31.10.18

Segment de film creștin „Cine este domnul meu” O biserică părăsită revine la viață



Segment de film creștin „Cine este domnul meu” O biserică părăsită revine la viață
După ce frații și surorile, într-un loc de întâlnire al bisericii Bătrânul Liu Zhizhong, s-au lepădat de Biblie, ei au citit online despre lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă.Citind cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, ei au fost hrăniți de apa vie a vieții și au reușit să-și restabilească credința și dragostea dintâi și să confirme în inima lor că Dumnezeu cel Atotputernic este a doua venire a Domnului Isus. Când a văzut prezbiterul Liu Zhizhong acest lucru, a reușit el oare să lase deoparte Biblia și să cerceteze lucrarea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă? Vă invităm să vizionați acest filmuleț!

30.10.18

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Apariția lui Dumnezeu a adus o nouă eră”



O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Apariția lui Dumnezeu a adus o nouă eră”
Dumnezeu Atotputernic spune: „Apariția lui Dumnezeu se referă la sosirea Sa personală pe pământ pentru a-Și face lucrarea. Cu propria Sa identitate și fire și prin metoda Sa inerentă, El coboară printre oameni pentru a conduce lucrarea de a iniția o epocă și a termina o epocă. Acest tip de apariție nu este o formă de ceremonie. Nu este un semn, o imagine, un miracol sau o mare viziune și chiar mai puțin un fel de proces religios. Este un fapt real și concret care poate fi atins și văzut. Acest tip de apariție nu este de dragul urmăririi unui proces sau de dragul unui angajament pe termen scurt; ci, mai degrabă, este de dragul unei etape de lucru din planul Său de gestionare (planul mântuirii). Apariția lui Dumnezeu este întotdeauna semnificativă și este întotdeauna legată de planul Său de gestionare (planul mântuirii). Această apariție este complet diferită de apariția îndrumării lui Dumnezeu, a conducerii și iluminării omului. Dumnezeu realizează o etapă mare de lucru de fiecare dată când Se dezvăluie pe Sine Însuși. Această lucrare este diferită de cea a oricărei alte epoci. Este de neimaginat pentru om și nu a fost niciodată experimentată de om. Este o lucrare care începe o nouă epocă și încheie vechea epocă și este o nouă și îmbunătățită formă de lucru pentru salvarea omenirii; în plus, este o lucrare de aducere a omenirii în noua epocă. Aceasta este semnificația arătării lui Dumnezeu.”

29.10.18

Segment de film creștin „Taina Evlaviei” Taina întrupării lui Dumnezeu



Segment de film creștin „Taina Evlaviei” Taina întrupării lui Dumnezeu

În Epoca Harului, Dumnezeu S-a întrupat și a devenit Domnul Isus care a venit pentru a răscumpăra omenirea, iar fariseii evrei au spus că Domnul Isus era doar un om. În zilele de pe urmă, Dumnezeu S-a întrupat și a devenit Dumnezeu Atotputernic, care a venit să Își facă lucrarea de judecată, iar pastorii și bătrânii lumii religioase spun, de asemenea, că Dumnezeu Atotputernic e doar un om, așadar care e problema aici?

28.10.18

Segment de film creștin | Cuprinde Biblia oare toată lucrarea și cuvântul lui Dumnezeu?



Segment de film creștin „Cine este domnul meu” Cuprinde Biblia oare toată lucrarea și cuvântul lui Dumnezeu?
Toată lumea religioasă crede că lucrarea și cuvintele lui Dumnezeu sunt toate în Biblie și că, în afara Bibliei, nu există cuvinte rostite de Dumnezeu și lucrarea Lui. Deci cât timp urmați Biblia, aceasta va garanta că veți putea intra în Împărăția cerurilor. Sunt aceste idei în acord cu lucrarea lui Dumnezeu? Există cuvintele lui Dumnezeu în afara Bibliei? Ce anume îl va duce pe om în Împărăția cerurilor? Urmarea Bibliei sau călcarea pe urmele Mielului? Acest clip vă va dezvălui toate răspunsurile!

27.10.18

Esența lui Hristos este ascultare față de voința Tatălui ceresc


Dumnezeul întrupat este numit Hristos, iar Hristos este trupul îmbrăcat de Duhul lui Dumnezeu. Acest trup este diferit de orice om care este din carne. Această diferență se datorează faptului că Hristos nu este din carne și oase, ci este întruparea Duhului. El are atât o umanitate normală, cât și o divinitate completă. Divinitatea Lui nu este stăpânită de niciun om. Umanitatea Sa normală susține toate activitățile Sale normale în trup, în timp ce divinitatea Sa desfășoară lucrarea lui Dumnezeu Însuși.

26.10.18

Trailer film crestin „Mântuirea” Ai fost mântuit cu adevărat?



Trailer film crestin „Mântuirea” Ai fost mântuit cu adevărat?
Ce este mântuirea? Cei care cred în Domnul Isus cred că dacă se roagă sincer la Domnul, își mărturisesc păcatele și se pocăiesc, li se vor ierta păcatele și vor obține mântuirea, iar când Domnul va veni, ei vor fi ridicați direct în Împărăția cerurilor. Dar este oare mântuirea atât de simplă?
Eroul filmului, Xu Zhiqian, a crezut în Dumnezeu mulți ani, s-a sacrificat cu pasiune pentru Dumnezeu și a renunțat la orice pentru a-și îndeplini datoriile. Din cauza asta el a fost arestat și torturat de partidul comunist chinez. După ce a fost eliberat din închisoare, a continuat să-și îndeplinească datoriile, a câștigat puțină experiență practică, iar predicile și lucrarea lui au rezolvat unele probleme concrete ale fraților și surorilor lui. Mai târziu, soția lui a fost și ea arestată, dar el nu s-a plâns, nu a devenit negativ și nu a fost dărâmat... Toate acestea i-au adus complimente și laude din partea fraților și surorilor lui. Xu Zhiqian crede că el are realitatea adevărului și că nu va avea probleme să intre în Împărăția cerurilor. Dar curând, o încercare neașteptată l-a lovit — soția lui moare torturată de poliția PCC. Xu Zhiqian, înnebunit, își face idei, înțelege greșit și se plânge despre Dumnezeu, și are gânduri de revoltă și de trădare împotriva lui Dumnezeu... Mai târziu, când realizează că Îl trădează pe Dumnezeu, începe să reflecteze și se întreabă dacă oamenii care, ca și el, trec prin încercări și apoi se plâng, Îl înțeleg greșit pe Dumnezeu și Îl trădează pe Dumnezeu, sunt cu adevărat mântuiți. Sunt ei oare calificați să intre în Împărăția lui Dumnezeu?

25.10.18

Oare există Treimea?

Doar după ce s-a realizat adevărul lui Isus devenit trup, omul și-a dat seama că: nu există doar Tatăl în Cer, ci și Fiul și chiar Duhul. Aceasta este noțiunea convențională pe care o deține omul și anume, că există un astfel de Dumnezeu în Cer: o Treime care este Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, toți într-Unul. Întreaga omenire are aceste noțiuni: Dumnezeu este un singur Dumnezeu, dar cuprinde trei părți, ceea ce toți cei înrădăcinați serios în noțiuni convenționale consideră a fi Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Doar cele trei părți făcute una sunt toate Dumnezeu. Fără Tatăl Sfânt, Dumnezeu nu ar fi întreg. În mod similar, nici Dumnezeu nu ar fi întreg fără Fiul sau Duhul Sfânt.

Cel mai frumos cantec crestin "Dumnezeu a apărut în Est cu glorie" Reapariţia Mântuitorului



Cel mai frumos cantec crestin "Dumnezeu a apărut în Est cu glorie" Reapariţia Mântuitorului
Dumnezeu lucrează în Univers.
Zgomote răsunătoare-n Est nu mai contenesc,
zguduind toate religiile și confesiunile.
E vocea lui Dumnezeu care i-a adus pe toți în prezent.
Vocea Lui e cea care îi va cuceri pe toți.
Ei cad în acest curent și I se supun.
Dumnezeu a revendicat de mult gloria de pe pământ
și din Est a eliberat-o din nou.
Cine nu tânjește să vadă gloria lui Dumnezeu?
Cine nu-I așteaptă cu nerăbdare întoarcerea?
Cine nu-i însetat ca El să reapară?
Cui nu-i e dor de frumusețea Lui?
Cine n-ar veni spre lumină?
Cine n-ar vedea bogăția Canaanului?
Cine nu tânjește după întoarcerea Mântuitorului?
Cine nu-L admiră pe Cel Atotputernic?
Vocea lui Dumnezeu trebuie să se răspândească pe tot pământul.
Pentru poporul Lui ales mai are multe cuvinte de rostit.
Ca un tunet puternic zguduind munți și râuri,
El vorbește-ntregului univers și-ntregii omeniri.
Astfel, cuvintele Lui devin comoara omului.
Cuvintele Lui sunt iubite mult de toți.
Fulgerul scânteiază drept de la Est la Vest.
Cuvintele Lui îi fac pe oameni să nu poată renunța la ele.
Cuvintele Lui sunt de nepătruns, dar aduc bucurie.
Toți oamenii se bucură și sărbătoresc venirea lui Dumnezeu,
exact ca un copil nou-născut.
Vocea lui Dumnezeu îi atrage pe oameni înaintea Lui.
Dumnezeu intră oficial printre oameni de-atunci înainte.
Și toți oamenii vin să I se închine.
Datorită gloriei și cuvintelor pe care El le răspândește,
toți vin în fața lui Dumnezeu și văd fulgerul din Est.
Dumnezeu S-a pogorât pe „Muntele Măslinilor” din Est.
E de mult pe-acest pământ, nu mai e Fiul Evreilor.
E Fulgerul din Est, căci Dumnezeu a reînviat.
I-a lăsat pe oameni și-acum reapare, plin de gloria Sa.
Dumnezeu e Cel care a fost venerat înainte de epoci,
pruncul părăsit cu veacuri în urmă de israeliți.
El e preamăritul Dumnezeu Atotputernic al epocii actuale!
Tot ce vrea El să realizeze e doar acest lucru:
Oamenii vin cu toții înaintea tronului lui Dumnezeu,
pentru a-I vedea fața și faptele, a-I auzi vocea.
E finalul și punctul culminant al planului lui Dumnezeu
și scopul gestionării Lui.
Așadar, toate națiunile I se-nchină și-L recunosc.
Toți oamenii au încredere-n El și I se supun!
I se supun.
din „Cuvântul Se arată în trup”

24.10.18

Film crestin subtitrat „Ruperea Vrăjii” Întâmpinarea întoarcerii Domnului



Film crestin subtitrat „Ruperea Vrăjii” Întâmpinarea întoarcerii Domnului
Fu Jinhua a fost un prezbiter al unei biserici din familii din China. La fel ca mulți alți creștini, ea s-a dedicat cu entuziasm Domnului și a trudit din greu în lucrarea ei pentru El. Ea era în mod special încrezătoare în sine și se gândea că este o persoană care Îl iubeşte cu adevărat pe Domnul. După ce L-a urmat pe Domnul timp de mai mulți ani, ea credea din toată inima că Biblia este inspirată de Dumnezeu și că cuvintele din Biblie sunt cuvintele lui Dumnezeu. Prin urmare, în mintea ei, ea a echivalat credința în Domnul cu credinţa în Biblie. Ea a crezut că cei care se abat de la Biblie nu pot fi numiți urmași ai Domnului. Ea a crezut, de asemenea, că este suficient să se lipească de Biblie pentru a fi răpită în împărăția cerului atunci când Domnul coboară pe nori. Așa că atunci când o mulţime de oameni au început să mărturisească despre lucrarea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă, Fu Jinhua a crezut în teoriile greșite ale pastorilor și prezbiterilor religioși și nu a căutat niciodată să cerceteze mai adânc lucrurile. Într-o zi, Fu Jinhua a vizitat-o pe sora He, un membru al bisericii. Sora He a vorbit despre propria ei confuzie: „Profețiile despre întoarcerea Domnului s-au împlinit, practic, iar Domnul ar fi trebuit să Se întoarcă deja. Atunci de ce nu L-am văzut încă pe Domnul coborând pe nori?” Colaboratorul ei, Fang Jianjie, a menționat de asemenea: Au apărut cele patru luni de sânge, ceea ce înseamnă că în curând se vor abate asupra noastră marile urgii. Potrivit profețiilor din cărțile profeților și din Cartea Apocalipsei, biserica din Philadelphia va fi răpită înainte de marile urgii și Dumnezeu îi va hrăni pe robii şi roabele Sale cu Duhul Său pentru a forma un grup de biruitori înainte de urgii. Dacă nu suntem răpiți înainte de urgii, cel mai probabil vom pieri în aceste mari urgii. Dar acum, „Fulgerul de la Răsărit” a mărturisit că Domnul Isus S-a întors deja, a rostit adevărul și a format un grup de biruitori. Acest lucru împlinește profețiile din Biblie? Este Fulgerul de la Răsărit manifestarea Domnului și a lucrării Sale? După ce i-a ascultat pe colaboratorii ei, Fu Jinhua a meditat profund și a început să reevalueze aceste chestiuni...

23.10.18

Numai cei ce cunosc lucrarea lui Dumnezeu de astăzi pot sluji lui Dumnezeu



O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Numai cei ce cunosc lucrarea lui Dumnezeu de astăzi pot sluji lui Dumnezeu”

Dumnezeu Atotputernic spune: „În credința ta în Dumnezeu, cum ar trebui să Îl cunoști pe Dumnezeu? Trebuie să ajungi să-L cunoști pe Dumnezeu pe baza cuvintelor și a lucrării Lui de astăzi, fără abatere sau eroare și, înainte de toate, trebuie să cunoști lucrarea lui Dumnezeu. Aceasta este temelia cunoașterii lui Dumnezeu. Toate acele diferite erori care nu au o acceptare pură a cuvintelor lui Dumnezeu sunt concepții religioase, ele sunt o acceptare deviantă și eronată.

22.10.18

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Ești tu oare un adevărat credincios al lui Dumnezeu?”




O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Ești tu oare un adevărat credincios al lui Dumnezeu?”
Dumnezeu Atotputernic spune: „Voi Îl admirați și vă temeți doar de Dumnezeu Cel nevăzut din cer și nu aveți niciun respect față de Hristos care trăiește pe pământ. Nu reprezintă și aceasta necredința voastră? Tânjiți doar după Dumnezeu care a făcut lucrarea în trecut, dar nu dați ochii cu Hristos Cel de astăzi. Acestea reprezintă întotdeauna „credința” amestecată în inimile voastre care nu crede în Hristos Cel de astăzi. Nu vă subestimez, căci este prea multă necredință în voi, prea multe din voi care sunt impure și trebuie analizate. Aceste impurități sunt un semn că nu aveți deloc credință; sunt un semn al renunțării voastre la Hristos și vă marchează ca trădători ai lui Hristos. Ele sunt un văl care vă acoperă cunoașterea lui Hristos, o barieră către ființa voastră câștigată de Hristos, un obstacol care vă împiedică să fiți compatibil cu Hristos și o dovadă că Hristos nu vă aprobă.”

21.10.18

Film crestin „Biblia Și Dumnezeu” (Film complet)



Film crestin „Biblia Și Dumnezeu” (Film complet)
Liu Zhizhong este un bătrân de la o biserică locală din China. Credincios de peste 30 de ani, el a susținut întotdeauna că „Biblia este inspirată de Dumnezeu" și că „Biblia îl reprezintă pe Dumnezeu, deci a crede în Dumnezeu înseamnă a crede în Biblie și invers." În inima sa, Biblia e mai presus de tot. Datorită adorației și a credinței oarbe în Biblie, nu s-a gândit și nu s-a uitat niciodată la lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă. Până într-o zi, când împiedicându-i pe credincioși să citească onlinecuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, a avut ocazia să se întâlnească cu predicatori ai Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. După dezbateri intense despre adevăr, oare a fost capabil să vadă în sfârșit mai clar legătura dintre Biblie și Dumnezeu? Oare a fost capabil să se îndepărteze de la cuvântul Bibliei pentru a înțelege că Hristos este calea, adevărul și viața? Va fi el dus înaintea lui Dumnezeu?

20.10.18

„Cine este domnul meu” | Film crestin in romana



„Cine este domnul meu” | Film crestin in romana
Liu Zhizhong este un bătrân de la o biserică locală din China. Credincios de peste 30 de ani, el a susținut întotdeauna că „Biblia este inspirată de Dumnezeu" și că „Biblia îl reprezintă pe Dumnezeu, deci a crede în Dumnezeu înseamnă a crede în Biblie și invers." În inima sa, Biblia e mai presus de tot. Datorită adorației și a credinței oarbe în Biblie, nu s-a gândit și nu s-a uitat niciodată la lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă. Până într-o zi, când împiedicându-i pe credincioși să citească onlinecuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, a avut ocazia să se întâlnească cu predicatori ai Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. După dezbateri intense despre adevăr, oare a fost capabil să vadă în sfârșit mai clar legătura dintre Biblie și Dumnezeu? Oare a fost capabil să se îndepărteze de la cuvântul Bibliei pentru a înțelege că Hristos este calea, adevărul și viața? Va fi el dus înaintea lui Dumnezeu?

19.10.18

Film crestin subtitrat in romana „Trezirea din vis” Singura cale de a intra în Împărăția cerurilor



Film crestin subtitrat in romana „Trezirea din vis” Singura cale de a intra în Împărăția cerurilor
Asemenea multor adepţi ai Domnului Isus, Yu Fan(F) s-a concentrat pe studiul Bibliei, a renunţat la tot ca să plătească preţul suferinţei pentru Domnul şi a căutat să slujească Domnului cu entuziasm. Ea s-a gândit că dacă rămâne în felul acesta în credinţa ei, când Domnul se va întoarce, va fi cu siguranţă răpită în Împărăţia cerurilor. Când Yu Fan(F), în încercarea ei de a-şi împlini acest vis frumos, a predicat cu entuziasm şi a lucrat pentru Domnul, tovarăşii ei de lucru au ridicat o problemă dificilă: chiar dacă păcatele noastre, ale credincioşilor, au fost iertate, chiar dacă lăsăm totul la o parte şi plătim preţul suferinţei pentru Domnul, continuăm adesea să ne arătăm firea coruptă, continuăm să păcătuim şi să ne împotrivim Domnului. Dumnezeu este sfânt, aşadar cum pot oamenii corupți ca noi să merite slava Lui? Suntem noi îndreptăţiţi să intrăm în Împărăţia cerurilor? Asta n-a însufleţit-o pe Yu Fan(F) deloc să reflecteze, nu înainte să aibă o discuţie cu predicatorii de la Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Atunci, Yu Fan(F) a reuşit să înţeleagă tainele răpirii. În final a reuşit să se trezească din visul ei şi a crezut cu tărie că Dumnezeu Atotputernic este mult aşteptatul ei Mântuitor, Domnul Isus."

18.10.18

Cum poate omul, care L-a definit pe Dumnezeu în concepțiile sale, să primească revelațiile lui Dumnezeu?

Lucrarea lui Dumnezeu continuă să avanseze și, deși scopul lucrării Lui rămâne neschimbat, mijloacele prin care El lucrează se schimbă în mod constant și astfel sunt și aceia care Îl urmează pe Dumnezeu. Cu cât este mai bogată lucrarea lui Dumnezeu, cu atât mai mult omul vine să-L cunoască pe Dumnezeu, iar firea omului se schimbă în consecință, împreună cu lucrarea Lui. Totuși, aceasta se datorează faptului că lucrarea lui Dumnezeu se schimbă mereu, astfel încât aceia care nu cunosc lucrarea Duhului Sfânt și acei oameni absurzi care nu cunosc adevărul devin adversari ai lui Dumnezeu.

17.10.18

Film crestin subtitrat in romana „Dorință arzătoare” Dumnezeu dezvăluie misterul împărăţiei cereşti



Film crestin subtitrat in romana „Dorință arzătoare” Dumnezeu dezvăluie misterul împărăţiei cereşti
Acum două mii de ani, Domnul Isus le-a promis discipolilor Săi: „Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Iar dacă Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (Ioan 14:2-3). (NIV®) Din acest motiv, generații de credincioși au continuat să spere și să se roage obsesiv pentru împlinirea promisiunii Domnului și să spere și să se roage să fie răpiți în ceruri ca să-L întâlnească pe Domnul și să intre în Împărăția cerurilor când vine Domnul.
Așa este descris și protagonistul acestui film, Chen Xiangguang. El este un căutător entuziast care propovăduiește Evanghelia este martor Domnului pentru a întâmpina venirea Lui. Deși este concediat din slujba de la școală și nu a primit înțelegere de la membrii familiei sale, el nu renunță la speranța din inima sa. Într-o zi, în timpul unei adunări, Chen Xiangguang este arestat și aruncat în închisoare de către guvernul comunist chinez. Sub domnia și rânduiala minunată a lui Dumnezeu, el îl întâlnește pe Zhao Zhiming, un creștin de la Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Zhao Zhiming îi mărturisește despre arătarea și lucrarea lui Dumnezeu în zilele de pe urmă, încheind anii lui de noțiuni și închipuiri ai speranței și rugăciunii pentru întoarcerea Domnului. După ce iese din închisoare, Chen Xiangguang își conduce frații și surorile să cerceteze lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă. În cele din urmă, toată lumea ajunge să înțeleagă ce înseamnă să fii răpit în Împărăția cerurilor, dacă Împărăția se află cu adevărat pe pământ sau în ceruri și cum trebuie să întâmpine oamenii întoarcerea Domnului…

16.10.18

Ar trebui să lăsați deoparte binecuvântările statutului și să înțelegeți voia lui Dumnezeu pentru mântuirea omului

Pentru om, nu este posibil ca urmașii lui Moab să fie făcuți compleți și nu sunt eligibili de a fi făcuți astfel. Fiii lui David, pe de altă parte, au cu siguranță nădejde și ei sunt cu siguranță capabili de a fi întregiți. Numai dacă cineva este un urmaș al lui Moab, atunci nu poate fi întregit. Chiar și astăzi, voi încă nu știți semnificația lucrării făcute printre voi; până la această etapă curentă, încă vă păstrați în inimi perspectivele voastre de viitor și vă este greu să renunțați la ele.

14.10.18

Adevărul lăuntric al lucrării de cucerire (4)



Ce înseamnă să fii desăvârşit? Ce înseamnă să fii cucerit? Ce criterii trebuie cineva să îndeplinească pentru a fi cucerit? Şi ce criterii trebuie cineva să îndeplinească pentru a fi desăvârşit? Atât cucerirea cât şi desăvârşirea servesc scopului de a prelucra omul, astfel încât el să poată să revină la asemănarea lui originală şi să se elibereze de firea sa stricată şi satanică şi de influenţa Satanei.

13.10.18

Lucrarea lui Dumnezeu și practica omului

Lucrarea lui Dumnezeu printre oameni este inseparabilă de om, deoarece omul reprezintă scopul acestei lucrări și este singura creație a lui Dumnezeu care poate fi mărturie lui Dumnezeu. Viața omului și toate activitățile lui sunt inseparabile de Dumnezeu și sunt toate controlate de mâinile lui Dumnezeu, și se poate spune chiar că nicio persoană nu poate exista independent de Dumnezeu.

12.10.18

Esența trupului locuit de Dumnezeu

Primul Dumnezeu întrupat a trăit pe pământ timp de treizeci și trei de ani și jumătate, cu toate acestea, Și-a efectuat lucrarea de slujire timp de doar trei ani și jumătate din acei ani. Atât timp cât a lucrat și înainte de a-Și începe lucrarea, El a fost stăpânit de umanitate normală. El Și-a trăit umanitatea normală timp de treizeci și trei de ani și jumătate. Pe parcursul ultimilor trei ani și jumătate El S-a revelat pe Sine Însuși ca fiind Dumnezeul întrupat.

11.10.18

Adevărul lăuntric al lucrării de cucerire (1)

Omenirea, prea coruptă de Satana, nu știe că există un Dumnezeu și s-a oprit din a se închina lui Dumnezeu. La început, când Adam și Eva au fost creați, slava și mărturia lui Iahve au fost mereu prezente. Dar, după ce a fost corupt, omul și-a pierdut slava și mărturia pentru că toți s-au răzvrătit împotriva lui Dumnezeu și s-au oprit cu totul din a-L slăvi. Lucrarea de cucerire de astăzi este de a recupera toate mărturiile și toată gloria și de a face ca toți oamenii să se închine lui Dumnezeu, astfel încât să existe mărturie printre cei creați.

10.10.18

Doar cei care Îl cunosc pe Dumnezeu și lucrarea Sa Îl pot mulțumi

Lucrarea lui Dumnezeu întrupat include două părți. Prima dată când S-a întrupat, oamenii nu au crezut în El și nu L-au cunoscut și L-au răstignit pe Isus pe cruce. Nici a doua oară oamenii nu au crezut în El și cu atât mai puțin L-au cunoscut și L-au răstignit încă o dată pe Isus pe cruce. Nu este omul dușmanul lui Dumnezeu? Dacă omul nu Îl cunoaște, cum ar putea fi apropiatul lui Dumnezeu? Și cum s-ar putea califica să-I stea mărturie lui Dumnezeu? A-L iubi, a-L sluji și a-L slăvi pe Dumnezeu – nu sunt acestea minciuni amăgitoare?

9.10.18

„Dorință arzătoare” Dumnezeu dezvăluie misterul împărăţiei cereşti | Trailer film crestin




„Dorință arzătoare” Dumnezeu dezvăluie misterul împărăţiei cereşti | Trailer film crestin
Acum două mii de ani, Domnul Isus le-a promis discipolilor Săi: Din acest motiv, generații de credincioși au continuat să spere și să se roage obsesiv pentru împlinirea promisiunii Domnului și să spere și să se roage să fie răpiți în ceruri ca să-L întâlnească pe Domnul și să intre în Împărăția cerurilor când vine Domnul. Așa este descris și protagonistul acestui film, Chen Xiangguang. El este un căutător entuziast care propovăduiește Evanghelia este martor Domnului pentru a întâmpina venirea Lui. Deși este concediat din slujba de la școală și nu a primit înțelegere de la membrii familiei sale, el nu renunță la speranța din inima sa. Într-o zi, în timpul unei adunări, Chen Xiangguang este arestat și aruncat în închisoare de către guvernul comunist chinez. Sub domnia și rânduiala minunată a lui Dumnezeu, el îl întâlnește pe Zhao Zhiming, un creștin de la Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Zhao Zhiming îi mărturisește despre arătarea și lucrarea lui Dumnezeu în zilele de pe urmă, încheind anii lui de noțiuni și închipuiri ai speranței și rugăciunii pentru întoarcerea Domnului. După ce iese din închisoare, Chen Xiangguang își conduce frații și surorile să cerceteze lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă. În cele din urmă, toată lumea ajunge să înțeleagă ce înseamnă să fii răpit în Împărăția cerurilor, dacă Împărăția se află cu adevărat pe pământ sau în ceruri și cum trebuie să întâmpine oamenii întoarcerea Domnului...

8.10.18

Cuvântările lui Hristos al zilelor de pe urmă „Mântuitorul S-a întors deja pe un „nor albˮ”



Cuvântările lui Hristos al zilelor de pe urmă „Mântuitorul S-a întors deja pe un „nor albˮ”

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.


Vă invităm să vizionați mai multe conținuturi despre diferitele numele lui Dumnezeu.                     

Cele două întrupări încheie semnificația întrupării

Fiecare etapă a lucrării realizate de Dumnezeu își are propria sa semnificație practică. În acele vremuri, când a venit Isus, El era bărbat, dar acum El este femeie. De aici, poți vedea că Dumnezeu a creat atât bărbații, cât și femeile de dragul lucrării Sale, iar pentru El, genul nu este important. Când Duhul Său vine, El Se poate întrupa în orice fel dorește, iar acel trup Îl poate reprezenta. Indiferent dacă este bărbat sau femeie, trupul Îl poate reprezenta pe Dumnezeu atâta vreme cât este trupul Său întrupat. Dacă Isus S-ar fi arătat ca femeie când a venit, cu alte cuvinte, dacă o fetiță și nu un băiat ar fi fost concepută de către Duhul Sfânt, acea etapă a lucrării ar fi fost realizată oricum.

6.10.18

Omenirea coruptă are mai multă nevoie de mântuirea lui Dumnezeu devenit trup

Dumnezeu a devenit trup deoarece obiectul lucrării Sale nu este duhul lui Satana sau orice lucru necorporal, ci omul, care este din trup și a fost corupt de Satana. Tocmai pentru că trupul omului a fost corupt, Dumnezeu a făcut omul trupesc obiectul lucrării Sale; în plus, deoarece omul este obiectul corupției, El l-a făcut pe om singurul obiect al lucrării Sale pe parcursul tuturor etapelor lucrării Sale de mântuire.

5.10.18

Dumnezeu și omul vor intra în odihnă împreună

La început, Dumnezeu Se odihnea. Nu existau oameni sau orice altceva pe pământ la acea vreme și Dumnezeu nu făcuse niciun fel de lucrare. Dumnezeu Şi-a început lucrarea de gestionare doar odată ce omenirea a existat și odată ce omenirea a fost coruptă. Din acest moment, Dumnezeu nu S-a mai odihnit, ci în schimb a început să Își petreacă timpul în mijlocul omenirii.

4.10.18

Film crestin subtitrat „Cine este Cel care S-a întors” Domnul Isus Hristos S-a întors



Film crestin subtitrat „Cine este Cel care S-a întors” Domnul Isus Hristos S-a întors
Kim Yeongrok era un pastor devotat din comunitatea religioasă coreeană. Însetat după adevăr, aștepta cu nerăbdare a doua venire a Domnului Isus. Într-o zi, în 2013, a auzit cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic în Chosun Ilbo. Aceste cuvinte, pline de autoritate și putere, au avut un efect imediat asupra lui și l-au impresionat profund. Pentru a fi sigur că Dumnezeu Atotputernic era Domnul Isus întors, Mântuitorul pe care l-a așteptat atâta timp, a început să investigheze lucrarea și cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic... După ce și-a învins îndoiala din inima sa, Kim Yeongrok a rămas atât de extaziat, încât a început să se prosterneze: Dumnezeu Atotputernic e a doua venire a Domnului Isus în zilele de pe urmă. A venit printre noi în liniște și face lucrarea de judecată, începând cu casa lui Dumnezeu, de mult timp!

2.10.18

Scurt metraj „Taina Evlaviei – Continuarea” Cum i Se va arăta Domnul omului când vine din nou ?



Film creștin de scurt metraj „Taina Evlaviei – Continuarea”Cum i Se va arăta Domnul omului când vine din nou ?
De-a lungul secolelor, de când Domnul Isus a înviat și S-a înălțat la cer, noi, credincioșii, am tânjit după întoarcerea Mântuitorului Isus. Cei mai mulți oameni cred că, la întoarcerea Domnului, ni se va arăta trupul duhovnicesc al lui Isus înviat. Dar de ce i S-a arătat Dumnezeu întrupat omului drept Fiul omului în zilele de pe urmă? Dumnezeu Atotputernic spune: „Dacă Dumnezeu nu ar deveni trup, El ar rămâne Duhul care este atât nevăzut, cât și de neatins pentru om. Deoarece omul este o creatură a trupului, el și Dumnezeu aparțin unor două lumi diferite și sunt înzestrați cu naturi diferite. Duhul lui Dumnezeu este incompatibil cu omul, care este din trup și, pur și simplu, nu există nicio cale de a stabili relații între ei…” „Doar devenind trup poate El, personal, să-Şi transmită cuvintele în urechile fiecărei ființe umane, astfel încât toți cei care au urechi să poată auzi cuvintele Lui și să-I primească lucrarea de judecată prin cuvânt. Doar acesta este rezultatul obținut prin cuvântul Său…” (Cuvântul Se arată în trup).

1.10.18

Film crestin „Periculos este drumul către împărăția cerurilor” Dumnezeu este încrederea mea



Film crestin „Periculos este drumul către împărăția cerurilor” Dumnezeu este încrederea mea


Film crestin „Periculos este drumul către împărăția cerurilor” Dumnezeu este încrederea mea
Zhong Xin este un predicator dintr-o biserică-de-casă din China continentală. El crede în Domnul de mulți ani și a suferit în urma arestărilor și persecuțiilor celor de la PCC. Ura lui față de PCC e profundă și a înțeles de mult că PCC constituie un regim satanic împotriva lui Dumnezeu. În ultimii ani, el a văzut condamnările, arestările și persecuțiile crunte ale bisericii Fulgerul de la Răsărit de către conducerea PCC și lumea religioasă. Dar i s-a părut incredibil faptul că nu numai că Fulgerul de la Răsărit n-a fost doborât, ci chiar a înflorit tot mai mult și așa Zhong Xin a început să judece din nou: Este Fulgerul de la Răsărit exprimarea și lucrarea Domnului ? Și-a dat seama și de falsitatea cuvintelor folosite de PCC și de lumea religioasă pentru a condamna Fulgerul de la Răsărit, așa că pentru a afla adevărul, și-a îndrumat frații și surorile să cerceteze Fulgerul de la Răsărit. Prin ascultarea părtășiei celor care mărturisesc în Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, majoritatea au afirmat că vorbele rostite de către Dumnezeu Atotputernic reprezintă adevărul, că aceste cuvinte constituie vocea lui Dumnezeu și că Dumnezeu Atotputernic este revenirea Domnului Isus. Dar în fața reprimării și a persecuției Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic din partea conducerii PCC, dar și a sfidării și condamnării crunte venite de la pastorii și bătrânii lumii religioase, unii au fost nedumeriți: Lucrarea lui Dumnezeu Atotputernicul este calea cea adevărată, așadar de ce se împotrivește sfidării și condamnării crunte a puterii politice și a lumii religioase? Citind cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic și ascultând părtășiile celor care mărturisesc ferm în Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, frații și surorile înțeleg esența sfidării lui Dumnezeu de către omenire, văd în mod clar de ce drumul spre rai e atât de primejdios și ajung să distingă ura față de adevăr, esența împotrivirii față de Dumnezeu a regimului satanic PCC și a conducătorilor lumii religioase. Oamenii precum Zhong Xin s-au lepădat cu fermitate de constrângerile și legăturile influenței lui Satana, au acceptat lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și s-au întors cu adevărat înaintea Tronului lui Dumnezeu.