31.12.20

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu | Fragment 38 | „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)”

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu | Fragment 38 | „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)”


Oamenii din zilele de pe urmă văd mânia lui Dumnezeu doar în cuvintele Sale și nu experimentează cu adevărat mânia lui Dumnezeu

30.12.20

Muzică creștină 2020 „Scopul lucrării de rafinare a lui Dumnezeu”

Cantari crestine 2020 „Scopul lucrării de rafinare a lui Dumnezeu”


Rafinarea nu-i simplă pentru oricine,
procesul e foarte greu de acceptat.
Dar prin rafinare, Dumnezeu Își revelează
firea Sa dreaptă omului;
Își arată omului cerințele, îi oferă iluminare,
mai multă emondare și tratare.

29.12.20

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu | Fragment 33 | „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)”

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu | Fragment 33 | „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)”

Lui Dumnezeu nu Îi pasă dacă omul este nechibzuit – El îi cere doar să fie sincer

În Geneza 22:2, Dumnezeu i-a dat următoarea poruncă lui Avraam: „Ia-l pe fiul tău Isaac, pe singurul tău fiu, fiul pe care-l iubeşti, du-te în ţinutul Moria şi jertfeşte-l acolo ca ardere de tot pe unul dintre munţii despre care îţi voi spune.” Sensul cuvintelor lui Dumnezeu era clar: El îi spunea lui Avraam să I-l dea pe unicul său fiu, Isaac, pe care îl iubea, drept ardere de tot. Analizând-o astăzi, este porunca lui Dumnezeu încă în conflict cu concepțiile omului? Da! Tot ceea ce Dumnezeu a făcut în acea vreme este exact opusul concepțiilor omului și de neînțeles pentru acesta. În concepțiile lor, oamenii cred următoarele: când un om nu a crezut și s-a gândit că e imposibil, Dumnezeu i-a dat un fiu și, după ce el a obținut un fiu, Dumnezeu i-a cerut să își jertfească fiul – cât de incredibil! Ce intenționa, de fapt, Dumnezeu să facă? Care era adevăratul scop al lui Dumnezeu? El i-a dat în mod necondiționat un fiu lui Avraam, dar i-a cerut lui Avraam și să Îi ofere o jertfă necondiționată. A fost aceasta o exagerare? Din punctul de vedere al unei terțe părți, aceasta nu numai că a fost o exagerare, dar a fost și un caz de „a face din țânțar armăsar.” Dar Avraam însuși nu a crezut că Dumnezeu cerea prea mult. Deși a avut unele gânduri neînsemnate și a fost puțin suspicios în privinţa lui Dumnezeu, el tot a fost gata să Îi aducă jertfa. În acest punct, ce anume dovedește că Avraam era dispus să își jertfească fiul? Ce se spune în aceste propoziții? Textul original oferă următoarele relatări: „Avraam s-a sculat dis-de-dimineaţă, a înşeuat măgarul, i-a luat pe doi dintre slujitorii săi şi pe fiul său Isaac, a tăiat lemne pentru arderea de tot şi a plecat spre locul despre care i-a spus Dumnezeu” (Geneza 22:3). „Până au ajuns la locul pe care Dumnezeu i-l indicase lui Avraam. Acolo Avraam a zidit un altar şi a aranjat lemnele pe el, după care l-a legat pe fiul său Isaac şi l-a pus pe altar, deasupra lemnelor. Apoi şi-a întins mâna şi a luat cuţitul ca să-l înjunghie pe fiul său” (Geneza 22:9-10). Când Avraam a întins mâna și a luat cuțitul să își omoare fiul, erau acțiunile sale văzute de Dumnezeu? Erau. Întregul proces – de la început, când Dumnezeu i-a cerut lui Avraam să îl sacrifice pe Isaac, până la momentul când Avraam a ridicat efectiv cuțitul pentru a-și omorî fiul – I-a arătat lui Dumnezeu inima lui Avraam și, indiferent de nechibzuința anterioară, ignoranța și înțelegerea greșită a lui Dumnezeu, în acel moment, inima lui Avraam pentru Dumnezeu era sinceră și cinstită și el chiar avea să îl trimită pe Isac, fiul dat lui de Dumnezeu, înapoi la Dumnezeu. În el, Dumnezeu a văzut ascultare – exact ascultarea pe care El o dorea.

28.12.20

Muzică creștină 2020 „Fiți martori pentru Dumnezeu în toate lucrurile pentru a-L mulțumi”


Cantari crestine 2020 „Fiți martori pentru Dumnezeu în toate lucrurile pentru a-L mulțumi”


Fiecare lucru pe care Dumnezeu îl face-n voi
are-n spate un pariu al Satanei cu Dumnezeu.
Lucrarea lui Dumnezeu în voi are-n spate o luptă.
Oricând vi se întâmplă ceva în viață,
Dumnezeu are nevoie de voi să rămâneți fermi
în mărturia voastră către El.

26.12.20

(II) Despre dezvăluirea de către Dumnezeu a lucrării Lui din Epoca Harului

 28. Isus reprezintă toată lucrarea Epocii Harului; El a fost întrupat şi crucificat şi, de asemenea, a inaugurat Epoca Harului. El a fost crucificat pentru a finaliza lucrarea de răscumpărare, pentru a sfârşi Epoca Legii şi a începe Epoca Harului şi, astfel, El a fost numit „Comandantul Suprem”, „Jertfa de păcat” și „Răscumpărătorul”. Prin urmare, lucrarea lui Isus a fost diferită în conţinut faţă de lucrarea lui Iahve, deşi erau în principiu aceleaşi. Iahve a început Epoca Legii, a stabilit fundamentul – punctul de origine – lucrării lui Dumnezeu pe pământ şi a emis legile și poruncile. Acestea sunt cele două părți de lucrare pe care El le-a desăvârșit, care reprezintă Epoca Legii. Lucrarea făcută de Isus în Epoca Harului nu a fost aceea de a emite legii, ci de a le îndeplini, anunțând astfel Epoca Harului şi încheind Epoca Legii care a durat două mii de ani. El a fost deschizătorul de drumuri, ce a venit pentru a începe Epoca Harului, totuși, partea principală a lucrării Sale este răscumpărarea. Şi astfel, lucrarea Sa a avut două direcții: inaugurarea unei noi epoci şi finalizarea lucrării de răscumpărare prin crucificarea Sa, după care a plecat. Și astfel s-a încheiat Epoca Legii și a început Epoca Harului.

Fragment din „Povestea adevărată din spatele lucrării în Epoca Răscumpărării” în Cuvântul Se arată în trup

25.12.20

Cantari crestine 2020 „Planul lui Dumnezeu continuă mereu”


Cantari crestine 2020 „Planul lui Dumnezeu continuă mereu”


După lucrarea lui Iahve,
Isus S-a întrupat ca să lucreze în om.
Lucrarea Lui n-a fost în izolare,
ci s-a-ntemeiat pe lucrarea lui Iahve,
o lucrare pentr-o epocă nouă,
după ce Dumnezeu a-ncheiat Epoca Legii.
Iar când lucrarea lui Isus s-a sfârşit,
Dumnezeu a trecut la noua epocă.
Planul lui Dumnezeu continuă mereu.
Când vechea epocă se-ncheie, una nouă va veni.
Când lucrarea veche-i gata, Dumnezeu va-ncepe alta.
Când vechea epocă se-ncheie, una nouă va veni.

24.12.20

Cantari crestine 2020 „Dumnezeu îndrumă oamenii pe calea cea dreaptă a vieții”


Cantari crestine 2020 „Dumnezeu îndrumă oamenii pe calea cea dreaptă a vieții”


Azi, fiecare dintre voi știe
că Dumnezeu îndrumă oamenii,
pe calea dreaptă-a vieții.
El îl îndrumă pe om să facă următorul pas
către-o nouă eră,
părăsind această eră veche, întunecată.
El îndrumă oamenii în afara trupului,
departe de jugul forței întunericului
și de influența Satanei,
ca fiecare om să trăiască-ntr-o lume liberă.
De dragul unui viitor mai frumos,
în care oamenii pot păși mai curajoși,
Duhul lui Dumnezeu plănuiește totul pentru om.
Ca omul să se poată bucura mai mult,
Dumnezeu Își dedică eforturile-n trup
pentru a pregăti cale-aflată înaintea omului,
grăbind venirea zilei pe care omul o așteaptă.

23.12.20

(I) Despre dezvăluirea lucrării Lui în Epocii Legii

 21. Iahve a creat omenirea, adică, El a creat strămoșii omenirii, pe Eva și pe Adam, dar El nu le-a acordat mai departe intelect sau înțelepciune. Deși ei deja trăiau pe pământ, nu înțelegeau aproape nimic. Și astfel, lucrarea lui Iahve în crearea omenirii a fost doar pe jumătate terminată și era departe de a fi finalizată. El formase doar un model al omului din lut și îi dăduse suflarea Sa, dar fără a acorda omului suficientă înclinație pentru a se închina Lui. La început, omul nu avea de gând să I se închine sau să se teamă de El. Omul știa doar cum să asculte de cuvintele Sale, dar era ignorant față de cunoașterea de bază referitoare la viața pe pământ și față de regulile normale ale vieții umane. Și astfel, deși Iahve a creat bărbatul și femeia și a încheiat proiectul de șapte zile, El nu a finalizat în niciun caz crearea omului, căci omul nu era decât o carcasă și îi lipsea realitatea de a fi uman. Omul știa doar că Iahve era Cel care a creat omenirea, dar el nu avea nici cea mai mică idee despre cum să respecte cuvintele sau legile lui Iahve. Și astfel, după ce omenirea a luat ființă, lucrarea lui Iahve era departe de a se fi terminat. El încă trebuia să îndrume pe deplin omenirea pentru a veni înaintea Lui, pentru ca ei să poată trăi pe pământ împreună și să I se închine și pentru ca ei să poată, cu îndrumarea Sa, să pășească pe calea dreaptă a unei vieți normale omenești pe pământ. Doar astfel a fost complet terminată lucrarea care fusese în principal condusă sub numele de Iahve; adică, doar astfel a fost complet încheiată lucrarea lui Iahve de creare a lumii. Și astfel, după ce a creat omenirea, El a trebuit să ghideze viața omenirii pe pământ pentru câteva mii de ani, pentru ca omenirea să poată să respecte decretele și legile Sale și să participe la toate activitățile unei vieți normale omenești pe pământ. Doar atunci a fost lucrarea lui Iahve complet terminată.

Fragment din „Viziunea lucrării lui Dumnezeu (3)” în Cuvântul Se arată în trup

22.12.20

I Cuvinte esențiale despre cele trei etape ale lucrării lui Dumnezeu de mântuire a omenirii

 1. Întregul Meu plan de gestionare (planul mântuirii), un plan ce se întinde pe o perioadă de 6000 de ani, cuprinde trei etape sau trei epoci: Epoca Legii de la începuturi; Epoca Harului (care este şi Epoca Răscumpărării) şi Epoca Împărăţiei din zilele de pe urmă. Lucrarea Mea în aceste trei epoci diferă în conţinut în funcţie de specificul fiecărei epoci, dar, în fiecare etapă, corespunde nevoilor omului – sau, pentru a fi mai exact, este făcută în funcţie de şiretlicurile pe care Satana le întrebuințează în războiul pe care-l port cu el. Scopul lucrării Mele este de a-l înfrânge pe Satana, pentru ca înţelepciunea şi atotputernicia Mea să se manifeste, de a demasca toate şiretlicurile Satanei şi, în acest mod, de a mântui întreaga rasă umană care trăieşte sub domeniul lui. Este de a-Mi arăta înţelepciunea şi atotputernicia şi de a dezvălui urâţenia insuportabilă a Satanei; și mai mult, este ca să le permită ființelor create să facă diferenţa dintre bine şi rău, să ştie că Eu sunt Cârmuitorul tuturor lucrurilor, să vadă limpede că Satana este duşmanul umanităţii, un degenerat, cel rău, şi ca să-și dea cert seama de diferenţa dintre bine şi rău, dintre adevăr şi minciună, sfințenie și ticăloșie şi ce este măreţ şi ce este josnic. În acest fel, umanitatea ignorantă va putea să fie martoră pentru Mine că nu sunt Eu cel care corupe umanitatea şi că doar Eu – Creatorul – pot să mântuiesc umanitatea, să ofer omului lucruri de care poate să se bucure; şi vor ajunge să ştie că Eu sunt Cârmuitorul tuturor lucrurilor, iar Satana este doar una dintre făpturile pe care le-am creat şi care mai apoi s-a întors împotriva Mea. Planul Meu de gestionare de 6000 de ani este împărţit în trei etape, iar Eu lucrez astfel pentru a obţine efectul de a le permite ființelor create să-Mi fie martore și să-Mi înțeleagă voia şi să știe că Eu sunt adevărul.

Fragment din „Povestea adevărată din spatele lucrării în Epoca Răscumpărării” în Cuvântul Se arată în trup

21.12.20

Cantari crestine 2020 „Gloria lui Dumnezeu luminează din Est”

Cantari crestine 2020 „Gloria lui Dumnezeu luminează din Est”


Când Dumnezeu a intrat în noul cer și pământ,
atunci a arătat cealaltă parte-a gloriei Lui.
A arătat-o prima dată-n Canaan,
apoi o scânteiere-a luminat pământul întunecat.
Să iasă toate la lumină,
să-și ia putere din ea,
iar gloria lui Dumnezeu crește,
se-arată popoarelor.

20.12.20

Cantari crestine 2020 „Luați cuvintele lui Dumnezeu ca temei pentru conduita voastră”

Cantari crestine 2020 „Luați cuvintele lui Dumnezeu ca temei pentru conduita voastră”


Eu doar sper că nu veți risipi
tot ce vă dau, eforturile Mele chinuitoare;
și că veți cunoaște inima Mea,
luând cuvintele Mele ca bază în viață.

19.12.20

În ziua a cincea, viața de diferite și variate forme înfățișează autoritatea Creatorului în diferite feluri

 Scriptura spune: „Dumnezeu a zis: «Să mişune apele de vieţuitoare şi să zboare păsări pe bolta cerului, deasupra pământului!» Astfel, Dumnezeu a făcut creaturile cele mari din ape, toate vieţuitoarele care se mişcă şi de care mişună apele, potrivit felurilor lor şi toate păsările înaripate, potrivit felurilor lor. Dumnezeu a văzut că acest lucru era bun” (Geneza 1:20-21). Scriptura ne spune clar că, în această zi, Dumnezeu a făcut viețuitoarele apelor și păsările cerului, adică, El a creat diverși pești și diferite păsări și le-a împărțit pe fiecare după felul lor. Astfel, pământul, cerurile și apele au fost îmbogățite de creația lui Dumnezeu…

18.12.20

În a patra zi, sunt create anotimpurile, zilele și anii omenirii, pe când Dumnezeu Își exercită autoritatea încă o dată

 Creatorul Și-a folosit cuvintele pentru a-Și înfăptui planul, și astfel Și-a petrecut primele trei zile ale planului Său. În timpul acestor trei zile, Dumnezeu nu a fost văzut ca fiind agitat sau extenuându-Se; dimpotrivă, El a petrecut trei prime zile minunate ale planului Său și a înfăptuit marea acțiune a transformării radicale a lumii. O lume nou-nouță a apărut în fața ochilor Săi și, bucată cu bucată, frumoasa imagine ce fusese pecetluită în gândurile Sale a fost, în sfârșit, dezvăluită în cuvintele lui Dumnezeu. Apariția fiecărui lucru nou a fost ca nașterea unui nou-născut, iar Creatorului I-a plăcut imaginea ce fusese odată în gândurile Lui, dar care fusese acum adusă la viață. În acest moment, inima Lui a dobândit o fărâmă de satisfacție, dar planul Lui abia începuse. Într-o clipită, a sosit o nouă zi – și care a fost următoarea pagină din planul Creatorului? Ce a spus El? Și cum Și-a exercitat autoritatea? Și, în același timp, ce lucruri noi au apărut în această nouă lume? Urmând îndrumarea Creatorului, privirea noastră se fixează asupra celei de-a patra zi a creației tuturor lucrurilor de către Dumnezeu, o zi ce a fost un alt nou început. Sigur, pentru Creator a fost, fără îndoială, o altă zi minunată și o altă zi de extremă importanță pentru omenirea de astăzi. A fost, bineînțeles, o zi de o inestimabilă valoare. Cum a fost ea minunată, cum a fost importantă și cum a fost de o inestimabilă valoare? Să ascultăm mai întâi cuvintele rostite de Creator…

17.12.20

Muzică creștină 2020 „Mișcarea lucrării lui Dumnezeu în Univers”

Muzică creștină 2020 „Mișcarea lucrării lui Dumnezeu în Univers”


Oamenii de pe pământ se vor preda Lui,
ascultători ca îngerii,
nicio dorință de opunere sau revoltă;
aceasta e lucrarea Lui în întreaga lume.

16.12.20

Cantari crestine 2020 „Simbolurile victoriei lui Dumnezeu”

Cantari crestine 2020 „Simbolurile victoriei lui Dumnezeu”


Omul e readus la cum a fost la-nceput.
Își poate-ndeplini îndatoririle,
să rămână la locul său,
să se supună aranjamentelor lui Dumnezeu.
Astfel Dumnezeu va avea un grup de oameni
care I se închină pe pământ.
El Își va fi construit și-o Împărăție care I se închină pe pământ.
El Își va fi construit și-o Împărăție care I se închină pe pământ.

15.12.20

Cum Se va arăta Domnul și cum va lucra cu adevărat când Se întoarce?

Versete din Biblie pentru referințe:

Căci aşa cum iese fulgerul şi luminează de la o margine a cerului la cealaltă, tot aşa va fi şi cu Fiul Omului (în ziua Sa)! Dar mai întâi trebuie să sufere multe şi să fie respins de această generaţie” (Luca 17:24-25).

La miezul nopţii a răsunat un strigăt: «Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare!»” (Matei 25:6).

Iată, Eu vin ca un hoţ. Ferice de cel ce veghează şi îşi păzeşte hainele ca să nu umble gol, şi oamenii să nu-i vadă ruşinea” (Apocalipsa 16:15).

Iată, Eu stau la uşă şi bat! Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el şi voi mânca cu el, şi el cu Mine” (Apocalipsa 3:20).

14.12.20

Cum ar trebui să rămânem treji și să așteptăm pentru a fi capabili să întâmpinăm arătarea Domnului?

 Versete din Biblie pentru referințe:

„Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi găsi; bateţi şi vi se va deschide!” (Matei 7:7). 

„Cel ce are urechi, să audă ce zice bisericilor Duhul!” (Apocalipsa 2:7).

„Iată, Eu stau la uşă şi bat! Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el şi voi mânca cu el, şi el cu Mine” (Apocalipsa 3:20).

„Ei Îl urmează pe Miel oriunde merge” (Apocalipsa 14:4).

12.12.20

Muzică creștină 2020 „Atitudinea pe care trebuie s-o ai față de cuvintele lui Dumnezeu”

Muzică creștină 2020 „Atitudinea pe care trebuie s-o ai față de cuvintele lui Dumnezeu”


Cuvintele Mele sunt adevăruri
destinate-ntregii omeniri,
indiferent cine sunteți.
Deveniți slujitori ai adevărului!
În viața voastră văd multe lucruri irelevante pentru adevăr,
încât vă cer anume să deveniți slujitori ai adevărului.

11.12.20

În ziua a treia, cuvintele lui Dumnezeu nasc pământul și mările și autoritatea lui Dumnezeu face ca lumea să fie plină de viață

 În continuare, să citim prima frază din Geneza 1: 9-11: „Dumnezeu a zis: Să se adune la un loc apele care sunt sub cer şi să apară uscatul!” Ce schimbări au apărut după ce Dumnezeu a zis pur și simplu: „Să se adune la un loc apele care sunt sub cer şi să apară uscatul!”? Și ce mai era în acest spațiu în afară de lumină și întinderea cerului? În Scripturi este scris: „Dumnezeu a numit uscatul «pământ», iar apele care au fost adunate la un loc, le-a numit «mări». Dumnezeu a văzut că acest lucru era bun.” Adică, acum erau pământ și mări în acest spațiu și pământul și mările erau separate. Apariția acestor noi lucruri a urmat poruncii din gura lui Dumnezeu, „Şi aşa a şi fost.” Îl descrie Scriptura pe Dumnezeu ca fiind ocupat în timp ce făcea asta? Îl descrie implicat în efort fizic? Așadar, cum au fost făcute toate de către Dumnezeu? Cum a făcut Dumnezeu ca aceste noi lucruri să fie produse? Este de la sine înțeles, Dumnezeu a folosit cuvinte pentru a realiza toate acestea, pentru a crea toate acestea.

10.12.20

În ziua a doua, autoritatea lui Dumnezeu pune în ordine apele și face întinderea cerului și apare un spațiu pentru cele mai elementare nevoi de supraviețuire ale omului

 Să citim al doilea pasaj din Biblie: „Dumnezeu a zis: «Să fie o boltă cerească în mijlocul apelor, care să despartă apele de ape!» Astfel, Dumnezeu a făcut bolta şi a despărţit apele care sunt sub boltă de apele care sunt deasupra ei. Şi aşa a şi fost” (Geneza 1:6-7). Ce schimbări au apărut după ce Dumnezeu a zis „Să fie o boltă cerească în mijlocul apelor, care să despartă apele de ape”? În Scripturi se spune: „Astfel, Dumnezeu a făcut bolta şi a despărţit apele care sunt sub boltă de apele care sunt deasupra ei.” Care a fost rezultatul după ce Dumnezeu a rostit și a făcut asta? Răspunsul stă în ultima parte a pasajului: „Şi aşa a şi fost.”


Aceste două scurte fraze consemnează un eveniment măreț și descriu o scenă minunată – formidabila acțiune prin care Dumnezeu a orânduit apele și a creat un spațiu în care omul putea exista…

9.12.20

Muzică creștină 2020 „Dumnezeu este Începutul și Sfârșitul” Videoclip muzical

Muzică creștină 2020 „Dumnezeu este Începutul și Sfârșitul” Videoclip muzical

Eu sunt Alfa şi Omega,
Cel Dintâi şi Cel De Pe Urmă, Începutul şi Sfârşitul.
Apocalipsa 22:13

Dumnezeu Se întrupează pentru a putea introduce o nouă epocă,
iar acest lucru înseamnă că epoca veche s-a încheiat.
De fiecare dată când El Însuși lucrează printre oameni,
e începutul unei noi bătălii.
Fără începutul noii lucrări, o încheiere a celei vechi nu ar exista.
Şi atunci când nu există nicio încheiere a celei vechi,
aceasta e dovada că lupta cu Satana încă nu s-a sfârşit.
Dumnezeu este Începutul şi Sfârşitul;
El Însuşi e Cel care-Şi pune lucrarea în mişcare
şi, astfel, El Însuşi trebuie să fie Cel care încheie epoca anterioară.
Aceasta este dovada că El îl învinge pe Satana,
aceasta este dovada că El cucereşte lumea.
El este Semănătorul și Secerătorul,
Dumnezeu este Începutul și Sfârșitul.

Numai dacă Dumnezeu vine
şi îndeplinește o nouă lucrare în mijlocul oamenilor,
numai atunci omul poate să se elibereze de sub domeniul Satanei
şi să dobândească o nouă viaţă şi un nou început.
În caz contrar, omul va trăi pentru totdeauna în epoca veche şi sub influenţă a Satanei.
Cu fiecare epocă condusă de Dumnezeu, o parte a omului este eliberată
şi omul avansează împreună cu lucrarea lui Dumnezeu spre o nouă epocă.
Biruinţa lui Dumnezeu înseamnă o biruință pentru toţi cei care Îl urmează.
Dumnezeu este Începutul şi Sfârşitul;
El Însuşi e Cel care-Şi pune lucrarea în mişcare
şi, astfel, El Însuşi trebuie să fie Cel care încheie epoca anterioară.
Aceasta este dovada că El îl învinge pe Satana,
aceasta este dovada că El cucereşte lumea.
El este Semănătorul și Secerătorul,
Dumnezeu este Începutul și Sfârșitul.

Omul avansează împreună cu lucrarea lui Dumnezeu spre o nouă epocă.
Biruinţa lui Dumnezeu înseamnă o biruință pentru toţi cei care Îl urmează.
Dumnezeu este Începutul şi Sfârşitul;
El Însuşi e Cel care-Şi pune lucrarea în mişcare
şi, astfel, El Însuşi trebuie să fie Cel care încheie epoca anterioară.
Aceasta este dovada că El îl învinge pe Satana,
aceasta este dovada că El cucereşte lumea.
El este Semănătorul și Secerătorul,
Dumnezeu este Începutul și Sfârșitul.

din „Urmați Mielul și cântați cântări noi”

Sursa: Biserica lui Dumnezeu Atotputernic

8.12.20

Cantari crestine 2020 „Promisiunea lui Dumnezeu față de om în zilele de pe urmă”

Cantari crestine 2020 „Promisiunea lui Dumnezeu față de om în zilele de pe urmă”


După ce lucrarea de cucerire va fi încheiată,
omul va intra-ntr-o lume minunată.
Viață va mai fi pe pământ,
dar nu ca acum.
Va fi noua viață de după cucerirea omului,
dovadă de intrare pe-un tărâm nou,
începutul vieții cu Dumnezeu pe pământ.

7.12.20

Film creștin „Credința în Dumnezeu 2 - După căderea Bisericii” Fragment 1

Film creștin „Credința în Dumnezeu 2 - După căderea Bisericii” Fragment 1 - Ce a vrut să spună Domnul prin îndemnul: „Rugaţi-vă pentru cei ce vă persecută”?


De când Partidul Comunist Chinez a venit la putere, acesta a suprimat și a persecutat încontinuu creștinătatea și catolicismul, pentru a eradica în întregime toate credințele religioase și a stabili China drept zonă atee. În special de când Xi Jinping a devenit președinte, atacurile PCC asupra credinței au ajuns la un punct maxim și chiar și Biserica patriotică aprobată oficial este eradicată și crucile sunt demolate. 

6.12.20

Muzică creștină 2020 „Calea pentru a căuta adevărul”

Muzică creștină 2020 „Calea pentru a căuta adevărul”


Să urmărești voia lui Dumnezeu fără să știi adevărul
e neroditor, nechibzuit, nu duce nicăieri.
Dacă vrei să cauți adevărul și să înțelegi voia lui Dumnezeu,
întâi trebuie să știi
care dintre părțile adevărului au legătură cu ceea ce-i înaintea ta.
Cum trebuie să cauți adevărul?
Întâi trebuie să te gândești la ce adevăruri au legătură
cu oamenii și lucrurile pe care le-ai întâlnit.
Apoi să cauți aceste adevăruri
și vei afla care-i voia lui Dumnezeu în tot ce faci.

4.12.20

Muzică creștină 2020 „Cum ar trebui să meargă omul pe calea lui Dumnezeu”

Muzică creștină 2020 „Cum ar trebui să meargă omul pe calea lui Dumnezeu”


A urma calea lui Dumnezeu nu e despre reguli.
E despre a vedea toate lucrurile aranjate de El,
responsabilitatea acordată ție,
ceva încredințat ție, încercările date de El.
Urmând calea lui Dumnezeu.
Prudent să nu Îl mânii niciodată.
Nu jigni niciodată firea Lui.
Urmând calea lui Dumnezeu.
Urmând calea lui Dumnezeu.

3.12.20

Film creștin „Reeducare «roşie» la domiciliu” Fragment 4

Film creștin „Reeducare «roşie» la domiciliu” Fragment 4 - Celor care cred în Dumnezeu oare chiar nu le pasă de familiile lor?


Domnul Isus a spus: „Duceţi-vă în toată lumea şi vestiţi Evanghelia la orice făptură!” (Marcu 16:15) (NTLR®). A propovădui Evanghelia şi a fi martor pentru Dumnezeu este un act bun şi drept întreprins de creştini. Totuşi, Patridul Comunist Chinez arestează şi persecută cu cruzime creştini, fapt care le-a distrus căminele multora dintre aceştia, unii au cămine unde nu se pot întoarce şi mulţi au fost arestaţi şi închişi. Unii au fost persecutaţi până la moarte, dar PCC continuă să denatureze adevărul, spunând că le-au fost distruse căminele din cauza credinţei lor în Dumnezeu. Cine este adevăratul vinovat de distrugerea a nenumărate cămine de creştini?

2.12.20

Film creștin „Reeducare «roşie» la domiciliu” Fragment 3 - Rădăcinile şi consecinţa împotrivirii Partidului Comunist Chinez faţă de Dumnezeu

Film creștin „Reeducare «roşie» la domiciliu” Fragment 3 - Rădăcinile şi consecinţa împotrivirii Partidului Comunist Chinez faţă de Dumnezeu


Deoarece PCC îi persecută cu disperare pe creştini şi încă nu l-am văzut distrus de Dumnezeu, mulţi oameni nu cred că împotrivirea faţă de Dumnezeu va aduce răsplată sau pedeapsă şi, în special, ei nu cred în existenţa sau domnia lui Dumnezeu. Oare acest punct de vedere se bazează pe ceva adevărat? Corespunde faptelor lucrării lui Dumnezeu?

1.12.20

Muzică creștină 2020 „Timpul pierdut niciodată nu va reveni”

Muzică creștină 2020 „Timpul pierdut niciodată nu va reveni”


Treziți-vă, frați! Treziți-vă, surori!
Ziua lui Dumnezeu nu va întârzia.
Timpul e viață, profitați de el.
Timpul nu este departe!
Dacă dați examene și nu le treceți,
puteți încerca din nou și să învățați.
Trebuie să știți că ziua lui Dumnezeu
nu va fi amânată.
Credeți în Dumnezeu, Salvatorul vostru!
Atotputernicul vostru!
Vegheați! Timpul pierdut nu se va întoarce.
Nu este remediu pentru regret.
Cum să vă spună Dumnezeu aceasta?
Cuvântul Lui nu este demn
de atenția voastră și de cugetarea voastră?

Muzică creștină 2020 „Cum să căutați urmele lui Dumnezeu” Videoclip muzical

Muzică creștină 2020 „Cum să căutați urmele lui Dumnezeu” Videoclip muzical


Căutând urmele lui Dumnezeu, ignorați cuvintele:
„El e adevărul, calea și viața.”
Mulți primesc adevărul, dar nu cred c-au găsit urmele lui Dumnezeu
și nici nu Îi recunosc arătarea.
Ce mare greșeală!
Arătarea Lui nu poate fi în concordanță
cu noțiunile și dorințele omului.
Dumnezeu are propriile alegeri, planuri și scopuri când lucrează.
În căutarea urmelor lui Dumnezeu,
trebuie să-I căutăm voia și cuvintele.
Unde-I sunt noile cuvinte, e și glasul Lui;
unde-I sunt urmele, sunt și faptele Lui, faptele Lui.
Unde sunt exprimările Sale, e și arătarea Lui;
oriunde Se arată El, acolo sunt adevărul, calea şi viaţa.