30.6.20

Suferința este cea care răspândește mireasma iubirii

de Xiaokai, provincia Jiangxi

Sunt o femeie obișnuită de la țară și, din cauza ideii feudale de a prețui doar copiii de sex masculin, nu am putut să-mi ridic de rușine capul în fața altora deoarece nu am născut niciun fiu. Tocmai când sufeream cel mai mult, am fost aleasă de Domnul Isus și, doi ani mai târziu, am acceptat mântuirea lui Dumnezeu Atotputernic.

29.6.20

Profesoara raffaella di marzio : Biserica lui Dumnezeu atotputerni – o casă linIştită pentru suflet



Profesoara raffaella di marzio : Biserica lui Dumnezeu atotputerni – o casă linIştită pentru suflet


În anii trecuți, din cauză că autoritățile Partidului Comunist Chinez (PCC) au întețit persecuția libertății religioase, unii creștini de la Biserica lui Dumnezeu Atotputernic (BDA) au fost forțați să fugă din China pentru a căuta azil politic în străinătate, în țările democrate Când acești creștini s-au stabilit în țările care permit credințele religioase, li s-a permis că creeze filme.

28.6.20

Massimo Introvigne – Partea 1: Cum persecută regimul chinez creștinii – Minciuni și violență


Massimo Introvigne – Partea 1: Cum persecută regimul chinez creștinii – Minciuni și violență


După cum e bine știut, Partidul Comunist Chinez (PCC) a obținut puterea prin minciuni și violențe și se bazează pe minciuni și violențe pentru a-și menține puterea. Stăpânirea PCC se bazează doar pe minciuni, violență și crime. PCC propagă ateismul, spunând că religia este opiul spiritual al oamenilor.

27.6.20

Practică (5)


În Epoca Harului, Isus a rostit unele cuvinte și a săvârșit o etapă a lucrării. Toate au avut un context și au fost potrivite pentru stările oamenilor din acea vreme; Isus a vorbit și a lucrat conform contextului din acea vreme.

26.6.20

Cantari lauda si inchinare 2020 „Suferința umple zilele fără Dumnezeu”




Cantari lauda si inchinare 2020 „Suferința umple zilele fără Dumnezeu”


Când o persoană nu înțelege soarta
sau nu înțelege suveranitatea lui Dumnezeu,
când merge de bunăvoie bâjbâind înainte,
șovăind și clătinându-se prin ceață,
călătoria e prea dificil de făcut,
călătoria îi va sfâșia inima.
Suferința umple zilele fără Dumnezeu.

25.6.20

Zilele lui Noe din Matei 24:37 au sosit: cum Se va întoarce Dumnezeu pentru a lucra?

Zilele lui Noe au sosit: ce prezice acest semn?

Când vorbim despre omenirea din timpul lui Noe, toată lumea știe că incendierea și crima, tâlhăria, furtul și promiscuitatea deveniseră a doua natură pentru oamenii din acea vreme. Ei s-au ferit de Dumnezeu și nu au ascultat cuvintele Lui, iar în final Dumnezeu i-a distrus cu un potop mare.

24.6.20

Practica (4)


Pacea și bucuria despre care vorbesc astăzi nu sunt aceleași cu cele în care crezi și pe care le înțelegi. Credeai că pacea și bucuria înseamnă să fii fericit toată ziua, absența bolii sau nenorocirii în familia ta, să fii întotdeauna mulțumit în inima ta, fără nici cea mai mică senzație de durere, și să ai o bucurie de nedescris, indiferent de nivelul de dezvoltare a vieții tale.

23.6.20

Cuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a treia




Cuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a treia


Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

💥 Descărcați gratis aplicația Aplicația Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, vă vor garanta cele mai bune resurse spirituale și vă vor ajuta să înțelegeți mai multe adevăruri și taine. Citiți acum, Vă rugăm să faceți clic pentru a descărca și instala.🔗🔗



   

22.6.20

Forța vieții care nu poate fi stinsă niciodată

de Dong Mei, provincia Henan

Sunt o persoană normală, care a trăit o viață obișnuită. Precum mulți care tânjesc după lumină, am încercat multe metode prin care să caut înțelesul adevărat al existenței omului, ca viața mea să aibă mai mult sens. Până la urmă, toate eforturile mele au fost în zadar. Însă, după ce am avut norocul să accept lucrarea din zilele de pe urmă a lui Dumnezeu Atotputernic, în viața mea s-au petrecut schimbări miraculoase.

21.6.20

Practica (3)

Trebuie să puteți trăi în mod independent, să puteți mânca și bea cuvintele lui Dumnezeu de unii singuri, să experimentați personal cuvintele lui Dumnezeu și să duceți o viață spirituală normală, fără să fiți conduși de alții. Trebuie să puteți depinde de cuvintele pe care Dumnezeu le rostește astăzi pentru a trăi, intrând în experiența adevărată și înțelegând cu adevărat.

20.6.20

Cantari crestine 2020 „Dumnezeu dorește să mântuiască oamenii cât mai mult posibil”



Cantari crestine 2020 „Dumnezeu dorește să mântuiască oamenii cât mai mult posibil”


Introducere

În timpul lucrării lui Dumnezeu,
îi va mântui pe toți pe care-i poate
în cea mai mare măsură posibil
și nu va înlătura pe nimeni.
Dar toți cei care nu sunt în stare
să-și schimbe firea
sau să asculte total de Dumnezeu
devin obiecte ale pedepsei.

19.6.20

Cunoașterea lui Dumnezeu este calea de a te teme de Dumnezeu și de a evita răul



Fiecare dintre voi ar trebui să-și examineze din nou viața de credință în Dumnezeu pentru a vedea dacă, în căutarea lui Dumnezeu, ai înțeles cu adevărat, ai priceput cu adevărat și ai ajuns să cunoști cu adevărat pe Dumnezeu, dacă știi cu adevărat care este atitudinea pe care Dumnezeu o are faţă de diferitele tipuri de ființe umane și dacă înțelegi cu adevărat ce lucrează Dumnezeu asupra ta și cum îți definește Dumnezeu fiecare acțiune.

18.6.20

Dragostea lui Dumnezeu a fost cu mine în închisoarea întunecată a diavolului

de Yang Yi, provincia Jiangsu

Sunt o creștină din cadrul Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic și sunt o adeptă a lui Dumnezeu Atotputernic de peste zece ani. În acest timp, un lucru pe care nu-l voi uita niciodată este nenorocirea groaznică de când am fost arestată de poliția PCC cu un deceniu în urmă.

17.6.20

Practica (2)

Pe vremuri, oamenii se pregăteau să fie cu Dumnezeu și să trăiască în spirit în fiecare moment. În comparație cu practica din zilele noastre, aceea este o formă simplă de pregătire spirituală și constituie chiar prima etapă a practicii în credința oamenilor.

16.6.20

Cuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a patra


Cuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a patra


Dumnezeu Atotputernic spune: „În inima Sa, Domnul Isus era dispus să Se ofere pentru omenire, să Se sacrifice. El era dispus și să servească drept jertfă de păcat, să fie țintuit pe cruce și era dornic să finalizeze această lucrare. Când a văzut condițiile jalnice ale vieților umane, El a vrut și mai mult să-Și îndeplinească misiunea pe cât de repede posibil, fără să întârzie un singur minut sau secundă.

15.6.20

Ce este Fulgerul de la Răsărit? Tainele lui Matei 24:27 sunt dezvăluite

de Mingbian


În ultimii ani, Fulgerul de la Răsărit a fost în mod deschis mărturie că Domnul Isus S-a reîntors ca Dumnezeu Atotputernic întrupat, în zilele de pe urmă. Dumnezeu Atotputernic a exprimat milioane de cuvinte și înfăptuiește lucrarea de judecată, începând cu însăși casa lui Dumnezeu. Apariția Fulgerului de la Răsărit a zguduit întreaga lume religioasă, iar mulți care au tânjit după apariția lui Dumnezeu au auzit cuvântările lui Dumnezeu Atotputernic și le-au recunoscut ca fiind vocea lui Dumnezeu.

14.6.20

Practica (1)

În trecut au existat multe abateri și chiar absurdități în modurile în care experimentau oamenii. Aceștia pur și simplu nu înțelegeau standardele cerințelor lui Dumnezeu, așa că existau multe domenii în care experiențele oamenilor nu dădeau rezultate. Ce îi cere Dumnezeu omului este să poată trăi o umanitate normală.

13.6.20

Cantari crestine 2020 „În zilele de pe urmă, Dumnezeu îl judecă și curățește pe om prin cuvinte”



Cantari crestine 2020 „În zilele de pe urmă, Dumnezeu îl judecă și curățește pe om prin cuvinte”


Introducere

Lucrarea zilelor din urmă-i prin cuvinte.
Ele fac mari schimbări în om,
iar schimbările-s mult mai mari în oamenii care le acceptă,
mai mari decât în cei ce-au acceptat semnele
și minunile Epocii Harului.

12.6.20

Predică scrisă: Adevăratul sens al versetului „Dar despre ziua și ora aceea nu știe nimeni”

de Xinjie

Cele patru luni sângerii au apărut, iar dezastrele precum cutremurele, foametea și epidemiile sunt din ce în ce mai frecvente. Practic, profețiile despre reîntoarcerea Domnului s-au îndeplinit, iar unii au mărturisit online, în mod deschis, că El a venit deja.

11.6.20

Viziunea lucrării lui Dumnezeu (2)

Epoca Harului propovăduia evanghelia pocăinței și, dacă omul credea, atunci el era mântuit. Astăzi, în loc de mântuire, se vorbește doar despre cucerire și desăvârșire. Nu se mai spune că, dacă o persoană crede, întreaga sa familie va fi binecuvântată sau că mântuirea este definitivă. Astăzi, nimeni nu rostește aceste cuvinte și astfel de lucruri sunt depășite.

10.6.20

Fragment 1 | „Povestea adevărată din spatele lucrării în Epoca Răscumpărării”



Întregul Meu plan de gestionare (planul mântuirii), un plan ce se întinde pe o perioadă de 6000 de ani, cuprinde trei etape, sau trei epoci: Epoca Legii de la începuturi; Epoca Harului (care este şi Epoca Răscumpărării) şi Epoca Împărăţiei în ultimele zile. Lucrarea Mea în aceste trei epoci diferă în conţinut în funcţie de specificul fiecărei epoci, dar în fiecare etapă este în concordanţă cu nevoile omului – sau pentru a fi mai exact, este făcută în funcţie de şiretlicurile pe care Satana le angajează în războiul pe care-l port cu el. Scopul lucrării Mele este de a-l înfrânge pe Satana, pentru a se face manifestată înţelepciunea şi atotputernicia Mea, de a demasca toate şiretlicurile Satanei şi în acest mod de a mântui întreaga rasă umană care trăieşte sub sfera lui.

9.6.20

Călăuzită de cuvintele lui Dumnezeu, am biruit opresiunea forțelor întunericului

de Wang Li, provincia Zhejiang

Am crezut în Domnul Isus, împreună cu mama mea, de când eram mică; pe vremea aceea, când Îl urmam pe Domnul Isus, eram adesea emoționată de dragostea Lui. Simțeam că El ne-a iubit atât de mult încât a fost răstignit și a vărsat ultima Sa picătură de sânge pentru a ne răscumpăra. În acea perioadă, frații și surorile din biserica noastră erau toți iubitori și se susțineau unii pe alții, dar, din păcate, credința noastră în Domnul s-a confruntat cu persecuție și opresiune din partea guvernului PCC.

8.6.20

Cuvântul lui Dumnezeu „Hristos înfăptuiește lucrarea judecății prin adevăr”


Cuvântul lui Dumnezeu „Hristos înfăptuiește lucrarea judecății prin adevăr”

Dumnezeu Atotputernic spune: „În zilele de pe urmă, Hristos folosește o multitudine de adevăruri pentru a-i învăța pe oameni, pentru a dezvălui esența omului și pentru a-i analiza cuvintele și faptele. Aceste cuvinte cuprind diferite adevăruri, precum datoria omului, cum ar trebui el să se supună lui Dumnezeu, cum ar trebui omul să Îi fie credincios lui Dumnezeu, cum ar trebui să trăiască umanitatea normală, precum și înțelepciunea și firea lui Dumnezeu și așa mai departe.

7.6.20

Cantari de lauda si inchinare 2020 „Depășește noțiunile de naționalitate și etnicitate pentru a căuta arătarea lui Dumnezeu”



Cantari de lauda si inchinare 2020 „Depășește noțiunile de naționalitate și etnicitate pentru a căuta arătarea lui Dumnezeu”


Indiferent de naționalitatea ta,
ar trebui s-o depășești,
să treci dincolo de sinele tău.
Ar trebui să-l depășești.
Ieși din limite, privește-I lucrarea
din perspectiva unei creaturi.
Astfel, nu vei aduce limitări
urmelor lui Dumnezeu.

6.6.20

Cuvintele lui Dumnezeu creează miracolele vieții

de Yang Li, provincia Jiangxi

Mama mea a murit pe când eram doar o fetiță, așa că am fost nevoită să preiau de la o vârstă fragedă povara grea a responsabilităților dintr-o gospodărie. După ce m-am căsătorit, responsabilitățile mele au devenit atât de împovărătoare încât abia dacă mai respiram sub greutatea lor. Fiindcă avusesem parte de greutățile și nefericirile vieții, cu timpul am ajuns să fiu deprimată și abătută, tăcută și rezervată și, zi după zi, îmi iroseam viața. În 2002, când câțiva frați și surori mi-au împărtășit Evanghelia lucrării lui Dumnezeu Atotputernic în zilele din urmă, am acceptat-o cu bucurie și apoi mi-am adus și soțul și copiii înaintea lui Dumnezeu alături de mine.

5.6.20

Viziunea lucrării lui Dumnezeu (1)

Ioan a lucrat șapte ani pentru Isus și pregătise deja calea când a sosit Isus. Înainte de aceasta, Evanghelia împărăției cerurilor propovăduită de Ioan a fost auzită în tot ținutul, astfel încât ea s-a răspândit în toată Iudeea, și toți l-au numit profet. La vremea aceea, regele Irod dorea să-l ucidă pe Ioan, totuși nu îndrăznea, deoarece poporul îl respecta mult pe Ioan, iar Irod se temea că, dacă l-ar ucide pe Ioan, acesta s-ar răzvrăti împotriva lui.

4.6.20

Cea mai bună decizie din viața mea: acceptarea lucrării lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă!


Cea mai bună decizie din viața mea: acceptarea lucrării lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă!


De când Și-a început Dumnezeu Atotputernic lucrarea de la sfârșitul timpurilor, în China, cuvintele Lui au fost mărturisite și răspândite tot mai amplu. Acum, lucrarea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă s-a extins deja peste hotare.

Cele 5 profeții din Biblie privind întoarcerea Domnului Iisus s-au îndeplinit

Cuprins

1. Apariția războiului, foametei și cutremurelor
2. Restaurarea Israelului
3. Evanghelia va fi propovăduită în fiecare colț al lumii
4. Păcatul va exista din plin, iar dragostea credincioșilor va deveni rece
5. Apariția falșilor hristoși și a falșilor profețirece

Suntem acum la sfârșitul zilelor de pe urmă și există mulți frați și surori care cred sincer în Domnul, așteaptă întoarcerea Lui și sigur se gândesc la această chestiune: în capitolul 22, versetul 12 din Apocalipsă, Domnul Isus a profețit: „Iată, Eu vin curând”. Domnul ne-a promis că Se va întoarce în zilele de pe urmă, așadar, S-a întors? Această întrebare este foarte importantă pentru noi, creștinii, deci de unde știm, mai exact, dacă Domnul S-a întors cu adevărat sau nu? De fapt, Domnul Isus ne-a spus deja prin profeții biblice și, atât timp cât punem lucrurile cap la cap și medităm asupra lor cu seriozitate, vom afla răspunsul.

2.6.20

Cantari crestine 2020 „Cele două întrupări ale lui Dumnezeu sunt pentru mântuirea omului”



Cantari crestine 2020 „Cele două întrupări ale lui Dumnezeu sunt pentru mântuirea omului”


Introducere

Dumnezeu S-a-ntrupat de două ori, omenirea s-o mântuiască
și pe Satana să-l biruiască.
Doar Dumnezeu în duh sau în trupul Său
poate lupta cu Satana mereu.

1.6.20

Mărturia unei creștine: cum a depășit tentația de a avea o aventură (Partea 2)

de Xiyue, regiunea Henan

În următoarele câteva zile, deși Jingru nu căzuse în ispita Satanei și știa că nu putea fi niciodată cu Wang Wei, întâlnirea cu el din acea seară și mărturisirea lui sinceră i s-au derulat în minte iar și iar ca o scenă dintr-un film…