5.5.19

Film creștin „Răpire În Pericol” Segment 4 - Lucrarea de judecată a lui Dumnezeu din zilele de pe urmă a creat un grup de biruitori



„Apocalipsa” proroceşte: „Îngerului bisericii din Filadelfia scrie-i: « […] Pentru că mi-ai ascultat chemarea la răbdare, te voi păzi şi Eu de ceasul încercării care urmează să vină peste toată omenirea, pentru a-i pune la încercare pe locuitorii pământului.» Eu vin curând; ţine ceea ce ai, pentru ca nimeni să nu-ţi ia cununa! Pe cel ce învinge îl voi face un stâlp în Templul Dumnezeului Meu şi nu va mai pleca din el” (Apocalipsa 3:7, 10-12) (NTLR®). Apocalipsa proroceşte că un grup de biruitori va fi făcut complet înaintea dezastrelor.
Această lucrare de desăvârşire a biruitorilor e lucrarea proprie a lui Dumnezeu. Este omul capabil de a face asta? Cum desăvârşeşte Dumnezeu acest grup de biruitori în lucrarea Lui din zilele de pe urmă?
Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu