30.11.18

Despre Biblie (3)

Nu tot ce conține Biblia reprezintă o consemnare a cuvintelor rostite personal de către Dumnezeu. Biblia documentează cele două etape anterioare ale lucrării lui Dumnezeu dintre care una este o consemnare a prevestirilor profeților, iar cealaltă cuprinde experiențele și cunoștințele notate de către oamenii folosiți de Dumnezeu de-a lungul veacurilor.

29.11.18

Despre Biblie (1)

Cum ar trebui să fie abordată Biblia din perspectiva credinței în Dumnezeu? Aceasta este o chestiune de principiu. De ce punem această întrebare? Pentru că în viitor tu vei răspândi evanghelia și vei amplifica lucrarea Epocii Împărăției și nu este destul doar să poți să vorbești astăzi despre lucrarea lui Dumnezeu. Pentru a extinde lucrarea Lui, este mai important să poți înlătura vechile concepții religioase ale oamenilor și vechile lor moduri de a crede și să-i lași complet convinși – iar pentru a ajunge acolo, e nevoie de Biblie. Timp de mulți ani, modul tradițional de a crede al oamenilor (cel al creștinismului, una dintre cele trei religii majore ale lumii) a fost citirea Bibliei; îndepărtarea de Biblie nu este credință în Domnul, îndepărtarea de Biblie este o sectă malefică și o erezie și, chiar şi atunci când oamenii citesc alte cărți, respectivele cărți trebuie să se întemeieze pe explicația Bibliei.

28.11.18

Film creștin online subtitrat „Şaptesprezece ani? Pe dracu’!”



Film creștin online subtitrat „Şaptesprezece ani? Pe dracu’!”
„Puştiule! Ştii că partidul comunist e ateu şi împotriva credinţei în Dumnezeu? Ce Dumnezeu există în China, în care să crezi tu? Unde e acest Dumnezeu al vostru?” „Să nu crezi că, deoarece eşti tânăr, vom fi indulgenţi cu tine! Dacă tu continui să crezi în Dumnezeu, vei sfârşi prin a muri!” Cu pistoalele cu electroşocuri în mâini, poliţia comunistă chineză se repede asupra acestui tânăr plin de vânătăi. Numele acestui tânăr e Gao Liang şi avea 17 ani în acel an. Venea acasă, după ce propovăduise Evanghelia cu un frate mai mare, când a fost arestat de poliţia comunistă chineză. Poliţiştii nu i-au dat nimic să mănânce şi nici nu i-au permis să doarmă timp de trei zile şi trei nopţi. L-au interogat, au încercat să-i smulgă o mărturisire şi l-au supus unei torturi crude. Chiar au folosit pistoale cu electroşocuri, pe care i le-au aplicat pe bărbie, pe ambele mâini şi în zona intimă. Au încercat să-l oblige să-L trădeze pe Dumnezeu şi să le dea informaţii despre conducătorii bisericii şi despre resursele financiare ale acesteia, şantajându-l. Astfel, l-au ameninţat că-i arestează părinţii şi că se vor ocupa ca şcoala lui să-l exmatriculeze. Neputându-şi atinge obiectivele, guvernul comunist chinez l-a condamnat la un an de reeducare prin muncă silnică. În închisoare, pe lângă faptul că a îndurat condiţii de muncă excesivă, a fost şi umilit şi chinuit. În închisoare,Gao Liang a trăit ceea ce se poate numi doar „iadul pe pământ”. În timpul acestei rafinări dureroase, Gao Liang s-a rugat lui Dumnezeu şi s-a bizuit pe Dumnezeu. Cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic l-au luminat pentru a înţelege intenţiile lui Dumnezeu. Asta i-a dat credinţă, tărie şi l-a călăuzit pentru a putea face faţă acelui an în închisoare. Persecutarea şi arestarea lui de către guvernul comunist chinez au rămas întipărite în inima lui Gao Liang. El înţelege bine şi a trăit din plin esenţa malefică a guvernului comunist chinez şi opoziţia acestuia faţă de Dumnezeu. În această lume în care şi opoziţia acestuia faţă de Dumnezeu. În această lume în care puterile Satanei au o influenţă mare, doar Dumnezeu îl iubeşte pe om cel mai mult. Doar Dumnezeu poate mântui omul. Credinţa şi voinţa lui de a-L urma pe Dumnezeu au devenit şi mai tenace. Gao Liang spune că aceste încercări şi suferinţe sunt comori importante pentru maturizarea şi dezvoltarea lui. Totul a fost un cadou special pe care Dumnezeu i l-a dat în al şaptesprezecelea an de viaţă.

27.11.18

Dumnezeu Însuși, Unicul (IV) Sfințenia lui Dumnezeu (I)

Astăzi, am avut încă o părtășie a autorității lui Dumnezeu și nu vom vorbi despre dreptatea Lui chiar acum. Astăzi vom vorbi despre un subiect complet nou - sfințenia lui Dumnezeu. Sfințenia Lui este încă un aspect al esenței Sale unice, astfel că este o mare nevoie de a împărtăși aici acest subiect. Oare toate aceste aspecte sunt unice: acest aspect al esenței lui Dumnezeu, pe care Eu îl voi împărtăși, împreună cu cele două aspecte ale firii drepte a lui Dumnezeu și ale autorității Sale, despre care am avut părtășie înainte? (Da.) Sfințenia Lui este, de asemenea, unică, astfel că baza acestei unicități, rădăcina ei, este tema pentru părtășia noastră de astăzi.

26.11.18

Film crestin subtitrat in romana „Partidul e încă la putere” Cine dezbină familiile creștine?



Film crestin subtitrat in romana „Partidul e încă la putere” Cine dezbină familiile creștine?
  
Li Ming'ai este o creștină din China centrală. Este o femeie onestă care-și respectă socrii, își ajută soțul și educă băiatul, și are o familie fericită și armonioasă. Însă în China, unde ateismul este la putere, guvernul comunist chinez arestează și persecută cu săbăticie oamenii care cred în Dumnezeu. În 2006, Li Ming'ai este arestată și amendată din cauza credinței ei în Dumnezeu. După ce s-a întors acasă, poliția Comunistă Chineză i-a amenințat și intimidat adesea familia și a încercat să o împiedice pe Li Ming'ai să mai creadă în Dumnezeu. Într-o zi, când Li Ming'ai era plecată de acasă pentru a ține o întâlnire, a fost raportată de un informator. Poliția a mers acasă la Li Ming'ai, încercând să o aresteze. A fost obligată să plece de acasă și de atunci, Li Ming'ai a început o viață în care a fugit și s-a tot ascuns.. Poliția Comunistă Chineză tot nu o lasă în pace, îi supraveghea mereu casa și aștepta șansa de a o aresta. Într-o seară, Li Ming'ai merge acasă pe ascuns pentru a-și vedea familia, dar aproape imediat poliția se grăbește să o aresteze. Din fericire, cineva o avertizează iar Li Ming'ai scapă de catastrofă. Trei ani mai târziu, în timp ce Li Ming'ai își practică credința și își face datoria departe de casă, este urmărită și arestată de poliția Comunistă Chineză. Poliția Comunistă Chineză o torturează inuman și o chinuie pe Li Ming'ai și folosesc afecțiunea familiei pentru a o păcăli. Folosesc amenințări ca refuzarea dreptului de a merge la școală pentru copilul ei și blocarea accesului viitor la slujbe de stat pe care le-ar putea avea copilul pentru a încerca să o forțeze să își abandoneze credința în Dumnezeu, să-i trădeze pe conducătorii bisericii și să divulge finanțele bisericii. În tot acest timp, ea se roagă lui Dumnezeu și-și pune încrederea în El. Găsește luminare și îndrumare în cuvintele lui Dumnezeu. Îndură torturi și chinuri din partea poliției Comuniste Chineze, depășește trucurile lui Satana și decide să nu-L trădeze pe Dumnezeu. Mătrturisește ferm întru Dumnezeu. Interogatoriul poliției Comuniste Chineze nu dă niciun rezultat, iar aceștia sunt rușinați și nervoși. O duc pe Li Ming'ai îmbrăcată în haine de deținut în satul ei natal, pentru ca toată lumea să o vadă. Fac asta pentru a o face de rușine, și apoi încearcă să-i determine membrii familiei să o facă să-L trădeze pe Dumnezeu și să-și trădeze biserica. Li Ming'ai este extrem de furioasă de modul în care Comuniștii Chinezi pun pe seama credinței ei în Dumnezeu nenorocirile familiei ei. Plină de indignare, Li Ming'ai dezvăluie furioasă modul în care guvernul Comunist Chinez arestează și persecută creștinii. Declară că adevăratul distrugător al familiilor creștine chineze este guvernul Comunist Chinez, care este criminalul principal aducător de dezastre. Astfel, ea obține o victorie deplină și plină de rușine asupra Comuniștilor Chinezi.

25.11.18

Film creștin subtitrat „De la tron curge apa vieții” Duhul Adevărului a sosit



Film creștin subtitrat „De la tron curge apa vieții” Duhul Adevărului a sosit
  
Tao Wei era predicatoare într-o biserică de casă. În timp ce biserica ei devenea tot mai pustiită pe zi ce trecea, toți enoriașii ei au devenit inactivi și descurajați, chiar și spiritul ei s-a întunecat. Nu mai putea simți prezența Domnului. Tao Wei era dezorientată, plină de nedumerire. Cum de pierduse lumea religioasă lucrarea Duhului Sfânt? Poate că Domnul Se întorsese deja și Se arătase ca să-Și facă lucrarea în altă parte?… Căutând răspunsuri urgente la aceste întrebări, Tao Wei tânjea din ce în ce mai tare să ajungă la sursa de apă vie a vieții de la Dumnezeu. Ea, împreună cu frații și cu surorile ei, au cercetat lucrarea și arătarea lui Dumnezeu și au ajuns într-un sfârșit la Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, unde au început să comunice și să dezbată cu predicatorii Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic… Vor putea ei să găsească izvorul de apă vie a vieții în Biserica lui Dumnezeu Atotputernic? Vor putea să ajungă la apa vie a vieții care curge de la tron?

24.11.18

Cuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu și lucrarea omului” (1)



Cuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu și lucrarea omului” (1)
  
Dumnezeu Atotputernic spune: „Ceea ce exprimă omul este ceea ce vede, experimentează și își imaginează. Chiar dacă sunt doctrine sau noțiuni, toate acestea pot fi accesibile prin gândirea omului. Indiferent de proporțiile lucrării omului, aceasta nu poate depăși sfera experienței omului, ceea ce vede sau ceea ce își poate imagina sau concepe. Ceea ce exprimă Dumnezeu este ceea ce Dumnezeu Însuși este, iar aceasta este de neatins pentru om, adică dincolo de gândirea omului. El Își exprimă lucrarea de a conduce omenirea, iar acest lucru nu este relevant pentru detaliile experienței umane, ci, în schimb, are legătură cu propria Lui coordonare. Omul își exprimă experiența în timp ce Dumnezeu Îşi exprimă ființa – această ființă este natura Lui inerentă și este inaccesibilă omului.”

23.11.18

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Modul religios de slujire trebuie interzis”



O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Modul religios de slujire trebuie interzis”
  
Dumnezeu Atotputernic spune: „Începând de azi, Dumnezeu va desăvârși în mod oficial pe cei care nu au concepte religioase, care sunt gata să își pună deoparte vechiul lor ego și care Îl ascultă pe Dumnezeu într-un mod nevinovat și El îi va desăvârși pe cei care tânjesc după cuvântul lui Dumnezeu. Acești oameni ar trebui să-și asume responsabilitatea și să Îl slujească pe Dumnezeu. În Dumnezeu este o abundență nesfârșită și o înțelepciune nemărginită. Lucrarea Sa uimitoare și cuvintele Sale prețioase așteaptă un număr și mai mare de oameni care să se bucure de ele. După cum stau lucrurile, celor cu concepte religioase, celor care fac uz de poziția lor ierarhică și celor care nu-și pot pune deoparte eul le este foarte greu să accepte aceste lucruri noi. Nu există nicio șansă ca Duhul Sfânt să-i desăvârșească pe acești oameni. Dacă oamenii nu sunt hotărâți să asculte și nu însetează după cuvântul lui Dumnezeu, atunci nu vor putea primi aceste lucruri noi. Vor deveni din ce în ce mai răzvrătiți, din ce în ce mai șireți și o vor sfârși pe calea greșită. În lucrarea pe care o face la momentul de față, Dumnezeu va chema mai mulți oameni care Îl iubesc cu adevărat și care pot primi noua lumină. Iar El îi va îndepărta complet pe conducătorii religioși care fac uz de poziția lor ierarhică. Aceia care se împotrivesc cu încăpățânare schimbării: El nu vrea pe niciunul din ei.”

22.11.18

Muzica Crestina noua „Sunt ferm hotărât să-L urmez pe Dumnezeu” Dumnezeu este puterea vieții mele



Muzica Crestina noua „Sunt ferm hotărât să-L urmez pe Dumnezeu” Dumnezeu este puterea vieții mele


Crezând în Dumnezeu până azi,
am văzut în sfârșit lumina.
Am călătorit pe-un drum stâncos al persecuției și nenorocirii.
Lumea m-a părăsit
și prietenii mei se-ndepărtează.
Câte nopți n-am petrecut în rugăciune,
neputând să dorm?
Prin bine și rău, am vărsat atâtea lacrimi.

21.11.18

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Cum să slujim Lui Dumnezeu în armonie cu voia Lui”



O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Cum să slujim Lui Dumnezeu în armonie cu voia Lui”
Dumnezeu Atotputernic spune: „Dacă doriți să faceți voia lui Dumnezeu, trebuie să înțelegeți mai întâi ce fel de oameni sunt iubiți de Dumnezeu, ce fel de oameni nu sunt plăcuți lui Dumnezeu, care sunt oamenii pe care Dumnezeu îi face desăvârșiți și ce fel de oameni sunt pregătiți pentru a sluji lui Dumnezeu. Acestea sunt cerințele minime pe care ar trebui să le îndepliniți. Mai mult, ar trebui să știți obiectivele lucrării lui Dumnezeu și lucrarea pe care Dumnezeu o va face aici și acum. După ce veți înțelege acestea, îndrumați de cuvintele lui Dumnezeu, mai întâi veți intra și mai întâi veți primi însărcinarea dată de Dumnezeu. Când veți simți cu adevărat în temeiul cuvântului lui Dumnezeu și atunci când veți cunoaște cu adevărat lucrarea lui Dumnezeu, veți fi calificați să-I slujiți lui Dumnezeu. Și atunci când Îl slujiți pe El, Dumnezeu vă luminează ochii spirituali și vă permite să-I înțelegeți mai în profunzime lucrarea și să o vedeți mai clar. Când intrați în această realitate, experiențele voastre vor fi mai profunde și mai reale și aceia dintre voi care au avut astfel de experiențe vor putea merge prin biserici și oferi sprijin fraților și surorilor voastre, fiecare bazându-se pe tăria celuilalt pentru a compensa propriile neajunsuri și pentru a dobândi cunoștințe mai bogate în cugetele voastre. Numai după obținerea acestui efect veți putea face voia lui Dumnezeu și veți putea fi desăvârșiți de Dumnezeu în timpul slujirii voastre.”

20.11.18

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Știi? Dumnezeu a făcut un lucru minunat în rândul oamenilor”



O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Știi? Dumnezeu a făcut un lucru minunat în rândul oamenilor”
Dumnezeu Atotputernic spune: „Fără lucrarea lui Isus, omenirea nu ar fi putut să coboare de pe cruce, iar fără întruparea de astăzi, cei care au coborât de pe cruce nu ar fi putut niciodată să fie apreciați de Dumnezeu sau să intre în era nouă. Fără venirea acestui om obișnuit, voi nu ați fi avut niciodată ocazia sau dreptul de a vedea adevăratul chip al lui Dumnezeu, pentru că voi sunteți toți cei care ar fi trebuit să fie distruși cu mult timp în urmă. Datorită celei de-a doua întrupări a lui Dumnezeu, El v-a iertat și v-a arătat milă. Cu toate acestea, cuvintele pe care trebuie să vi le transmit în final sunt tot acestea: Acest om obișnuit, care este întruparea lui Dumnezeu, este de o importanță vitală pentru voi. Acesta este lucrul minunat pe care Dumnezeu l-a săvârșit deja în rândul oamenilor.”

19.11.18

Film crestin subtitrat in romana „Sunt o persoană bună!” Știți ce fel de oameni laudă Dumnezeu?



Film crestin subtitrat in romana „Sunt o persoană bună!” Știți ce fel de oameni laudă Dumnezeu?
  
Lui Yang Huixin, o creștină, i-a plăcut să fie o persoană bună încă de când era mică. Nu-i place să-i ofenseze pe alții. Crede că este o persoană bună deoarece este blândă și amabilă față de ceilalți. Dar numai după ce acceptă Evanghelia lui Dumnezeu din zilele de pe urmă și trece prin judecata și mustrarea cuvintelor Lui, are parte de o trezire și își dă seama că nu este o persoană bună cu adevărat. Mai degrabă, ea trăiește pe baza filosofiilor satanice și este „o tipă de treabă” foarte egoistă și vicleană. Ea hotărăște în sinea ei să caute adevărul și să devină o persoană bună care e cinstită și dreaptă… Prin ce experiențe a trecut Yang Huixin care i-au permis să fie supusă unei astfel de transformări?

18.11.18

Film crestin subtitrat „Eliberați-vă din laț” Domnul S-a arătat în China



Film crestin subtitrat „Eliberați-vă din laț” Domnul S-a arătat în China
  
Acum 2.000 de ani, când Domnul Isus a realizat lucrarea de răscumpărare, El a fost foarte ponegrit și condamnat de către comunitatea religioasă iudaică. Liderii iudei s-au alăturat guvernării romane și L-au răstignit. În zilele de pe urmă, Dumnezeu Atotputernic – Domnul Isus întors întrupat – a sosit în China pentru a realiza lucrarea judecății. Din nou, El se confruntă cu condamnare, reprimare frenetică și cu arestare, de data aceasta de către guvernul comunist chinez și de lumea religioasă. Zvonurile și înțelegerile greșite răspândite care judecă și defăimează Biserica lui Dumnezeu Atotputernic sunt ca un laț invizibil, care îi înfășoară și îi controlează pe nenumărați credincioși. Tragedia istorică se repetă…

17.11.18

Cunoașterea lui Dumnezeu este calea de a te teme de Dumnezeu și de a evita răul

Fiecare dintre voi ar trebui să-și examineze din nou viața de credință în Dumnezeu pentru a vedea dacă, pe parcursul urmăririi lui Dumnezeu, ai înțeles cu adevărat, ai priceput cu adevărat și ai ajuns să cunoști cu adevărat pe Dumnezeu, dacă știi cu adevărat care este atitudinea pe care Dumnezeu o are faţă de diferitele tipuri de ființe umane și dacă înțelegi cu adevărat ce lucrează Dumnezeu asupra ta și cum îți definește Dumnezeu fiecare acțiune. Pe acest Dumnezeu, care este alături de tine, călăuzind direcția progresului tău, stabilindu-ți destinul și satisfăcându-ți nevoile – cât de mult, la analiza finală, Îl înțelegi și cât de mult știi cu adevărat despre El?

16.11.18

Film crestin subtitrat in romana „Conversaţia” O bătălie între dreptate și rău



Film crestin subtitrat in romana „Conversaţia” O bătălie între dreptate și rău
Jiang Xinyi şi alte creștine au fost arestate de guvernul PCC; comuniştii le torturează cu brutalitate pe creștine, pentru a pune mâna pe banii bisericii şi pentru a aresta alţi conducători ai bisericii. Apoi, pentru a le forţa să renunţe la credinţa lor, lansează ofensive de spălare a creierului, una după alta. Dar, călăuziţi de cuvintele lui Dumnezeu, ele reuşesc să depăşească tortura şi toate tertipurile Satanei. Se bizuie pe adevăr pentru a începe o bătălie cruntă cu guvernul PCC...

15.11.18

Film crestin subtitrat „Manifestul Comunismului”



Film crestin subtitrat „Manifestul Comunismului”
„Minciunile Comunismului”, un film creştin, este o reflecţie acurată asupra operaţiunii de spălare a creierelor pe care conducerea PCC o foloseşte împotriva creştinilor. După ce i-a arestat pe Zhang Mingdao şi alţi şapte creştini, poliţia PCC face uz de tortură inumană şi brutală împotriva lor. Aceştia îşi pun nădejdea în Dumnezeu şi mărturisesc ferm. Într-o încercare de a-i obliga să semneze în jurământ de a-L trăda pe Dumnezeu, oficialii PCC, un profesor de la Academia de Ştiinţe Sociale, instructori de la Academia de Poliţiei, un psiholog şi pastori încearcă pe rând să-i convingă. Ei recurg la ateism, la materialism, la ştiinţă, la cultura tradiţională chineză şi la tot felul de zvonuri şi minciuni pentru spălarea creierelor celor opt creştini. În acest război fără arme, Zhang Mingdao şi ceilalţi îşi pun nădejdea în Dumnezeu şi folosesc adevărul într-o bătălie aprigă împotriva conducerii PCC... La sfârşit, adevărul învinge minciunile şi dreptatea biruieşte răul.

14.11.18

Cantari Crestine „Când îți deschizi inima către Dumnezeu” Trăind iubirea lui Dumnezeu



Cantari Crestine „Când îți deschizi inima către Dumnezeu” Trăind iubirea lui Dumnezeu
Când pe Dumnezeu nu-L înțelegeți și nu-I cunoașteți natura,
inimile nu vi se pot deschide către Dumnezeu.
Odată ce-L înțelegeți pe El, veți pricepe ce e-n inima Sa.
Și veți gusta ce se află în El, cu credință-ntreagă, atenți pe deplin.
Când guști ce e în inima Lui, puțin câte puțin, zi de zi,
când guști ce e în inima Lui, Îi vei deschide inima ta.
Când ți-e inima deschisă, când ți-e inima deschisă,
vei vedea disprețul, vei vedea rușinea
dorințelor risipitoare și-egoiste.
Când ți-e inima deschisă, Când ți-e inima deschisă,
vei vedea o lume infinită-n Dumnezeu
și vei fi-ntr-un loc nespus, de minuni.
Pe acest tărâm, nu-i strop de întuneric, răutate și-amăgire-acolo nu sunt.
Doar adevăr, doar credință acolo sunt, doar dreptate și doar lumină.
El e iubire, El poartă de grijă, e compasiune infinită.
În viața ta, bucuria o simți, când îți deschizi inima spre Dumnezeu.
Înțelepciunea-I și puterea-I, autoritatea și iubirea Lui umplu-acest tărâm.
Poți vedea ce are și ce este El,
ce-i provoacă bucurii, ce-i provoacă-ngrijorări,
ce-L întristează sau ce-L mânie e vizibil pentru toți,
când îți deschizi inima spre Dumnezeu și Îl inviți în ea.
din „Cuvântul Se arată în trup”

13.11.18

Film crestin subtitrat „Amintiri Dureroase” Căința unui creștin



Film crestin subtitrat „Amintiri Dureroase” Căința unui creștin
Fan Guoyi era un bătrân al unei biserici-de-casă din China. În cei peste douăzeci de ani de slujbă, l-a imitat mereu pe Pavel, a lucrat din greu și s-a sacrificat pentru Domnul cu mare entuziasm. În plus, credea cu tărie că, urmându-și astfel credința, respecta voința Tatălui ceresc și că, la întoarcerea Domnului, va fi cu siguranță răpit în Împărăția cerurilor. Cu toate acestea, când a descoperit mântuirea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă, s-a agățat de concepțiile lui. A respins, s-a opus și a condamnat lucrarea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă în repetate rânduri… Mai târziu, după mai multe dezbateri cu predicatorii de la Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, Fan Guoyi s-a trezit în cele din urmă la adevăr și a ajuns să înțeleagă cu adevărat ce înseamnă să respecte voința Tatălui ceresc și să știe cum să-și urmeze credința astfel încât să poată dobândi mântuirea și să intre în Împărăția cerurilor… De fiecare dată când își amintește cine era în trecut, amintirile îi înțeapă inima asemenea unor ghimpi…

12.11.18

Film crestin subtitrat „Mesagerul Evangheliei” Purtați crucea pentru a răspândi evanghelia



Film crestin subtitrat „Mesagerul Evangheliei” Purtați crucea pentru a răspândi evanghelia
Chen Yixin crede în Domnul de mai bine de 20 de ani și lucrează și propovăduiește cu entuziasm pentru Domnul. A fost arestată de guvernul comunist chinez și a stat patru ani în închisoare. Ea a mărturisit ferm pentru Domnul. Cu toate acestea, situația tristă a pustiirii crescânde a bisericii o aruncă în suferință și confuzie. Ulterior, ea are norocul să audă Evanghelia lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și, în sfârșit, se reunește cu Domnul. Plină de bucurie, ea împărtășește celorlalți frați și surori de la biserică vestea bună a întoarcerii Domnului, dar nu și-a imaginat niciodată că, în schimb, va fi defăimată, insultată, alungată și chiar lovită...

11.11.18

Film crestin 2018 | E interpretarea Biblie același lucru cu cinsitirea și mărturisirea lui Dumnezeu?



Film crestin 2018 „Orașul va fi răsturnat ” E interpretarea Biblie același lucru cu cinsitirea și mărturisirea lui Dumnezeu?
Majoritatea oamenilor din întreaga lume religioasă cred că cei care sunt cei mai capabili să explice Biblia sunt oameni care Îl cunosc pe Dumnezeu, și că dacă pot interpreta misterele și explica profețiile Bibliei, atunci sunt oameni care fac voia lui Dumnezeu și care Îl cinstesc și Îl mărturisesc pe Dumnezeu. De aceea, mulți oameni au o credință oarbă în acest fel de persoane și li se închină. Deci, Îl cinstesc și mărturisesc oare pe Dumnezeu explicațiile privind Biblia ale pastorilor și bătrânilor? Dumnezeu Atotputernic spune „Cei care citesc Biblia în bisericile mari recită Biblia în fiecare zi, dar niciunul nu înțelege scopul lucrării lui Dumnezeu. Niciunul nu-L poate cunoaște pe Dumnezeu; în plus, niciunul nu e pe placul inimii lui Dumnezeu. Toți sunt netrebnici, oameni răi, fiecare semețindu-se să-L învețe pe Dumnezeu. Deși se folosesc de numele lui Dumnezeu, ei I se opun cu bună știință” (Cuvântul Se arată în trup).

10.11.18

Film crestin subtitrat „Reeducare «roşie» la domiciliu” O luptă spirituală în familia unui creștin



Film crestin subtitrat „Reeducare «roşie» la domiciliu” O luptă spirituală în familia unui creștin
Creştinul chinez Zheng Yi şi sora lui au primit Evanghelia lui Dumnezeu din zilele de pe urmă, dar se confruntă cu piedici puternice şi coerciţie din partea tatălui lor, care este ministru într-un departament municipal al Frontului Unit al Muncii – acest lucru naşte o luptă spirituală intensă în sânul familiei. Zheng Yi şi sora lui folosesc cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic ca să dezmintă, rând pe rând, minciunile şi zvonurile guvernării PCC, dar, din disperare plină de furie, tatăl lor îşi alungă fără milă fiul, fiica şi soţia de acasă, pentru a-şi păstra postul oficial… Fratele şi sora aleg cu hotărâre să-L urmeze pe Hristos; ei continuă să propovăduiască şi să fie martori pentru arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu în zilele de pe urmă.

9.11.18

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Ar trebui să știi cum a evoluat întreaga umanitate până în ziua de azi”(1)



O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Ar trebui să știi cum a evoluat întreaga umanitate până în ziua de azi” (1)
Dumnezeu Atotputernic spune: „Întreaga lucrare, de-a lungul celor 6 000 de ani, s-a schimbat treptat împreună cu vremurile. Schimbările în această lucrare au avut loc în funcție de împrejurările lumii întregi. Lucrarea de gestionare a lui Dumnezeu s-a transformat doar treptat, în funcție de tendințele de dezvoltare ale umanității în ansamblu; nu a fost și planificată la începutul creației. […] Toate lucrările Lui sunt cel mai aproape de actualitate. El Își îndeplinește lucrarea în funcție de evoluția vremurilor și Își desfășoară lucrarea de cea mai mare actualitate în funcție de schimbările lucrurilor. Pentru El, lucrarea este asemănătoare cu administrarea medicamentelor în cazul unei boli; El observă în timp ce Își îndeplinește lucrarea; El lucrează conform observațiilor Sale. În fiecare etapă a lucrării Sale, El este capabil să-Și exprime înțelepciunea și capacitatea Lui cuprinzătoare; El dezvăluie înțelepciunea și autoritatea Lui cuprinzătoare în conformitate cu lucrarea respectivei epoci și permite oricăruia dintre acei oameni aduși de El înapoi în timpul acelor vremuri să vadă întreaga Lui fire. El alimentează nevoile oamenilor și efectuează lucrarea pe care ar trebui să o facă Acesta în conformitate cu lucrarea ce trebuie făcută în fiecare epocă; El alimentează nevoile oamenilor în funcție de gradul în care Satana i-a corupt.”

8.11.18

Film crestin subtitrat „Mântuirea” Ai fost mântuit cu adevărat?



Film crestin subtitrat „Mântuirea” Ai fost mântuit cu adevărat?
Ce este mântuirea? Cei care cred în Domnul Isus cred că dacă se roagă sincer la Domnul, își mărturisesc păcatele și se pocăiesc, li se vor ierta păcatele și vor obține mântuirea, iar când Domnul va veni, ei vor fi ridicați direct în Împărăția cerurilor. Dar este oare mântuirea atât de simplă?
Eroul filmului, Xu Zhiqian, a crezut în Dumnezeu mulți ani, s-a sacrificat cu pasiune pentru Dumnezeu și a renunțat la orice pentru a-și îndeplini datoriile. Din cauza asta el a fost arestat și torturat de partidul comunist chinez. După ce a fost eliberat din închisoare, a continuat să-și îndeplinească datoriile, a câștigat puțină experiență practică, iar predicile și lucrarea lui au rezolvat unele probleme concrete ale fraților și surorilor lui. Mai târziu, soția lui a fost și ea arestată, dar el nu s-a plâns, nu a devenit negativ și nu a fost dărâmat... Toate acestea i-au adus complimente și laude din partea fraților și surorilor lui. Xu Zhiqian crede că el are realitatea adevărului și că nu va avea probleme să intre în Împărăția cerurilor. Dar curând, o încercare neașteptată l-a lovit — soția lui moare torturată de poliția PCC. Xu Zhiqian, înnebunit, își face idei, înțelege greșit și se plânge despre Dumnezeu, și are gânduri de revoltă și de trădare împotriva lui Dumnezeu... Mai târziu, când realizează că Îl trădează pe Dumnezeu, începe să reflecteze și se întreabă dacă oamenii care, ca și el, trec prin încercări și apoi se plâng, Îl înțeleg greșit pe Dumnezeu și Îl trădează pe Dumnezeu, sunt cu adevărat mântuiți. Sunt ei oare calificați să intre în Împărăția lui Dumnezeu?

7.11.18

Filme crestine de familie „Copile, întoarce-te acasă!” Dumnezeu a salvat un adolescent dependent de internet



Filme crestine de familie „Copile, întoarce-te acasă!” Dumnezeu a salvat un adolescent dependent de internet
Li Xinguang este elev de liceu în an terminal. De mic a fost un băiat emotiv și manierat. Era tare îndrăgit de părinții și profesorii lui. Când era în școala elementară, s-a îndrăgostit de jocurile de calculator pe internet. Chiulea adesea de la ore pentru a merge în cafenele cu internet. Părinții lui au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l ajuta să scape dependența de internet. Din păcate, dependența lui Li Xinguang s-a înrăutățit. S-a demoralizat și încet a devenit un degenerat... Când părinții lui Li Xinguang au simțit că sunt la capătul puterilor, au auzit că Dumnezeu poate mântui oameni, ajutându-i să scape de dependența de internet și să se elibereze de stricăciunea Satanei. În consecință, au decis să creadă în Dumnezeu și așteptau cu nerăbdare ca Dumnezeu să le salveze fiul. Din cuvintele lui Dumnezeu, au înțeles care este sursa stricăciunii și depravării omului. Au văzut adevărul din întunericul și răutatea omului și au înțeles că numai Dumnezeu poate mântui omenirea și o poate elibera de stricăciunea și năpasta Satanei. Xinguang trebuia doar să creadă în Dumnezeu și să înțeleagă adevărul și avea să se poată elibera de dependența lui de internet. Așadar, i-au predicat Evanghelia lui Xinguang și l-au îndrumat să citească vorbele lui Dumnezeu. S-au rugat lui Dumnezeu și L-au rugat să le mântuiască fiul și să-l ajute să depășească dependența de internet... După o ceartă, Xinguang a început să se roage lui Dumnezeu și să se bazeze pe El. Sub îndrumarea cuvintelor lui Dumnezeu, el și-a învins în cele din urmă dependența de internet și s-a eliberat de stricăciunea și năpasta Satanei. Fiul care fusese pierdut fără speranță în jocurile de internet și cafenele cu internet s-a întors în sfârșit acasă!

6.11.18

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu„Ce înțelegi atunci când vine vorba de Dumnezeu”



O lectură a cuvântului lui Dumnezeu„Ce înțelegi atunci când vine vorba de Dumnezeu”
Dumnezeu Atotputernic spune: „Dumnezeu nu este doar Duhul Sfânt, acel Duh multiplicat de șapte ori, Duhul atotcuprinzător, dar și o persoană, o persoană de rând, o persoană absolut obișnuită. El nu este numai bărbat, ci și femeie. Ei sunt asemănători prin faptul că ambii sunt născuți din oameni, și diferiți în sensul că unul este conceput de Duhul Sfânt, iar celălalt este născut dintr-un om, provenit însă direct din Duh. Ei sunt asemănători prin faptul că amândoi, trup întrupat al lui Dumnezeu, îndeplinesc lucrarea Tatălui, dar și diferiți, de vreme ce unul face lucrarea de răscumpărare, iar celălalt face lucrarea de cucerire. Amândoi reprezintă pe Dumnezeu Tatăl, dar unul este Domnul izbăvirii, plin de iubire și milă, iar celălalt este Dumnezeul dreptății, plin de mânie și judecată. Unul este Conducătorul suprem care lansează lucrarea de izbăvire, iar celălalt este Dumnezeul îndreptățit să realizeze lucrarea de cucerire. Unul este Începutul, celălalt este Sfârșitul. Unul este trup neprihănit, celălalt este trup ce desăvârșește răscumpărarea, continuă lucrarea și nu se naște niciodată din păcat. Ambii sunt același Duh, dar sălășluiesc în trupuri diferite și se nasc în locuri diferite. Și sunt separați în timp de câteva mii de ani. Cu toate acestea, lucrarea lor este reciproc complementară, niciodată conflictuală și făcută, se poate spune, în aceeași suflare. Ambii sunt oameni, dar unul este băiețel și celălalt este o fetiță.”

5.11.18

Numai cel care experimentează lucrarea lui Dumnezeu, crede cu adevărat în Dumnezeu



O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Numai cel care experimentează lucrarea lui Dumnezeu, crede cu adevărat în Dumnezeu”
Dumnezeu Atotputernic spune: „După lucrarea lui Iehova, Isus S-a întrupat ca să-Şi facă lucrarea printre oameni. Lucrarea Lui nu a fost făcută în izolare, ci construită pe lucrarea lui Iehova. A fost o lucrare pentru o nouă epocă după ce Dumnezeu a încheiat Epoca Legii. În mod similar, după ce lucrarea lui Isus s-a încheiat, Dumnezeu tot Şi-a continuat lucrarea pentru următoarea epocă, deoarece întreaga gestionare a lui Dumnezeu progresează mereu. După ce vechea epocă va trece, va fi înlocuită de o nouă epocă şi odată ce vechea lucrarea va fi terminată, o nouă lucrare va continua gestionarea lui Dumnezeu. […] Deplina mântuire a omului de influenţa Satanei nu a necesitat doar ca Isus să preia păcatele omului ca jertfă pentru păcat, ci şi ca Dumnezeu să facă o lucrare mai mare pentru a-l scăpa pe om cu totul de firea lui, care a fost stricată de Satana. Şi astfel, după ce omului i-au fost iertate păcatele, Dumnezeu S-a întrupat pentru a-l conduce pe om în noua epocă şi a început lucrarea de pedeapsă şi judecată, şi munca aceasta l-a adus pe om într-un tărâm mai înalt. Toţi cei care se supun stăpânirii Lui se vor bucura de un adevăr mai mare şi vor primi binecuvântări mai mari. Ei vor trăi cu adevărat în lumină şi vor dobândi adevărul, calea şi viaţa.”

4.11.18

Cunoașterea celor trei etape ale lucrării lui Dumnezeu este calea spre a-L cunoaște pe Dumnezeu

Lucrarea de gestionare a omenirii este împărțită în trei etape, ceea ce înseamnă că lucrarea de mântuire a omenirii este împărțită în trei etape. Aceste trei etape nu includ lucrarea de creare a lumii, dar sunt mai degrabă cele trei etape ale lucrării din Epoca Legii, Epoca Harului și Epoca Împărăției. Lucrarea de creare a lumii a fost lucrarea de producere a întregii omeniri. Nu a fost lucrarea de mântuire a omenirii și nu are nicio legătură cu lucrarea de mântuire a omenirii, pentru că atunci când lumea a fost creată, omenirea nu fusese coruptă de către Satana și, ca urmare, nu era nevoie să se realizeze lucrarea de mântuire a omenirii.

3.11.18

Film crestin in romana „Unde E Casa Mea” Dumnezeu mi-a dăruit o familie fericită



Film crestin in romana „Unde E Casa Mea” Dumnezeu mi-a dăruit o familie fericită
Părinții Wenyei s-au separat când ea avea doi ani, iar apoi ea a locuit cu tatăl ei și cu mama ei vitregă. Mama ei vitregă n-o suporta și se certa tot timpul cu tatăl ei. El nu a avut de ales... a trebuit s-o trimită pe Wenya la mama ei, dar mama ei era concentrată numai pe afacerea ei și nu avea timp să aibă grijă de Wenya, așa că deseori era trimisă pe la rude și „prieteni” ca să stea acolo. După mulți ani de orfelinat, tânăra Wenya se simțea singură și neajutorată și își dorea căldura unei case. Abia când tatăl ei a divorțat de mama ei vitregă s-a întors la tatăl ei și de atunci au avut o casă, de bine, de rău.
Când Wenya a crescut, ea era foarte cuminte și atentă și învăța foarte bine. Dar în timp ce învăța din greu pentru examenele de intrare la facultate, nenorocirea s-a abătut asupra ei. Mama ei a suferit o hemoragie cerebrală și a rămas paralizată și țintuită la pat. Tatăl ei vitreg a abandonat-o pe mama ei, ba chiar a pus stăpânire pe toate bunurile ei, iar apoi tatăl ei a fost internat deoarece avea cancer la ficat... Wenya nu putea prelua povara gospodăriei, așa că n-a avut ce să facă decât să ceară ajutor la rude și prieteni, dar a fost refuzată...
În timp ce Wenya suferea .și nu avea scăpare, două surori de la Biserica lui Dumnezeu Atotputernic au fost martore pentru Wenya, mama și sora ei cu privire la lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă. Au ajuns să înțeleagă rădăcina durerii din viețile oamenilor, prin cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic și au înțeles că doar dacă oamenii vin în fața lui Dumezeu pot dobândi apărarea lui Dumnezeu și pot trăi în fericire. Doar prin alinarea cuvintelor lui Dumnezeu au reușit fetele și mama lor să scape de durere și să nu mai fie neajutorate. Wenya a experimentat cu adevărat iubirea și mila lui Dumnezeu; în sfârșit a simțit căldura unei case și a intrat într-o casă adevărată...

2.11.18

Segment „Așteptarea”Dumnezeu Atotputernic dezvăluie tainele planului Său de conducere de 6000 de ani



Segment de film creștin „Așteptarea” Dumnezeu Atotputernic dezvăluie tainele planului Său de conducere de 6000 de ani
Domnul Isus a dezvăluit tainele împărăției cerurilor și Dumnezeu Atotputernic a venit să dezvăluie toate tainele planului de conducere al lui Dumnezeu de 6000 de ani pentru omenire! Vei putea înțelege că Dumnezeu Atotputernic este cea de-a doua venire a Domnului Isus, privind tainele pe care Dumnezeu Atotputernic le-a făcut cunoscute? Urmăriți acest film scurt!

1.11.18

Film crestin subtitrat | Revenirea Domnului „Bate la ușă” Ați auzit vocea Domnului?



Film crestin subtitrat | Revenirea Domnului „Bate la ușă” Ați auzit vocea Domnului?
Acum 2000 mii de ani, Domnul Isus a profețit: „La miezul nopţii a răsunat un strigăt: «Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare!»” (Matei 25:6). (NTLR®) „Iată, Eu stau la uşă şi bat! Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el şi voi mânca cu el, şi el cu Mine” (Apocalipsa 3:20). (NTLR®) În ultimii 2000 mii de ani, cei credincioși Domnului au vegheat și au așteptat bătaia Lui în ușă. Așadar, cum va bate El la ușa omului când se întoarce? În zilele de pe urmă, unii oameni au mărturisit că Domnului Isus s-a întors –Dumnezeu Atotputernic  întrupat – și că Își săvârșește lucrarea judecății din zilele de pe urmă. Această știre a cutremurat întreaga lume religioasă.
Yang Aiguang, protagonista filmului, a crezut zeci de ani în Domnul și întotdeauna s-a implicat cu entuziasm în muncă și predici, așteptând să întâmpine întoarcerea Domnului. Într-o zi, la ușa ei bat două necunoscute, care îi spun lui Yang Aiguang și soțului ei că Domnul Isus s-a întors și le împărtășesc cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic. Cei doi sunt adânc mișcați de cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, dar, pentru că Yang Aiguang a fost expusă înșelătoriilor, decepțiilor și rigorilor impuse de pastor și de bătrâni, le alungă pe cele două martore ale Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. Cele două martore revin însă la ușa ei, în mai multe ocazii, și îi citesc lui Yang Aiguang cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, fiind mărturie lucrării lui Dumnezeu din zilele de pe urmă.
În acest timp, pastorul o perturbă și o stingherește pe Yang Aiguang în permanență, ea fiind în continuare nehotărâtă. Totuși, ascultând cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, Yang Aiguang ajunge să înțeleagă adevărul, reușind astfel să discearnă adevărul de înșelătoriile și zvonurile propagate de pastor și de bătrâni. Înțelege în cele din urmă cum bate Domnul la ușa oamenilor în timpul întoarcerii Sale în zilele de pe urmă și cum ar trebui să Îl întâmpinăm. Când lucrurile se limpezesc, în final, Yang Aiguang aude vocea lui Dumnezeu și recunoaște că Dumnezeu Atotputernic este cu adevărat întoarcerea Domnului Isus!