9.11.19

Expunând adevărul politicii religioase a PCC mascate de Constituția sa

Ma Jinlong (Căpitanul Echipei Naționale de Securitate): Han Lu, ai o șansă să faci ceva pentru tine. Atâta timp cât ne spui cine sunt liderii voștri și unde sunt ascunşi banii bisericii voastre, o să ne purtăm frumos cu tine.Bineînțeles, dacă te porţi cum se cuvine, nu este exclus să te lăsăm să pleci.

Chen Jun (Căpitan adjunct al Echipei Naționale de Securitate): Hm! Dacă ne luăm după carneţelul acesta, semnul bisericii este scris acolo. Aceasta certifică faptul că eşti un lider al bisericii! Câţi bani are biserica? Unde sunt păstraţi? Cine sunt mai marii tăi? Haide, vorbește!

Han Lu (O creștină): Noi, credincioșii lui Dumnezeu, nu încălcăm legea şi nu comitem infracţiuni. Ce drept aveţi să mă interogaţi ca pe un infractor? Noi propovăduim Evanghelia pentru a-i aduce pe oameni la Dumnezeu și pentru ca ei să poată primi adevărul, pentru a putea scăpa de păcate şi pentru a fi mântuiţi de Dumnezeu, și pentru a ajunge la o destinație frumoasă. Acestea sunt fapte bune și drepte. Noi, credincioșii lui Dumnezeu, nu am încălcat nicio lege. Ce vreţi să vă explic? Constituția prevede libertatea de credință. De ce nu acționaţi conform ei? Mă întrebaţi cine sunt liderii mei și câţi bani are biserica. Cu ce ​​scop? E legal?]

Chen Jun: Vrei să dai cu Constituția în noi. Pentru voi a fost scrisă Constituția? Eşti îndreptăţită să vorbeşti despre Constituție? Sub regimul Partidului Comunist, Partidul Comunist este șeful! Partidul Comunist este ateu și împotriva celor care cred. Credința voastră în Dumnezeu este o încălcare a legii partidului, o încălcare a dispoziţiilor lui. Aşadar Partidul Comunist o va nimici. Odată ce vă vom prinde pe voi, cei care cred în Dumnezeu, vă vom veni de hac și vă vom interoga aşa cum vrem noi. Aceasta este prerogativa Comitetului Central al Partidului pentru noi! În special voi, figurile cheie ale Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic, meritați o pedeapsă severă, iar asta include moartea. Aceasta este politica Partidului Comunist! Ce amestec are Constituția aici? Este un instrument de care se serveşte Partidul Comunist pentru a guverna! Înțelegi asta?

Han Lu: Constituția este legea fundamentală a unei țări. Reprezentanţii guvernelor din întreaga lume acționează conform Constituției pentru a guverna. Guvernul comunist chinez a călcat în picioare Constituția. Aţi spus cu propriile dumneavoastră cuvinte că mai presus de Constituție este adevărata lege a partidului. Câte seturi de legi aveți? Dacă guvernul chinez are alte legi în spatele Constituției, nu dovedește asta că puterea este mai mare decât legea în statul comunist? Constituția n-a fost născocită de guvern pentru ca cetățenii chinezi să fie de acord cu ea, Nici măcar guvernul nu este constrâns de ea. La ce serveşte Constituția, la urma urmei? Care e sensul ei?

Ma Jinlong: După ce ai trăit în China zeci de ani, încă nu ţi-ai dat seama de asta? Partidul Comunist este un partid ateu, revoluționar. De ce se împotriveşte cu atâta înverşunare credincioșilor în Dumnezeu? Pentru că Partidul Comunist este cel mai mare inamic al Bibliei, cel mai mare inamic al cuvântului lui Dumnezeu! Când Partidul Comunist ajunge la putere, va interzice și va elimina toate religiile, și va crea o ţară fără zei ca să-și asigure conducerea permanentă în China! Aceasta este politica Partidului Comunist în privinţa religiilor! Libertatea religioasă menționată în Constituție este doar praf în ochi pentru străini, un mijloc politic de consolidare a puterii politice a regimului și de sporire a influenței sale internaționale. Atâta timp cât comuniștii se află la putere în China, n-ar trebui nici măcar să visezi să ai libertate religioasă! Dacă îți urmezi cu încăpăţânare credința în Dumnezeu, te joci cu moartea! vei putrezi și vei muri în închisoare. Acum înţelegi? Ai nevoie de mai multe explicații?

Chen Jun: China este lumea Partidului Comunist. Dacă te-ai născut în China, trebuie să asculți de Partid, trebuie să te conformi pentru a avea o viață liniștită. Vrei să crezi în Dumnezeu? În niciun caz! Chiar dacă fugi în străinătate ca să crezi în Dumnezeu, te vom aduce înapoi. Ascultă, Partidul Comunist este revoluționar. Dacă sfidezi conducerea Partidului Comunist, atunci Partidul Comunist îţi va lua viața, îţi va tăia capul! Te sfătuiesc să acționezi în mod rezonabil și să cooperezi cu noi. Alternativa este doar o fundătură! Poţi să fii foarte sigură de asta.

Han Lu: Nu înțeleg de ce Partidul Comunist trebuie să suprime credințele religioase. De ce sunt creștinii tratați ca nişte infractori ai statului? De ce sunt reprimaţi și persecutaţi, chiar torturaţi și ucişi? Lucrul acesta nu scapă privirii atente a dreptului internațional! Cei care cred în Dumnezeu Îl preamăresc şi I se închină lui Dumnezeu. Ei urmăresc adevărul și trăiesc prin cuvântul lui Dumnezeu. Sunt cetățeni care respectă legea şi care duc un mod de viaţă corect. De ce Partidul Comunist îi consideră pe cei care cred în Dumnezeu ca pe nişte spini în coastă și ca pe niște dușmani cu adevărat necruţători cu care nu poate coexista? Asta înseamnă că guvernul comunist dorește ca oamenii să urmeze căi depravate, rele și le interzice calea cea bună? Nu e de mirare că societatea chineză devine din ce în ce mai întunecată și mai rea. Nu este aceasta din cauza atacului Partidului Comunist asupra adevărului și asupra justiției, din cauza antagonismului cu Dumnezeu? Dumnezeu Atotputernic spune: „Ascensiunea sau prăbușirea unei țări sau națiuni este determinată de disponibilitatea liderilor de a Îl venera pe Dumnezeu sau de a-și aduce oamenii mai aproape de Dumnezeu și să Îl venereze pe El. […] Dumnezeu va face ca aceia care Îl urmează și Îl venerează să prospere și va aduce declinul și nimicirea asupra celor care I se împotrivesc și Îl resping.

Chen Jun: Han Lu! Se pare că tu chiar înțelegi poziţia Partidului Comunist. Recunosc, Partidul Comunist a făcut lucruri rele încă de la început. Acum a provocat rezistența poporului. Dar ce sunt oamenii în ochii Partidului Comunist? Partidului Comunist nu-i pasă de asta! Îți spun adevărul, astăzi, Partidul Comunist este un partid satanic, un cult satanic care se opune lui Dumnezeu. Marx, Lenin, Stalin și Mao Zedong erau lideri de cult satanic. Au fost dușmani declaraţi ai lui Dumnezeu care au acționat împotriva Lui. Este inutil pentru oricine să se opună sau să urască Partidul Comunist. Partidul Comunist are tancuri și mitraliere. Vom reprima și vom distruge pe oricine se opune Partidului. Partidul Comunist este ateist, în timp ce voi, credincioşii lui Dumnezeu, sunteți teişti. Partidul Comunist și credincioșii lui Dumnezeu sunt pur și simplu inamici. Ce se întâmplă aici este o luptă de clasă pe viaţă şi pe moarte a ideologiilor opuse. Ai înţeles asta? Ar trebui să mai știi că loialitatea faţă de Partidul Comunist se confruntă cu o criză serioasă. Nimeni nu mai crede în teoria comunismului. În inimile lor, cei mai mulți chinezi recunosc că Dumnezeu există. Toți acceptă moartea și răsplata. Aşadar tot mai mulți oameni cred în Dumnezeu. Spune-mi, cum poate Partidul Comunist să nu vă reprime?! Ca să-și mențină puterea politică, Partidul va face orice, chiar și cu preţul începerii războaielor și a masacrării omenirii. Partidul Comunist este în stare să facă asta. Cine îl poate opri?

Han Lu: Partidul Comunist are într-adevăr abilitatea de a reprima și de a ucide. Dar nu există pedeapsă? Guvernul roman a condamnat și s-a opus lucrării Domnului Isus, i-a arestat cu brutalitate și i-a ucis pe creștini. Dumnezeu a trimis năpasta şi a distrus regimul roman. Israeliții s-au împotrivit, L-au condamnat și în final L-au crucificat pe Domnul Isus. Dumnezeu a făcut ca Israelul să nu mai existe timp de aproape două mii de ani. De atunci şi până acum, n-au fost distruși de Dumnezeu toți aceia care au acționat împotriva lui Dumnezeu? Oamenii spun adesea că ființele umane sunt total lipsite de însemnătate în fața naturii. Nu sunt oamenii chiar mai lipsiţi de însemnătatate în fața Creatorului? Binele naște binele, răul naște răul. „Din bine vine binele, din rău, răul.” Acesta este un fapt pe care nimeni nu-l poate nega. Existența legii Cerului este rezultatul influenţei lui Dumnezeu. Chiar dacă nu-L recunoașteți pe Dumnezeu, n-ar trebui să admiteţi pedeapsa?

din scenariul filmului Schimbul: „Alinare în necaz”

Sursa: Biserica lui Dumnezeu Atotputernic



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu