9.12.19

Incredibila combatere de către creștini a zvonurilor și defăimărilor PCC despre Biserica lui Dumnezeu Atotputernic

Du Guirong (Directorul clasei de spălare pe creier a Biroului 610): Mai e o chestiune pe care n-am putut-o înţelege niciodată. Cel în care credeţi e Dumnezeu Atotputernic şi citiţi cuvântul lui Dumnezeu Atotputernic, vă rugaţi în numele lui Dumnezeu
Atotputernic, dar, din câte ştim noi,  Biserica lui Dumnezeu Atotputernic , a voastră, a fost întemeiată de un om de care ascultaţi în toate privinţele. Conform mărturiilor voastre, acest om este un preot, o persoană folosită de Dumnezeu, care se ocupă de chestiunile administrative. Mă nedumereşte acest lucru.Cine a întemeiat Biserica lui Dumnezeu Atotputernic? Cum a luat ea naştere? Ei bine, puteţi explica asta?

Zhou Min (O creștină): Doamnă director, nu m-am aşteptat să ştiţi ceva despre Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Ştiţi că Acela în care credem e Dumnezeu Atotputernic, că citim cuvintele Lui şi că ne rugăm lui Dumnezeu Atotputernic. Atunci, de ce să spuneţi că Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost făcută de un om? Nu ştiu de unde vine ideea asta. Cel în care credem noi este Dumnezeu Atotputernic întrupat. Nu un om! Cea mai mare parte a cuvintelor spuse de Dumnezeu Atotputernic sunt în „Cuvântul Se arată în trup”. Şi, de vreme ce nu aţi citit dumneavoastră înşivă această carte, nu puteţi înţelege cu adevărat Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Faptul că guvernul comunist chinez împrăştie zvonuri cum că Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată de un om dovedeşte că PCC nu înţelege deloc Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Comuniştii nu înţeleg nici măcar cum s-a format Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, dar insistă că a fost creată de un om. E absurd, nu? Nu credeţi că e ridicol? Permiteţi-mi să vă întreb ceva. În cazul acesta, cine a creat creştinismul? Cine a creat catolicismul? Ortodoxismul răsăritean, catolicismul şi creştinismul au fost făcute toate de lucrarea de răscumpărare a Domnului Isus. Deşi apostolii au făcut biserici peste tot, asta nu înseamnă că creştinismul a fost creat de apostoli. Bisericile din fiecare epocă au fost zămislite de arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu. Epoca Harului a adus biserici din arătarea şi lucrarea Domnului Isus. Epoca Împărăţiei a adus biserici din arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic. Fără arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu, ar fi putut apostolii face biserici de unii singuri? Cei care s-au alăturat bisericii au crezut în Dumnezeu. Nu în apostoli credeau ei! Aşadar, nu puteţi spune că bisericile, indiferent de epocă, au fost întemeiate de un simplu om. Chiar şi când bisericile au fost înfiinţate, apostolii le-au construit în numele Domnului Isus. Apostolii nu au spus că bisericile au venit de la ei. E un fapt ştiut. De ce nu vorbeşte PCC respectând adevărul faptic? De ce denaturează faptele într-un mod ostentativ? Dumnezeu Atotputernic S-a arătat în zilele de pe urmă pentru a vorbi adevărul. Când creştini din toate comunităţile religioase care iubesc adevărul au auzit glasul lui Dumnezeu vorbind şi au văzut arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu, s-au întors la Dumnezeu Atotputernic şi au fost aduşi înaintea tronului Lui, iar acest lucru a creat Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Mulţi oameni au înfiinţat biserici peste tot, dar spunem noi oare că aceia care le-au înfiinţat sunt creatorii bisericii? Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării şi lucrării lui Dumnezeu Atotputernic. Aceasta e o certitudine. Nimeni nu o poate nega.

Du Guirong: Taci! Ai spus destul! Chiar dacă e adevărat, nu vom fi de acord. De vreme ce suntem toţi atei, trebuie să continuăm să condamnăm credinţa voastră. Spunem ceea ce vrem să spunem. Nu aveţi dreptul să invocaţi argumente. Gândiţi-vă la asta! Când mergem şi condamnăm credinţa voastră, putem vorbi cu certitudini? Poate fi o certitudine, dar, pe când voi spuneţi un lucru, noi, comuniştii, spunem un altul. Chiar dacă întruparea lui Dumnezeu e adevărată, noi trebuie să-L condamnăm pe El ca fiind un om. Vă place sau nu, mereu vor exista cei care acceptă punctul nostru de vedere. Şi asta e suficient. Asta ne va aduce ceea ce dorim. De asemenea, deşi Biserica lui Dumnezeu Atotputernic crede în Dumnezeu Atotputernic, cu toţii păreţi a asculta de planul de lucru şi organizarea unui om, care e un fel de manager al vostru. Indiferent despre cine discutăm, putem doar spune că… Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată de acest om. Vă place sau nu, asta vom spune! PCC se face auzit… iar voi, nu! Când spunem un lucru, există mulţi oameni care ne vor crede. Acceptaţi sau nu, sunteţi de acord sau nu, nu contează! Pentru că scopul nostru… a fost atins.

din scenariul filmului Schimbul: „Conversaţia”

Sursa: Biserica lui Dumnezeu Atotputernic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu