''Toate partidele din lume au lăudat și s-au închinat Dumnezeului Atotputernic și l-au lăudat pe Dumnezeu Atotputernic pentru totdeauna.''
3.5.19
Film creștin „Credința În Dumnezeu” Segment 6 - Ce înseamnă credința adevărată în Dumnezeu?
Film creștin „Credința În Dumnezeu” Segment 6 - Ce înseamnă credința adevărată în Dumnezeu?
Mulți oameni cred că a crede în Dumnezeu înseamnă a crede în Biblie și că a lucra din greu pentru Domnul este realitatea credinței în Dumnezeu. Nimeni din lumea religioasă nu poate înțelege cu adevărat ce înseamnă credința adevărată în Dumnezeu. Dumnezeu Atotputernic spune: „«Credința în Dumnezeu» înseamnă a crede că există un Dumnezeu; acesta este cel mai simplu concept de credință în Dumnezeu. În plus, a crede că există un Dumnezeu nu este acelaşi lucru cu a crede cu adevărat în Dumnezeu; mai degrabă este un fel de credinţă simplă cu puternice conotaţii religioase. Adevărata credinţă în Dumnezeu înseamnă experimentarea cuvintelor şi lucrării lui Dumnezeu în baza credinţei că Dumnezeu deţine suveranitatea asupra tututor lucrurilor. Aşadar, vei fi eliberat de firea ta coruptă, vei îndeplini dorința lui Dumnezeu şi vei ajunge să Îl cunoşti pe Dumnezeu. Numai după o astfel de călătorie se poate spune că tu crezi în Dumnezeu” (Cuvântul Se arată în trup).
Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu