17.5.19

„Eliberați-vă din laț” Fragment 5 - Trecerea prin judecată în zilele de pe urmă și eliberarea din lațul Satanei



Film creștin „Eliberați-vă din laț” Fragment 5 - Trecerea prin judecată în zilele de pe urmă și eliberarea din lațul Satanei


Biblia spune: „Căci este timpul să înceapă judecata chiar de la Casa lui Dumnezeu” (1 Petru 4:17) (NTLR®). În zilele de pe urmă, Dumnezeu Atotputernic exprimă tot adevărul care îl purifică și îl mântuiește pe om și ne arată firea sa dreaptă, măreață și sfântă. Lucrarea de judecată a lui Dumnezeu din zilele de pe urmă este realizată pentru a-l mântui pe om pentru a se putea rupe de influența Satanei și a se întoarce cu adevărat spre Dumnezeu. Toți aleșii lui Dumnezeu care acceptă lucrarea de judecată a lui Dumnezeu Atotputernic ajung să vadă gradual cu claritate adevărul faptic pe care slujba pastorilor și a bătrânilor pentru Dumnezeu Îl sfidează de fapt pe Dumnezeu, văd clar naturile lor antihriste ipocrite și care urăsc adevărul și astfel ei se detașează de deruta și controlul pastorilor și bătrânilor și se întorc cu adevărat înaintea lui Dumnezeu. Ascultând mărturiile aleșilor lui Dumnezeu privind experiențele lor de judecată înaintea scaunului de domnie al lui Hristos, veți reuși să înțelegeți lucrarea de judecată a lui Dumnezeu din zilele de pe urmă.

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu