22.12.19

Adevăratele motive din spatele calomnierii și condamnării de către PCC a Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic

Zheng Weiguo (Reprezentant al unui Departament municipal al Frontului Unit al Muncii): Trebuie să vorbim din nou despre credința voastră în Dumnezeu. Sunteți siguri că știți cine a creat, de fapt, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic? Lucrez pentru Frontul Unit de multă vreme și am studiat religiile zeci de ani. Fără îndoială, înțeleg destul de bine numeroase religii. De peste 20 de ani ne axăm pe studierea Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. Conform materialelor de propagandă ale guvernării, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost fondată de cineva pe nume Zhao, din nord-estul Chinei. El conduce Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Omul acesta este înaltul preot al Bisericii. Cei din cadrul Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic pretind că el este folosit de Duhul Sfânt. Ei ascultă predicile acestui om folosit de Duhul Sfânt și îi dau ascultare în munca administrativă a Bisericii. Deși voi, cei care credeți în Dumnezeu Atotputernic, citiți cuvântul lui Dumnezeu Atotputernic, vă rugați în numele Lui, considerați Cuvântul Se arată în trup, exprimat de Dumnezeu Atotputernic, drept doctrină canonică și comunicați cuvântul lui Dumnezeu Atotputernic, ultimul cuvânt în Biserica lui Dumnezeu Atotputernic îl are această persoană. Suntem siguri că persoana asta e cea care a creat, de fapt, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Comunitatea religioasă și PCC spun că aceasta este o organizație creată de om. Cred că e adevărat. Înțelegeți lucrul acesta?

Zheng Yi (un creștin): Tată, PCC a studiat mult timp Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Ceea ce spui este rezultatul unui asemenea studiu? Atunci, spune-mi cine a fondat creștinismul, cine a fondat catolicismul? Să fie Pavel sau Petru, cine a fost, atunci, fondatorul? Cine a fondat iudaismul? Să fi fost oare Moise? Nu sunt absurde toate acestea? Tată, voi, ateii, nu recunoașteți existența lui Dumnezeu, ca să nu mai vorbim despre faptul întrupării lui Dumnezeu. Oricât adevăr a exprimat Hristos întrupat, câtă lucrare a realizat El, câtă mântuire a adus El umanității, nu vă străduiți cu toții să-L tăgăduiți, să-L ascundeți și să-L condamnați? Tată, creștinismul sau poate catolicismul crezi că au fost fondate de om? Acestea sunt organizații create de om? E cea mai mare absurditate a ta de până acum. Dacă Domnul Isus nu apărea să facă lucrarea, nimeni n-ar fi crezut în Domnul și nu L-ar fi urmat; n-ar exista creștinism. Nu ăsta e adevărul? Cum ar fi putut apostolii să creeze vreodată o biserică de capul lor? Tată, bazându-te pe faptul că oamenii au acceptat să fie păstoriți de Petru, Ioan și de ceilalți apostoli, poți spune că apostolii au creat creștinismul și că este o organizație creată de om? Tată, arătarea și lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic au dus la ascensiunea Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. Oamenii au auzit glasul lui Dumnezeu în multele adevăruri exprimate de Dumnezeu Atotputernic, s-au întors înaintea lui Dumnezeu și au format biserica. După arătarea Sa, Dumnezeu Atotputernic a fost martor pentru omul folosit de Duhul Sfânt, conducătorul Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. Așa cum Moise a fost în Epoca Legii, iar apostolii au fost în Epoca Harului, el este omul folosit de Dumnezeu pentru a-și face datoria, aceea de a-i uda, a-i păstori și a-i conduce pe aleșii lui Dumnezeu. Tată, Partidul Comunist al tău tăgăduiește lucrarea lui Dumnezeu și toate adevărurile exprimate de Dumnezeu, tăgăduiește până și faptul că Acela urmat de aleșii lui Dumnezeu este Dumnezeu întrupat. Nu are vreun motiv ascuns? Dacă nu exista arătarea lui Dumnezeu Atotputernic, n-a fi fost Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, n-ar fi existat. Acesta este un fapt de netăgăduit. PCC știe că creștinii din cadrul Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic I se roagă lui Dumnezeu Atotputernic. La adunare, cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic le comunică. De ce PCC spune încă toate aceste minciuni? Cei din cadrul Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic cred în Dumnezeu Atotputernic. Aleșii lui Dumnezeu se supun omului care este folosit de Duhul Sfânt, conform cuvântului lui Dumnezeu Atotputernic. Aceasta este o realitate.
Zheng Rui (O creștină): Tată, vei înțelege, dacă vei auzi cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic. Dumnezeu Atotputernic spune: „Lucrarea făcută de cel pe care Dumnezeu îl folosește are în vedere conlucrarea cu Hristos și cu Duhul Sfânt. Acest om pe care Dumnezeu l-a chemat din rândul oamenilor are rolul de a-i călăuzi pe toți aleșii lui Dumnezeu și Dumnezeu îl cheamă să facă și lucrarea de cooperare umană… Cel folosit de Dumnezeu, pe de altă parte, este un om pregătit de Dumnezeu, de un anumit calibru și cu o natură umană. El a fost pregătit și desăvârșit în prealabil către de Duhul Sfânt, este călăuzit complet de către Duhul Sfânt și, în special când vine vorba de lucrarea sa, este îndrumat și sub comanda directă a Duhului Sfânt – prin urmare, nu există nicio abatere pe calea călăuzirii celor aleșilor lui Dumnezeu, pentru că Dumnezeu își asumă cu siguranță responsabilitatea pentru propria Sa lucrare și Dumnezeu își face tot timpul propria lucrare” (din „Cuvântul Se arată în trup”). Tată, în „Cele zece decrete administrative care trebuie respectate de poporul ales de Dumnezeu în Epoca Împărăției” al șaptelea decret administrativ spune: „În lucrarea și problemele bisericii, în afară de a-L asculta pe Dumnezeu, în toate trebuie să urmezi instrucțiunile omului care este folosit de Duhul Sfânt. Chiar și cea mai mică infracțiune este inacceptabilă. Trebuie să fii absolut în ascultarea ta și nu trebuie să analizezi ce este bine sau rău; ce este bine sau rău nu are nimic de a face cu tine. Singura ta grijă trebuie să fie ascultarea deplină” (din „Cuvântul Se arată în trup”.)
Zheng Rui: Tată, acceptarea de către credincioși a conducerii omului folosit de Duhul Sfânt înseamnă practicarea cuvântului lui Dumnezeu și supunerea față de El. Atunci când cei din PCC studiau Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, de ce n-au citit cuvântul lui Dumnezeu Atotputernic? De ce n-au văzut cele zece decrete administrative ale lui Dumnezeu Atotputernic? De ce n-ați căutat dintre aleșii lui Dumnezeu din cadrul Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic, ca să-i lăsați să comunice adevărul cu voi? Ați studiat din afară Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, fără să înțelegeți lucrarea lui Dumnezeu, fiindcă n-ați citit cuvântul lui Dumnezeu Atotputernic, așadar, cum ați putea înțelege Biserica lui Dumnezeu Atotputernic?
Zheng Yi: Tată, cum se face că PCC pretinde că biserica noastră este o organizație creată de om? De ce n-a spus niciun cuvânt despre Dumnezeu întrupat? De ce n-a spus absolut nimic despre cartea „Cuvântul Se arată în trup”? Cei din PCC se tem cel mai mult de adevărul exprimat de Dumnezeu Atotputernic, fiindcă ei știu că toți cei care Îl urmează pe Dumnezeu Atotputernic L-au acceptat pe Dumnezeu Atotputernic după ce au citit cu atenție cartea Cuvântul Se arată în trup. Deci, PCC distrage atenția oamenilor, spunând că Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost, de fapt, creată de om, cu scopul de a ascunde intenționat arătarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă, pentru ca oamenii să acorde atenție acestei persoane. Guvernarea face acest lucru pentru a-i împiedica pe oameni să creadă și să-L urmeze pe Dumnezeu. Acesta este, de fapt, adevăratul scop al acesteia. PCC distorsionează faptele și pretinde că biserica în care apare Dumnezeu să facă lucrarea este o organizație creată de om. Sub pretextul acesta PCC persecută și suprimă biserica lui Dumnezeu. Cei din PCC sunt atât de vicleni și de josnici! Tată, nu e adevărat ce am spus? Trebuie să faci diferența între ei. Nu trebuie să asculți de zvonurile PCC…
din scenariul filmului Schimbul: „Reeducare «roşie» la domiciliu”
Sursa: Biserica lui Dumnezeu Atotputernic



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu