că îi voi cuceri complet în ultimele zile și s-ar putea ca ei să nu fie conştienţi că dovada înfrângerii lui Satan de către Mine este cucerirea răzvrătiților din rândul omenirii. Dar, când dușmanul Meu s-a alăturat luptei cu Mine, i-am spus deja că voi deveni cuceritorul acelora pe care Satana i-a luat captivi și i-a făcut copiii și slujitorii lui loiali, cei care îi supraveghează casa.

27.8.18

Cuvântările Duhului Sfânt „În credința ta în Dumnezeu ar trebui să asculți de Dumnezeu”


Cuvântările Duhului Sfânt „În credința ta în Dumnezeu ar trebui să asculți de Dumnezeu”


Dumnezeu Atotputernic spune: „Cheia ascultării de Dumnezeu este aprecierea noii lumini și dorința de a o accepta și de a o pune în practică. Numai aceasta este adevărata ascultare. … A nu te mulțumi doar cu viața în harul lui Dumnezeu, a înseta mereu după adevăr și a căuta adevărul și dorința de a fi câștigat de Dumnezeu – aceasta înseamnă a asculta de Dumnezeu în mod conștient; aceasta este credința pe care o vrea Dumnezeu.”

Omul poate fi salvat numai în mijlocul gestionării lui Dumnezeu


Toată lumea consideră că gestionarea lui Dumnezeu este ciudată, deoarece oamenii cred că aceasta nu are nicio legătură cu omul. Ei cred că această gestionare este numai lucrarea lui Dumnezeu, este doar problema lui Dumnezeu și astfel, omenirea este indiferentă față de gestionarea lui Dumnezeu. În acest fel, mântuirea omenirii a devenit vagă și neclară și acum nu este decât o retorică goală. Chiar dacă omul Îl urmează pe Dumnezeu pentru a fi mântuit și pentru a păși către frumoasa destinație, omul nu are nicio preocupare în ceea ce privește modul în care Dumnezeu Își desfășoară lucrarea.

26.8.18

Cei incompatibili cu Hristos sunt cu siguranță oponenți ai lui Dumnezeu


Toți oamenii doresc să vadă chipul adevărat al lui Isus și doresc să fie împreună cu El. Cred că niciunul dintre frați sau niciuna dintre surori nu ar spune că nu dorește să-L vadă sau să fie cu Isus. Înainte de a-L vedea pe Isus, adică înainte de a-L vedea pe Dumnezeu întrupat, veți avea multe gânduri, de exemplu, legate de înfățișarea lui Isus, felul Lui de a vorbi, modul Lui de a trăi și așa mai departe.

25.8.18

Despre practica rugăciunii


Voi nu acordați nicio atenție rugăciunii în viața voastră de zi cu zi. Oamenii au ignorat întotdeauna rugăciunea. În rugăciunile lor, ei mai degrabă se prefăceau și nu le luau în serios și niciunul nu și-a deschis pe deplin inima în fața lui Dumnezeu și nu s-a rugat cu adevărat lui Dumnezeu. Oamenii se roagă lui Dumnezeu doar atunci când se întâmplă ceva cu ei. În tot acest timp, te-ai rugat vreodată cu adevărat lui Dumnezeu? Ai vărsat vreodată lacrimi de durere înaintea lui Dumnezeu? Ai ajuns vreodată să te cunoști pe tine însuți stând înaintea lui Dumnezeu? Ai avut vreodată o rugăciune deschisă cu Dumnezeu?

Trailer film | Judecata în zilele de pe urmă „Orașul va fi răsturnat” A doua venire a Domnului Isus




Trailer film crestin | Judecata în zilele de pe urmă „Orașul va fi răsturnat” A doua venire a Domnului Isus
Cheng Huize este o colegă într-o biserică-de-casă din China. Ea crede în Dumnezeu de mulți ani și a lucrat pentru Domnul cu un entuziasm neclintit. Ea și-a asumat multe responsabilități în biserică și are compasiune pentru frații și surorile ei. Pe măsură ce biserica s-a golit tot mai mult zi după zi, răutatea a început să fie tot mai prezentă în biserica ei. Pastorul a propus în mod energic ca biserica să înființeze o fabrică, și să-i ducă pe credincioși pe calea bogăției, și i-a și îndemnat să se alăture Bisericii Patriotice pentru a se putea baza pe ajutor din partea guvernului comunist chinez.Asta a dus la o dezbatere aprigă.

24.8.18

Muzica Crestina Video „Iubirea lui Dumnezeu ne aduce împreună” (Solo de bărbat)



Muzica Crestina Video „Iubirea lui Dumnezeu ne aduce împreună” (Solo de bărbat)

Deși separați de nenumărate mări și nenumărați munți,
suntem un singur popor, fără granițe între noi,
cu piele de diferite culori și vorbind diferite limbi.
Deoarece cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic ne cheamă,
suntem ridicați înaintea tronului lui Dumnezeu.

Promisiunile către cei care au fost desăvârșiți

Care este calea prin care Dumnezeu îl desăvârșește pe om? Care sunt aspectele incluse în această desăvârșire? Ești dispus să fii desăvârșit de Dumnezeu? Ești dispus să accepți judecata și pedeapsa lui Dumnezeu? Știi la ce se referă aceste întrebări? Dacă nu poți vorbi despre astfel de cunoștințe, atunci aceasta arată că încă nu cunoști lucrarea lui Dumnezeu și că nu ai fost deloc luminat de Duhul Sfânt. Un astfel de om nu poate fi desăvârșit.

23.8.18

3. Originea și dezvoltarea Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic





3. Originea și dezvoltarea Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic

În Epoca Harului, Domnul Isus le-a promis urmașilor Săi: „Iar dacă Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (Ioan 14:3). (NIV ®) De asemenea, El a prevestit: „Căci aşa cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, tot aşa va fi şi venirea Fiului Omului” (Matei 24:27). (NIV ®) În zilele de pe urmă, așa cum a fost făgăduit și prezis de către El Însuși, Dumnezeu S-a întrupat din nou și a coborât în estul lumii – China - ca să facă lucrarea de judecată, de mustrare, de cucerire și de mântuire folosind cuvântul, pe fundamentul lucrării de răscumpărare a Domnului Isus.

Cum să slujim Lui Dumnezeu în armonie cu voia Lui

Astăzi vom împărtăși în primul rând modul în care oamenii ar trebui să slujească lui Dumnezeu după credința lor, ce condiții trebuie să îndeplinească și ce ar trebui să înțeleagă cei care slujesc lui Dumnezeu și care sunt abaterile din slujirea voastră. Ar trebui să înțelegeți toate acestea. Aceste chestiuni vizează modul în care credeți în Dumnezeu, cum pășiți pe calea călăuzitoare a Duhului Sfânt și cum toate ale voastre sunt rânduite de Dumnezeu și acestea vă vor permite să cunoașteți fiecare pas al lucrării Lui Dumnezeu în voi.

22.8.18

Muzica Crestina „Împărăţia lui Hristos e un cămin cald” Videoclip muzical


Muzica Crestina „Împărăţia lui Hristos e un cămin cald” Videoclip muzical



Împărăţia lui Hristos e căminul meu cald,
ea le aparține tuturor oamenilor lui Dumnezeu.
Hristos pășește și vorbește în biserică
și trăiește împreună cu oamenii lui Dumnezeu.

Cei incompatibili cu Hristos sunt cu siguranță oponenți ai lui Dumnezeu


Toți oamenii doresc să vadă chipul adevărat al lui Isus și doresc să fie împreună cu El. Cred că niciunul dintre frați sau niciuna dintre surori nu ar spune că nu dorește să-L vadă sau să fie cu Isus. Înainte de a-L vedea pe Isus, adică înainte de a-L vedea pe Dumnezeu întrupat, veți avea multe gânduri, de exemplu, legate de înfățișarea lui Isus, felul Lui de a vorbi, modul Lui de a trăi și așa mai departe.

21.8.18

Ar trebui să știi cum a evoluat întreaga umanitate până în ziua de azi



Întreaga lucrare, de-a lungul celor 6.000 de ani, s-a schimbat treptat împreună cu vremurile. Schimbările în această lucrare au avut loc în funcție de împrejurările lumii întregi. Lucrarea de gestionare a lui Dumnezeu s-a transformat doar treptat, în funcție de tendințele de dezvoltare ale umanității în ansamblu; nu a fost și planificată la începutul creației. Înainte ca lumea să fie creată sau chiar imediat după ce a fost creată, Iahve nu planificase încă prima etapă a lucrării, cea a legii; a doua etapă a lucrării, cea a harului; sau a treia etapă a lucrării, cea a cuceririi, în care El ar lucra, mai întâi, în mijlocul unui grup de oameni — unii dintre urmașii Moabului și, de aici, El ar cuceri întregul univers. El nu a rostit aceste cuvinte după ce a creat lumea; El nu a rostit aceste cuvinte după Moab, cu atât mai puțin înainte de Lot.

Omul poate fi salvat numai în mijlocul gestionării lui Dumnezeu

Toată lumea consideră că gestionarea lui Dumnezeu este ciudată, deoarece oamenii cred că aceasta nu are nicio legătură cu omul. Ei cred că această gestionare este numai lucrarea lui Dumnezeu, este doar problema lui Dumnezeu și astfel, omenirea este indiferentă față de gestionarea lui Dumnezeu. În acest fel, mântuirea omenirii a devenit vagă și neclară și acum nu este decât o retorică goală.

20.8.18

Cugetare la dragostea lui Dumnezeu "Preaiubitul meu, așteaptă-mă, Te rog" Muzica Crestina Romaneasca



Cugetare la dragostea lui Dumnezeu "Preaiubitul meu, așteaptă-mă, Te rog" Muzica Crestina Romaneasca

Peste copaci, luna se-nalță lin.
Ca iubitul meu frumos, fără cusur.
Iubitul meu, o, unde ești?
Lacrimi îmi curg acum. Îmi auzi strigătul?
Tu ești Cel ce-mi arăți dragoste.
Tu ești Cel căruia-I pasă.
Tu ești Cel ce mereu, la mine Te gândești.
Tu ești Cel ce viața îmi prețuiești.
Lună, dincolo de ceruri.
Iubitul nu-mi lăsa s-aștepte mult.
Spune-I, te rog, că îmi lipsește.
Nu uita să îmi porți dragostea, o dragostea.
Gâște-n perechi, zboară departe.
Vor aduce vești de la iubitul meu?
O, vă rog, dați-mi aripile.

18.8.18

Cantari Crestine | Cum să-l cunoști pe Dumnezeu ? „Firea dreaptă a lui Dumnezeu e unică”



Cantari Crestine | Cum să-l cunoști pe Dumnezeu ? „Firea dreaptă a lui Dumnezeu e unică”

Dumnezeu își exprimă firea dreaptă în moduri și principii unice,
necontrolată de oameni,
evenimente sau lucruri.
Nimeni nu-I poate schimba ideile sau gândurile
sau să-L convingă și să-I schimbe deciziile.
Aceasta este natura unică a firii drepte a Creatorului!
Firea Lui dreaptă!

Cea Mai Frumoasa Muzica Crestina „Împărăţia”



Cea Mai Frumoasa Muzica Crestina „Împărăţia”

Împărăția, orașul sfinților, împărăția lui Hristos.
În împărăție, bogățiile și slava lui Dumnezeu sunt exemplificate clar.
Fulgerul vine de la Răsărit și strălucește până la apus.
Lumina adevărată e aici,
cuvântul lui Dumnezeu s-a arătat în trup.

Cum poate omul, care L-a definit pe Dumnezeu în concepțiile sale, să primească revelațiile lui Dumnezeu?



Lucrarea lui Dumnezeu continuă să avanseze și, deși scopul lucrării Lui rămâne neschimbat, mijloacele prin care El lucrează se schimbă în mod constant și astfel sunt și aceia care Îl urmează pe Dumnezeu. Cu cât este mai bogată lucrarea lui Dumnezeu, cu atât mai mult omul vine să-L cunoască pe Dumnezeu, iar firea omului se schimbă în consecință, împreună cu lucrarea Lui.

17.8.18

"Simbolurile victoriei lui Dumnezeu" Cele mai frumoase cantari crestine



"Simbolurile victoriei lui Dumnezeu" Cele mai frumoase cantari crestine
Omul e readus la cum a fost la-nceput.
Își poate-ndeplini îndatoririle,
să rămână la locul său,
Astfel Dumnezeu va avea un grup de oameni care I se închină pe pământ.
El Își va fi construit și-o împărăție care I se închină pe pământ.
El Își va fi construit și-o împărăție care I se închină pe pământ.
El va avea victorie eternă peste pământ.
Cei care I se opun vor pieri pentru eternitate.
Aceasta-I va restabili intențiile de la crearea omului,
de la crearea tuturor lucrurilor
și va readuce autoritatea Lui pe pământ,
autoritatea Lui printre toate lucrurile și toți dușmanii Lui.
Acestea sunt simbolurile victoriei lui Dumnezeu,
victoriei Lui totale.
Acestea sunt simbolurile victoriei lui Dumnezeu,
victoriei Lui totale.
De-acum înainte, omenirea va intra-n odihnă,
va intra-ntr-o viață ce urmează calea bună.
Dumnezeu va intra în odihnă eternă cu omenirea,
va intra-ntr-o viață eternă împărtășită între Dumnezeu și om.
Dezmățul și revolta de pe pământ vor dispărea.
Tânguielile vor dispărea de pe pământ,
vor dispărea total.
Toți cei de pe pământ ce I se opun Lui nu vor mai fi-n jur.
Doar Dumnezeu și oamenii salvați vor rămâne.
Doar creația lui Dumnezeu va rămâne.
Doar creația lui Dumnezeu va rămâne.
Doar creația lui Dumnezeu va rămâne.
din „Cuvântul Se arată în trup”

Doar Hristos din zilele de pe urmă îi poate oferi omului calea vieții veșnice

Calea vieții nu este ceva ce poate fi deținut de oricine și nici nu poate fi obținută cu ușurință de către toți. Acest lucru se întâmplă deoarece viața poate veni doar de la Dumnezeu, cu alte cuvinte, doar Dumnezeu Însuși deține esența vieții, nu există nicio cale a vieții fără Dumnezeu Însuși și astfel doar Dumnezeu este sursa vieții și izvorul nesecat al apei vii a vieții. De când a creat lumea, Dumnezeu a săvârșit multă lucrare care implică vitalitatea vieții, a săvârșit multă lucrare care îi aduce viață omului și a plătit un preț mare pentru ca omul să poată câștiga viață, deoarece Dumnezeu Însuși este viața veșnică și Dumnezeu Însuși este calea prin care omul este reînviat.

16.8.18

Documentar „Acela care deține suveranitatea peste toate lucrurile”Ascensiunea și declinul națiunilo



muzica crestina „Acela care deține suveranitatea peste toate lucrurile” Documentar muzical | Ascensiunea și declinul națiunilor
Ascensiunea şi declinul unei țări sau a unei națiunii sunt rezultatul acțiunilor umane? Există o lege a naturii? Ce fel de mister conține? Cine anume comandă ascensiunea şi declinul unei țări sau ale unei națiuni? Documentarul muzical creștin Acela care deține suveranitatea peste toate lucrurile vă va dezvălui în curând misterul!

Documentar Trailer„Acela care deține suveranitatea peste toate lucrurile”Reflecții privind dezastrul



muzica crestina „Acela care deține suveranitatea peste toate lucrurile” Documentar muzical | Reflecții privind dezastrul

Mulți oameni cred că soarta lor este în mâinile lor. Dar când vine dezastrul, tot ceea ce simțim este neajutorarea, frica și groaza și ne conștientizăm insignifianţa și fragilitatea vieții…

15.8.18

Film crestin „Orașul va fi răsturnat" Care este substanța împotrivirii fariseilor lui Dumnezeu?



Film crestin "Orașul va fi răsturnat" Care este substanța împotrivirii fariseilor lui Dumnezeu?
Timp de două mii de ani, cu toate că toți credincioșii au știut că fariseii L-au sfidat pe Domnul Iisus, nimeni în toată lumea religioasă nu știe exact care este rădăcina și esența sfidării de către farisei a lui Dumnezeu. Doar cu venirea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă adevărul acestei întrebări poate fi dezvăluit. Dumnezeu Atotputernic spune: „Acești farisei erau încăpățânați din fire, aroganți și nu se supuneau adevărului. Principiul credinței lor în Dumnezeu este: Indiferent cât de profundă e predicarea Ta, indiferent cât de înaltă e autoritatea Ta, tu nu ești Hristos, decât dacă ești numit Mesia. Nu sunt aceste păreri absurde și ridicole?” (Cuvântul Se arată în trup).
marturii video:Judecata în zilele de pe urmă "Orașul va fi răsturnat" a doua venire a lui iisus | film crestin https://pse.is/9KJVY
Revelarea misterelor Bibliei "Momentul Schimbării" film crestin subtitrat (film complet) https://yt1.pics.ee/9TUHY

Învățăturile lui Dumnezeu „Dumnezeu vrea ca mai mulți oameni să-I câștige mântuirea”



Învățăturile lui Dumnezeu „Dumnezeu vrea ca mai mulți oameni să-I câștige mântuirea” Cantari Crestine
Dumnezeu speră că mai mulți oameni
vor studia cu-atenție
când se confruntă cu lucrarea și cuvintele Lui,
primind aceste cuvinte importante
cu o inimă pioasă.
Să nu urmezi pașii celor pedepsiți.
Să nu fii ca Pavel, care știa calea adevărată,
dar a sfidat intenționat,
a pierdut jertfa pentru păcat.
Acceptă noua Lui lucrare, primește adevărul.
Și-atunci vei câștiga mântuirea lui Dumnezeu!
Dumnezeu nu vrea să fie mai mulți pedepsiți,
speră-n schimb să fie mai mulți salvați,
mai mulți oameni să țină pasul,
să urmeze pașii Săi,
ca mai mulți să intre-n împărăția lui Dumnezeu!
Acceptă noua Lui lucrare, primește adevărul.
Și-atunci vei câștiga mântuirea lui Dumnezeu!
Dumnezeu îi tratează pe toți drept,
indiferent de vârstă,
nu contează cât de venerabil ești
sau cât ai suferit.
Firea Lui rămâne mereu neschimbată,
dreaptă în fața acestor lucruri.
El nu favorizează pe nimeni,
dar Îi pasă dacă omul acceptă
adevărul și Lucrarea Lui nouă,
dând la o parte alte lucruri.
Acceptă noua Lui lucrare, primește adevărul.
Și-atunci vei câștiga mântuirea lui Dumnezeu!
Acceptă noua Lui lucrare, primește adevărul.
Și-atunci vei câștiga mântuirea lui Dumnezeu!
din „Exemple clasice de pedepse pentru împotrivirea față de Dumnezeu Atotputernic

Dumnezeu este sursa vieții omului

Din momentul în care apari plângând pe această lume, începi să îți îndeplinești datoria. Îți asumi rolul în planul lui Dumnezeu și în orânduirea lui Dumnezeu. Îți începi călătoria vieții. Indiferent de trecutul tău și oricare ar fi drumul de urmat, nimeni nu poate scăpa de organizarea și aranjamentul pe care le-a pregătit Raiul și nimeni nu deține controlul asupra propriului destin, deoarece doar El, care domnește peste toate lucrurile, este capabil de o asemenea lucrare.

14.8.18

Film crestin | E interpretarea Biblie același lucru cu cinsitirea și mărturisirea lui Dumnezeu?



Film crestin „Orașul va fi răsturnat ” E interpretarea Biblie același lucru cu cinsitirea și mărturisirea lui Dumnezeu?
Majoritatea oamenilor din întreaga lume religioasă cred că cei care sunt cei mai capabili să explice Biblia sunt oameni care Îl cunosc pe Dumnezeu, și că dacă pot interpreta misterele și explica profețiile Bibliei, atunci sunt oameni care fac voia lui Dumnezeu și care Îl cinstesc și Îl mărturisesc pe Dumnezeu. De aceea, mulți oameni au o credință oarbă în acest fel de persoane și li se închină. Deci, Îl cinstesc și mărturisesc oare pe Dumnezeu explicațiile privind Biblia ale pastorilor și bătrânilor? Dumnezeu Atotputernic spune „Cei care citesc Biblia în bisericile mari recită Biblia în fiecare zi, dar niciunul nu înțelege scopul lucrării lui Dumnezeu. Niciunul nu-L poate cunoaște pe Dumnezeu; în plus, niciunul nu e pe placul inimii lui Dumnezeu. Toți sunt netrebnici, oameni răi, fiecare semețindu-se să-L învețe pe Dumnezeu. Deși se folosesc de numele lui Dumnezeu, ei I se opun cu bună știință” (Cuvântul Se arată în trup).
marturii video:Judecata în zilele de pe urmă "Orașul va fi răsturnat" a doua venire a lui iisus | film crestin https://pse.is/9KJVY
Revelarea misterelor Bibliei "Momentul Schimbării" film crestin subtitrat (film complet) https://yt1.pics.ee/9TUHY

Povestea adevărată din spatele lucrării în Epoca Mântuirii

Întregul Meu plan de gestionare (planul mântuirii), un plan ce se întinde pe o perioadă de 6.000 de ani, cuprinde trei etape, sau trei epoci: Epoca Legii de la începuturi; Epoca Harului (care este şi Epoca Mântuirii) şi Epoca Împărăţiei în ultimele zile. Lucrarea Mea în aceste trei epoci diferă în conţinut în funcţie de specificul fiecărei epoci, dar în fiecare etapă este în concordanţă cu nevoile omului – sau pentru a fi mai exact, este făcută în funcţie de şiretlicurile pe care Satana le angajează în războiul pe care-L port cu el. Scopul lucrării Mele este de a-l înfrânge pe Satana, pentru a se face manifestată înţelepciunea şi atotputernicia Mea, de a demasca toate şiretlicurile Satanei şi în acest mod de a mântui întreaga rasă umană care trăieşte sub sfera lui.

13.8.18

Cantari Crestine „Când îți deschizi inima către Dumnezeu” Trăind iubirea lui Dumnezeu



Cantari Crestine „Când îți deschizi inima către Dumnezeu” Trăind iubirea lui Dumnezeu
Când pe Dumnezeu nu-L înțelegeți și nu-I cunoașteți natura,
inimile nu vi se pot deschide către Dumnezeu.
Odată ce-L înțelegeți pe El, veți pricepe ce e-n inima Sa.
Și veți gusta ce se află în El, cu credință-ntreagă, atenți pe deplin.
Când guști ce e în inima Lui, puțin câte puțin, zi de zi,
când guști ce e în inima Lui, Îi vei deschide inima ta.
Când ți-e inima deschisă, când ți-e inima deschisă,
vei vedea disprețul, vei vedea rușinea
dorințelor risipitoare și-egoiste.
Când ți-e inima deschisă, Când ți-e inima deschisă,
vei vedea o lume infinită-n Dumnezeu
și vei fi-ntr-un loc nespus, de minuni.
Pe acest tărâm, nu-i strop de întuneric, răutate și-amăgire-acolo nu sunt.
Doar adevăr, doar credință acolo sunt, doar dreptate și doar lumină.
El e iubire, El poartă de grijă, e compasiune infinită.
În viața ta, bucuria o simți, când îți deschizi inima spre Dumnezeu.
Înțelepciunea-I și puterea-I, autoritatea și iubirea Lui umplu-acest tărâm.
Poți vedea ce are și ce este El,
ce-i provoacă bucurii, ce-i provoacă-ngrijorări,
ce-L întristează sau ce-L mânie e vizibil pentru toți,
când îți deschizi inima spre Dumnezeu și Îl inviți în ea.
din „Cuvântul Se arată în trup”

Film crestin subtitrat „Orașul va fi răsturnat” Lumea religioasă a degenerat în Cetatea Babilonului



Film crestin subtitrat „Orașul va fi răsturnat” Lumea religioasă a degenerat în Cetatea Babilonului

Liderii lumii religioase se îndepărtează de calea Domnului și urmează tendințele lumești; de asemenea colaborează cu puterea guvernatoare în sfidarea și condamnarea sălbatică a Fulgerului de la Răsărit, și deja au început să meargă pe calea ce se împotrivește lui Dumnezeu.

12.8.18

Ce înseamnă să-L iubești cu adevărat pe Dumnezeu? „Dragoste pură fără pată” Cantari Crestine



Ce înseamnă să-L iubești cu adevărat pe Dumnezeu? „Dragoste pură fără pată” Cantari Crestine

Dragostea e-o emoție pură, pură, fără pată.
Folosește-ți inima,
folosește-ți inima să iubești,
să simți și să îți pese.
Dragostea nu pune condiții sau bariere sau distanță.
Folosește-ți inima,
folosește-ți inima să iubești,
să simți și să îți pese.

„Dumnezeu conduce destinul întregii omeniri” Cuvântările lui Hristos al zilelor de pe urmă



„Dumnezeu conduce destinul întregii omeniri” Cuvântările lui Hristos al zilelor de pe urmă

Dumnezeu Atotputernic spune: „Cuvântările lui Hristos al zilelor de pe urmă,Cuvântările lui Hristos, Hristos al zilelor de pe urmă,Hristos,zilelor de pe urmă,Dumnezeu Atotputernic spune,Dumnezeu conduce destinul întregii omeniri,cuvantul lui dumnezeu pentru astazi,cuvantul lui dumnezeu,cuvintelor lui Dumnezeu ,

Hristos înfăptuiește lucrarea judecății prin adevăr

Lucrarea ultimelor zile constă în împărțirea tuturor după felul lor, în încheierea planului lui Dumnezeu de gestionare (planul mântuirii), deoarece clipa se apropie și ziua lui Dumnezeu a sosit. Dumnezeu îi aduce pe toți cei care au intrat în împărăția Sa, adică pe toți cei care I-au fost credincioși până la sfârșit, în epoca lui Dumnezeu Însuși. Cu toate acestea, până la venirea epocii lui Dumnezeu Însuși, lucrarea lui Dumnezeu nu va fi de a observa faptele oamenilor sau de a cerceta viețile lor, ci de a le judeca răzvrătirea, deoarece Dumnezeu îi va purifica pe toți cei care vor veni în fața tronului Său.

11.8.18

Tu L-ai întâmpinat pe Domnul? „Nimeni nu e conștient de sosirea lui Dumnezeu” Cantari Crestine



Tu L-ai întâmpinat pe Domnul? „Nimeni nu e conștient de sosirea lui Dumnezeu” Cantari Crestine
Nimeni nu e conștient de sosirea lui Dumnezeu,
nimeni nu-L întâmpină.
Chiar mai mult, nimeni nu știe tot ce va face,
tot ce va face El.
Viața omului rămâne neschimbată;
aceeași inimă, zile obișnuite.
Dumnezeu trăiește printre noi ca o persoană obișnuită,
precum cel mai neînsemnat dintre adepți,
ca un credincios oarecare,
precum cel mai neînsemnat dintre adepți,
ca un credincios oarecare.
El are propriile preocupări și propriile Lui scopuri.
Și are divinitatea pe care oamenii n-o posedă.
Nimeni n-a observat existența divinității Lui
sau diferența dintre esența Lui și cea a omului.
Trăim alături de El, fără teamă,
pentru că-L vedem exact ca pe un credincios neînsemnat.
Ne urmărește fiecare mișcare
și toate gândurile, ideile și faptele noastre
sunt dezvăluite înaintea Lui,
toate gândurile și ideile noastre,
sunt dezvăluite înaintea Lui,
toate gândurile și ideile noastre.
Nimeni nu se interesează de existența lui Dumnezeu,
nimeni nu-și imaginează funcția Lui
și chiar mai mult,
nimeni nu are vreo bănuială despre cine este El.
Ne continuăm doar preocupările,
ca și cum Dumnezeu n-ar avea nimic de-a face cu noi.
ca apa de izvor se extinde.
Mi-e dată mie, ți-e dată ție și e dată lui.
, e pentru toți cei care caută adevărul
și așteaptă apariția lui Dumnezeu.
Precum luna urmează soarele,
lucrarea lui Dumnezeu nu încetează.
E săvârșită-n mine, săvârșită-n tine,
săvârșită și-n el.
E săvârșită-n toți cei care urmează pașii lui Dumnezeu
și acceptă judecata și mustrarea Lui.
E săvârșită-n toți cei care urmează pașii lui Dumnezeu
și acceptă judecata și mustrarea Lui.
din „Cuvântul Se arată în trup”

Cele șapte tunete răsună – Prorocind că Evanghelia Împărăției se va răspândi în tot universul




Dumnezeu Atotputernic spune: „Numai când lumina din Răsărit se va transforma treptat în alb, întunericul de pe pământ va începe să se transforme în lumină, și numai atunci omul va descoperi că am plecat demult din Israel și Mă ridic din nou în Răsărit. Odată ce am coborât în Israel și mai târziu, am plecat de acolo, nu Mă mai pot naște din nou în Israel, pentru că lucrarea Mea conduce tot universul, și mai mult, fulgerul luminează de la Răsărit la Apus. Din acest motiv am coborât în Răsărit și am adus Canaanul popoarelor din Răsărit. Vreau să aduc oameni din toate părțile pământului în Ţara Canaan, și astfel continui să cuvântez în Ţara Canaanului pentru a controla întregul univers. În acest moment nu există lumină pe întreg pământul, în afară de Canaan, și toți oamenii sunt amenințați de foame și de frig. Mi-am dat Slava lui Israel, și apoi Mi-am luat-o înapoi, și apoi i-am adus pe israeliți la Răsărit și pe toată omenirea la Răsărit. I-am adus pe toți la lumină ca să se unească cu ea și să se afle în comuniune cu ea, și să nu mai trebuiască să o caute.”

dinCele șapte tunete răsună – Prorocind că Evanghelia Împărăției se va răspândi în tot universul

10.8.18

"Sensul simbolic al mâniei lui Dumnezeu" Cele mai frumoase cantari crestine




Când demnitatea și sfințenia lui Dumnezeu sunt puse la-ncercare,
când forțele drepte sunt blocate,
fără ca omul să vadă,
atunci Dumnezeu Își va trimite mânia.
Atunci Dumnezeu Își va trimite mânia.
Datorită esenței lui Dumnezeu,
toate forțele de pe pământ care-L contestă,
I se opun sunt rele, nedrepte.
Toate vin de la Satana, îi aparțin lui Satana.
Fiindcă Dumnezeu e drept, din lumină și sfânt,
așa că toate lucrurile rele, corupte ale Satanei vor dispărea de aici.
Asta se va întâmpla când Dumnezeu Își va trimite mânia.
Asta se va întâmpla când Dumnezeu Își va trimite mânia.
Toate forțele răului vor fi oprite când Dumnezeu Își va trimite mânia.
Toate păcatele ce fac rău omului vor fi oprite când El Își va trimite mânia.
Toate forțele ostile vor fi cunoscute,
separate și blestemate,
Ajutoarele Satanei - pedepsite, eliminate când Dumnezeu Își va trimite mânia.
Și lucrarea Lui va merge înainte fără obstacole.
Planul Lui de gestionare se desfășoară pas cu pas conform programului Lui.
Asta e după ce Dumnezeu Își trimite mânia.
Poporul Lui ales e liber de tulburea și-nșelăciunea Satanei.
Cei care-L urmează se bucură de ce oferă El într-un loc al păcii.
Asta e după ce Dumnezeu Își trimite mânia.
Asta e după ce Dumnezeu Își trimite mânia.
Mânia Lui e protecția
ce-mpiedică forțele răului să se înmulțească și să se dezlănțuie.
Mânia Lui e protecția
ce apără existența a tot ce-i drept și pozitiv.
Mânia Lui e protecția ce apără tot ce-i drept și pozitiv
de suprimare și subversiune.
din „Cuvântul Se arată în trup”
"Sensul simbolic al mâniei lui Dumnezeu" Cele mai frumoase cantari crestine