31.10.19

Cea Mai Frumoasa Muzica Crestina „Dumnezeule Atotputernic, inima mea Îți aparține”



Cele mai frumoase cantari crestine „Dumnezeule Atotputernic, inima mea Îți aparține”


Ale cui cuvinte mi-au hrănit duhul?
A cui iubire, cea mai frumoasă, mi-a ocupat inima?
A cui minunată lucrare curăță viciul omului?
Cine dă mântuire și mă duce la tronul lui Dumnezeu?
Cine exprimă adevărul mântuitor?
Cine mă face lumina s-o văd din nou?
Cine-i persoana cea mai de iubit?
Cine-i Acel la care mereu mă gândesc?

30.10.19

Destinul omenirii și destinul universului sunt inseparabile de suveranitatea Creatorului

Sunteți cu toții adulți. Unii dintre voi sunteți de vârstă mijlocie; unii ați ajuns la bătrânețe. De la necredincios la credincios și de la începutul credinței în Dumnezeu la a accepta cuvântul lui Dumnezeu și a experimenta lucrarea lui Dumnezeu, câtă cunoaștere ați avut despre suveranitatea lui Dumnezeu? Ce înțelegeri ați obținut în privința sorții omenești? Poate cineva să obțină tot ceea ce-și dorește în viață? Câte lucruri ați fost în stare să realizați așa cum ați dorit în cele câteva decenii ale existenței voastre?

29.10.19

Corul evanghelic „Imnul Împărăției: Împărăţia se pogoară în lume” Muzică creștină



Corul evanghelic „Imnul Împărăției: Împărăţia se pogoară în lume” Muzică creștină


Imnul însuflețitor al Împărăției a răsunat, vestind întregului univers venirea lui Dumnezeu printre oameni! Împărăția lui Dumnezeu a venit! Toți oamenii se înveselesc, toate lucrurile se bucură! Pretutindeni în ceruri, totul debordează de voioșie! Ce scene captivante de sărbătoare sunt acestea?!

Dintre oameni, care trăiesc în suferință și au îndurat mii de ani de corupție a Satanei, cine nu tânjește, cine nu râvnește după venirea lui Dumnezeu? De-a lungul veacurilor, câți credincioși și urmași ai lui Dumnezeu nu au îndurat suferințe și necazuri, persecuție și înstrăinare?

28.10.19

Ce înseamnă a urma voia lui Dumnezeu? Dacă doar propovăduim și lucrăm pentru Domnul înseamnă că urmăm voia lui Dumnezeu?

Versete din Biblie pentru referințe:
„«Să-L iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu toată mintea ta». Aceasta este cea dintâi şi cea mai mare poruncă. Iar a doua, asemenea ei, este: «Să-l iubeşti pe semenul tău ca pe tine însuţi»” (Matei 22:37-39).
„Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi Cuvântul Meu; şi Tatăl Meu îl va iubi, iar Noi vom veni la el şi vom locui împreună cu el. Cine nu Mă iubeşte nu păzeşte cuvintele Mele” (Ioan 14:23-24).

27.10.19

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Esența lui Hristos este ascultare față de voința Tatălui ceresc” (Fragment I)



O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Esența lui Hristos este ascultare față de voința Tatălui ceresc” (Fragment I)


Dumnezeu Atotputernic spune: „Dumnezeul întrupat este numit Hristos, iar Hristos este trupul îmbrăcat de Duhul lui Dumnezeu. Acest trup este diferit de orice om care este din carne. Această diferență se datorează faptului că Hristos nu este din carne și oase, ci este întruparea Duhului. El are atât o umanitate normală, cât și o divinitate completă. Divinitatea Lui nu este stăpânită de niciun om.

26.10.19

Este mărturia credinței în Dumnezeu adevărată dacă doar ne bucurăm de harul lui Dumnezeu?


Cuvinte relevante ale lui Dumnezeu:

Dacă doar te bucuri de harul lui Dumnezeu, cu o viață de familie liniștită sau cu binecuvântări materiale, atunci nu L-ai câștigat pe Dumnezeu și credința ta în Dumnezeu a eșuat. Dumnezeu a desfășurat deja o fază a lucrării harului în trup și a revărsat deja binecuvântări materiale asupra omului – dar omul nu poate fi făcut desăvârșit numai cu har, dragoste și îndurare. În experiențele omului, el întâlnește o parte din dragostea lui Dumnezeu și vede dragostea și îndurarea lui Dumnezeu, încă experimentând pentru o perioadă de timp,

25.10.19

Cuvântului lui Dumnezeu „Hristos înfăptuiește lucrarea judecății prin adevăr” (Fragment 1)



Cuvântului lui Dumnezeu „Hristos înfăptuiește lucrarea judecății prin adevăr” (Fragment 1)


Dumnezeu Atotputernic spune: „Lucrarea judecății lui Dumnezeu este însăși lucrarea Sa, astfel că trebuie săvârșită, evident, de către Dumnezeu Însuși; nu poate fi săvârșită de om în locul Său. Deoarece judecata înseamnă cucerirea rasei umane prin adevăr, este de necontestat că Dumnezeu tot apare ca imagine întrupată pentru a săvârși această lucrare printre oameni. Aceasta înseamnă că, în zilele de pe urmă, Hristos va folosi adevărul pentru a-i învăța pe oamenii din întreaga lume și le va face cunoscute toate adevărurile. Aceasta este lucrarea judecății lui Dumnezeu.

Cuvântul lui Dumnezeu este puterea mea


de Jingnian, Canada
Am urmat credința familiei mele în Domnul de când eram copilă și adesea citeam Biblia și participam la întruniri. După ce m-am căsătorit, i-am transmis Evanghelia Domnului Isus soacrei mele și, după ce soacra mea a început să creadă în Domnul, nu și-a mai pierdut cumpătul când s-au întâmplat lucruri și nici nu a mai acționat în întregime din cauza capriciilor sale în lucrurile pe care le-a făcut, iar relațiile din familia noastră au început să se îmbunătățească.

23.10.19

Film creștin „Ruperea Vrăjii” Fragment 4 - Este credința în Biblie echivalentă cu credința în Domnul?


Film creștin „Ruperea Vrăjii” Fragment 4 - Este credința în Biblie echivalentă cu credința în Domnul?


Cei mai mulţi pastori și prezbiteri din lumea religioasă cred că Biblia Îl reprezintă pe Domnul și că a crede în Domnul înseamnă a crede în Biblie, iar a crede în Biblie înseamnă a crede în Domnul. Ei cred că dacă cineva se abate de la Biblie, nu poate fi numit credincios și că un om poate fi mântuit și poate intra în împărăția cerului câtă vreme se agață de Biblie.

22.10.19

Ce este o persoană care urmează voia lui Dumnezeu? Și ce este adevărata mărturie a credinței în Dumnezeu?

Versete din Biblie pentru referințe:
„Atunci Iov s-a ridicat, şi-a sfâşiat mantia şi şi-a ras capul. A căzut la pământ, s-a închinat şi a zis: «Gol am ieşit din pântecele mamei mele şi gol mă voi întoarce în pământ! Domnul a dat, Domnul a luat, fie Numele Domnului binecuvântat!»” (Iov 1:20-21).

20.10.19

De ce Partidul Comunist Chinez a pus la cale incidentul 28 mai Zhaoyuan?

Ma Jinlong (Căpitanul Echipei Naționale de Securitate): Ascultă Han Lu, ca să-ţi spun adevărul, nu e vorba că noi nu-i înțelegem pe oamenii care cred în Dumnezeu. Am niște prieteni care cred în Dumnezeu. Eu ştiu că cei care cred în Dumnezeu sunt oameni buni, nu fac rău. Atunci de ce te vrea Partidul Comunist? Aceasta este din pricină că Biserica lui Dumnezeu Atotputernic crește prea rapid, iar impactul ei este de asemenea în creștere. Voi continuați să răspândiți cuvântul lui Dumnezeu Atotputernic, zdruncinând comunitățile religioase.

19.10.19

„Orașul va fi răsturnat” Segment 3-De ce au fost loviți de « vaiuri » fariseii ipocriți?


„Orașul va fi răsturnat” Segment 3-De ce au fost loviți de « vaiuri » fariseii ipocriți?


În Biblie scrie că Domnul Isus i-a condamnat pe farisei cu cele șapte „vaiuri”. În zilele noastre, calea urmată de pastorii și bătrânii lumii religioase e cea a fariseilor și și ei vor avea parte de ura și respingerea lui Dumnezeu. Deci, de ce i-a condamnat și blestemat Domnul Isus pe farisei? În primul rând pentru că aveau un i-a urât și i-a blestemat.caracter ipocrit care-L sfida pe Dumnezeu, pentru că nu îi interesa decât să efectueze ritualurile religioase și să respecte regulile, ei nu făceau decât să explice regulile și doctrinele din Biblie și nu practicau cuvintele lui Dumnezeu și nu respectau deloc poruncile Lui, și chiar au renunțat la ele.

17.10.19

Film creștin „Botezul Focului” Doar cei care ascultă de Dumnezeu pot intra în Împărăția cerurilor


Film creștin „Botezul Focului” Doar cei care ascultă de Dumnezeu pot intra în Împărăția cerurilor


Domnul Isus a spus: „Nu oricine-Mi zice: «Doamne, Doamne!» va intra în Împărăţia Cerurilor, ci doar acela care face voia Tatălui Meu, Care este în ceruri” (Matei 7:21). (NTLR®) Cum ar trebui oare să ne străduim să devenim oameni care fac voia Tatălui ceresc și ascultă de Dumnezeu, astfel încât Dumnezeu să ne aducă Împărăția cerurilor?

16.10.19

O bătălie

de Zhang Hui, China
Numele meu este Zhang Hui, iar în 1993 întreaga mea familie a ajuns să creadă în Domnul Isus. Am fost un căutător entuziast, astfel că am devenit rapid predicator. Călătoream adesea la diferite biserici pentru a lucra și a predica. După câțiva ani, am renunțat la serviciu și am început să-I slujesc permanent Domnului.

15.10.19

Film creștin „Ruperea Vrăjii” Fragment 2 - Când Domnul Se întoarce, cum Se va arăta El înaintea oamenilor?


Film creștin „Ruperea Vrăjii” Fragment 2 - Când Domnul Se întoarce, cum Se va arăta El înaintea oamenilor?


Zilele de pe urmă au sosit deja, și mulți credincioși tânjesc ca Domnul să Se întoarcă și să-i ia în împărăția cerului. Dar știţi cum ni Se va arăta Domnul când Se va întoarce? Va fi într-adevăr așa cum ne imaginăm, că El va apărea în văzul tuturor, coborând direct pe un nor? Dumnezeu Atotputernic spune: „Dorești să Îl vezi pe Isus? Vrei să trăiești cu Isus? Dorești să auzi cuvintele rostite de Isus? […] Sub ce formă Se va întoarce Isus? Voi credeți că Isus Se va întoarce pe un nor alb, dar eu vă întreb: la ce se referă acest nor alb?

14.10.19

Adevărurile din Biblie sunt deja complete. Biblia ne e suficientă pentru credința noastră în Dumnezeu. Nu avem nevoie de niciun cuvânt nou! Răspuns: Conținutul co


Răspuns: Conținutul consemnat de Biblie e limitat. Vechiul Testament a consemnat numai lucrarea lui Iahve Dumnezeu, în timp ce Noul Testament a consemnat numai lucrarea Domnului Isus. Dar, în privința lucrării lui Dumnezeu din zilele de pe urmă, Biblia conține numai profeții. Detaliile exacte nu sunt consemnate în Biblie.

13.10.19

Film creștin „Ruperea Vrăjii” Fragment 1 - Cum să întâmpinăm întoarcerea Domnului în zilele de pe urmă?

Film creștin „Ruperea Vrăjii” Fragment 1 - Cum să întâmpinăm întoarcerea Domnului în zilele de pe urmă?


Cele patru luni de sânge au apărut deja. Asta înseamnă că marile urgii se vor abate curând asupra noastră, aşa cum s-a profețit în cartea lui Ioel: „Chiar şi peste slujitori şi slujitoare voi turna din Duhul Meu în acele zile. Voi face semne în cer şi pe pământ, sânge, foc şi coloane de fum” (Ioel 2:29-30). (NTLR®) „Soarele va fi transformat în întuneric, iar luna în sânge, înainte de a veni ziua cea mare și înfricoșătoare a lui Iahve” (Ioel 2:31). Înainte ca marile urgii să se abată asupra noastră, duhul lui Dumnezeu îi va hrăni pe robii și pe roabele Sale şi va forma un grup de biruitori.

12.10.19

De ce lumea religioasă L-a negat, respins și condamnat mereu pe Hristos, îndurând astfel blestemele lui Dumnezeu?

Versete din Biblie pentru referințe:

„Ascultaţi o altă pildă: Era un om, proprietar de pământ, care a plantat o vie. A împrejmuit-o cu un gard, a săpat un teasc în ea şi a construit un turn de pază. Apoi a arendat-o unor viticultori şi a plecat într-o călătorie. Când s-a apropiat vremea roadelor, i-a trimis pe sclavii săi la viticultori, ca să-i ia partea cuvenită din roade. Viticultorii însă i-au apucat pe sclavii lui şi pe unul l-au bătut, pe altul l-au omorât, iar pe altul l-au ucis cu pietre. A trimis din nou alţi sclavi, mai mulţi decât primii, dar şi cu aceştia au făcut la fel. La urmă l-a trimis la ei pe fiul său, spunându-şi: «Pe fiul meu îl vor respecta!» Dar viticultorii, când l-au văzut pe fiul, şi-au zis între ei: «Acesta este moştenitorul! Haideţi să-l omorâm şi să-i luăm moştenirea!» Şi l-au apucat, l-au scos afară din vie şi l-au omorât” (Matei 21:33-39).

11.10.19

Trailer film crestin 2019 HD „Trezirea din vis” Cum putem fi răpiți în Împărăția cerurilor?


Trailer film crestin 2019 HD „Trezirea din vis” Cum putem fi răpiți în Împărăția cerurilor?


La fel ca mulți alții care cred în Domnul Isus, Yu Fan este de părere că, atunci când Domnul Isus a fost răstignit, El a iertat deja omenirea de păcatele sale. În plus, ea crede că a dobândit dreptatea prin credința ei și că, atât timp cât renunță la tot și lucrează din greu pentru Domnul, va intra cu siguranță în Împărăția cerurilor atunci când Se întoarce Domnul Isus. Dar colegii ei îi provoacă îndoieli: am fost iertați prin credința în Domnul și ne putem sacrifica pentru El, dar păcătuim și ne împotrivim frecvent Domnului.

10.10.19

De ce-și riscă creștinii viața pentru a propovădui Evanghelia și a-L mărturisi pe Dumnezeu?

Hou Xiangke (Șeful Biroului de Securitate Publică): Este imposibil să crezi în Dumnezeu și să propovăduieşti Evanghelia într-o țară condusă de Partidul Comunist Oricine insistă să propovăduiască Evanghelia va fi terminat. Știi câți creștini au suferit în închisoare și au murit acolo ? Știi câți creștini au fost uciși, câte din familiile lor au fost zdrobite ? Nimeni nu poate sfida Partidul Comunist! Dacă continui să crezi în Dumnezeu și să propovăduieşti Evanghelia, vei fi închisă și executată! Am fost clar ?

9.10.19

Trailer filme biblice „Cine este Domnul meu” Știți relația dintre Biblie și Dumnezeu?


Trailer filme biblice „Cine este domnul meu” Știți relația dintre Biblie și Dumnezeu?


Liu Zhizhong este un bătrân de la o biserică locală din China. Credincios de peste 30 de ani, el a susținut întotdeauna că „Biblia este inspirată de Dumnezeu" și că „Biblia îl reprezintă pe Dumnezeu, deci a crede în Dumnezeu înseamnă a crede în Biblie și invers." În inima sa, Biblia e mai presus de tot. Datorită adorației și a credinței oarbe în Biblie, nu s-a gândit și nu s-a uitat niciodată la lucrarea Atotputernicului Dumnezeu din zilele de pe urmă. Până într-o zi, când împiedicându-i pe credincioși să citească onlinecuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, a avut ocazia să se întâlnească cu predicatori ai Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic.

8.10.19

Drumul spre purificare


                           de Christopher, Filipine
Numele meu este Christopher și sunt pastor al unei biserici-de-casă în Filipine. În 1987, am fost botezat și m-am întors la Domnul Isus și apoi, prin harul Domnului, în 1996 am devenit pastor la o biserică locală. În acel moment, nu doar lucram și predicam în multe locuri în Filipine, dar predicam, de asemenea, și în locuri precum Hong Kong sau Malaiezia. Prin lucrarea și îndrumarea Duhului Sfânt, am simțit că am o energie inepuizabilă în lucrarea mea pentru Domnul și inspirație nesfârșită pentru predicile mele. Ofeream adesea sprijin fraților și surorilor ce se simțeau slabi și negativi.

7.10.19

Trailer film | Judecata în zilele de pe urmă „Orașul va fi răsturnat” A doua venire a Domnului Isus



Trailer film | Judecata în zilele de pe urmă „Orașul va fi răsturnat” A doua venire a Domnului Isus


Cheng Huize este o colegă creștină a unei biserici-de-casă din China. Ea observă că biserica ei deschide o fabrică și că pastorul îi încurajează pe credincioși să se alăture Bisericii patriotice și să cedeze în fața guvernului PCC. Pastorul și bătrânul bisericii poartă lupte deschise și ascunse pentru poziția și numele lor personal, se luptă din invidie și divizează biserica. În plus, ei se aliază cu guvernul PCC pentru a se opune Fulgerului de la Răsărit și pentru a-i împiedica pe credincioși să îl cerceteze. De asemenea, ei raportează în mod proactiv poliției pentru ca frații și surorile ce predică Evanghelia Împărăției să fie arestați.

6.10.19

Răpirea trebuie să se bazeze pe cuvintele lui Dumnezeu și nu pe noțiunile și închipuirile omului


Versete din Biblie pentru referințe:
„Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-se Numele Tău, vie Împărăţia Ta, facă-se voia Ta, precum în cer, aşa şi pe pământ!” (Matei 6:9-10).
„Şi am văzut Cetatea Sfântă, Noul Ierusalim, coborând din cer, de la Dumnezeu, pregătită ca o mireasă împodobită pentru soţul ei.Am auzit un glas puternic ieşind de la tron şi spunând: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii! El va veni să locuiască împreună cu ei, iar ei vor fi poporul Lui. Şi Dumnezeu Însuşi va fi cu ei (şi va fi Dumnezeul lor)” (Apocalipsa 21:2-3).

Care este adevărata răpire?

Versete din Biblie pentru referințe:
„La miezul nopţii a răsunat un strigăt: «Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare!» Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit lămpile.Cele nesăbuite le-au zis celor înţelepte:  Daţi-ne şi nouă din untdelemnul vostru, pentru că ni se sting lămpile!Dar cele înţelepte au răspuns: Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă, nici vouă! Duceţi-vă mai bine la cei ce vând untdelemn şi cumpăraţi-vă!În timp ce ele se duceau să cumpere untdelemn, a venit mirele. Cele ce erau gata au intrat la nuntă împreună cu el, iar uşa a fost închisă” (Matei 25:6-10).

5.10.19

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Omenirea coruptă are mai multă nevoie de mântuirea lui Dumnezeu devenit trup” (2)


O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Omenirea coruptă are mai multă nevoie de mântuirea lui Dumnezeu devenit trup” (2)


Dumnezeu Atotputernic spune: „Dumnezeu a devenit trup deoarece obiectul lucrării Sale nu este duhul lui Satana sau vreun lucru necorporal, ci omul, care este din trup și a fost corupt de Satana. Tocmai pentru că trupul omului a fost corupt, Dumnezeu a făcut omul trupesc obiectul lucrării Sale; în plus, deoarece omul este obiectul corupției, El l-a făcut pe om singurul obiect al lucrării Sale pe parcursul tuturor etapelor lucrării Sale de mântuire. Omul este o ființă muritoare, este din trup și sânge, iar Dumnezeu este Singurul care poate mântui omul.

Porunca lui Dumnezeu pentru Adam

(Geneza 2:15-17) Iar Iahve Dumnezeu l-a luat pe om și l-a pus în grădina Edenului ca s-o lucreze și s-o păzească. Și Iahve Dumnezeu i-a poruncit omului, zicând: „Din fiecare pom al grădinii, poți mânca fără restricție, dar să nu mănânci din pomul cunoașterii binelui și răului; deoarece în ziua în care vei mânca din acesta, cu siguranță vei muri.”

4.10.19

Trailer film creștin in romana 2019 „Amintiri Dureroase” Judecata lui Dumnezeu m-a mântuit


Trailer film creștin in romana 2019 „Amintiri Dureroase” Judecata lui Dumnezeu m-a mântuit


Fan Guoyi era un bătrân al unei biserici-de-casă din China. În cei peste douăzeci de ani de slujbă, l-a imitat mereu pe Pavel, a lucrat din greu și s-a sacrificat pentru Domnul cu mare entuziasm. În plus, credea cu tărie că, urmându-și astfel credința, respecta voința Tatălui ceresc și că, la întoarcerea Domnului, va fi cu siguranță răpit în Împărăția cerurilor. Cu toate acestea, când a descoperit mântuirea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă, s-a agățat de concepțiile lui.

3.10.19

Pentru a studia calea adevărată, ascultați doar glasul lui Dumnezeu; sub nici o formă să nu credeți zvonurile Satanei

Versete din Biblie pentru referințe:
Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, iar ele Mă urmează” (Ioan 10:27).
„Așadar, deci, credința vine prin ceea ce auzim; iar ceea ce auzim vine prin cuvântul lui Hristos” (Romani 10:17).
Poporul Meu este nimicit din lipsă de cunoştinţă” (Osea 4:6).
„Proştii mor din lipsă de judecată” (Proverbe 4:6).

2.10.19

Trailer film creștin „Botezul Focului” Ascultăm noi de Dumnezeu muncind din greu pentru Domnul?



Trailer film creștin „Botezul Focului” Ascultăm noi de Dumnezeu muncind din greu pentru Domnul?


Domnul Isus a spus: „Nu oricine-Mi zice: «Doamne, Doamne!» va intra în Împărăţia Cerurilor, ci doar acela care face voia Tatălui Meu, Care este în ceruri” (Matei 7:21). (NTLR®) Cum ar trebui oare să ne străduim să devenim oameni care fac voia Tatălui ceresc și ascultă de Dumnezeu, astfel încât Dumnezeu să ne aducă Împărăția cerurilor?

1.10.19

Acceptați lucrarea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă înaintea dezastrului pentru a fi răpiți și pentru a participa la sărbătoare cu Domnul

Acum, în zilele de pe urmă, Dumnezeu S-a arătat și a început să lucreze, adică, Dumnezeu Atotputernic întrupat Și-a început lucrarea de judecată pentru zilele de pe urmă; prin urmare, cei care pot accepta lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic sunt cei mai binecuvântați. Unii oameni religioși aud acest lucru și nu sunt de acord, nu recunosc această propoziție, și spun: „Domnul nostru Isus este adevăratul Dumnezeu, Domnul Isus este Hristos. Nu trebuie să credem în Dumnezeu Atotputernic ca să intrăm în Împărăția cerurilor.”

A participa cu adevărat la sărbătoare înseamnă a experimenta judecata lui Dumnezeu din zilele de pe urmă și a fi purificat

Judecata lui Dumnezeu este judecată prin adevăr și poate fi experimentată și simțită doar în casa lui Dumnezeu. Ea nu poate fi câștigată în lume. Nu este oare aceasta o înălțare excepțională de către Dumnezeu? (Da.) Dumnezeu ne permite să participăm la sărbătoare – ce sărbătoare este aceasta?