31.8.20

Persecuția și suferința m-au făcut să-L iubesc pe Dumnezeu și mai

de Liu Zhen, provincia Shandong

Mă numesc Liu Zhen. Am 78 de ani și sunt doar o creștină obișnuită din Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu Atotputernic că m-a ales pe mine, o femeie în vârstă de la țară, care nu se distinge prin nimic deosebit în ochii lumii. După ce am acceptat lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă, m-am rugat lui Dumnezeu în fiecare zi, am ascultat recitări ale cuvântului lui Dumnezeu, m-am dus la adunări, am avut părtășie cu frații și surorile mele și, încet-încet, am început să pătrund unele adevăruri și să am o înțelegere limpede asupra anumitor lucruri. M-am simțit plină de bucurie și am trăit o fericire cum nu-mi mai fusese dat niciodată până atunci. Deoarece sunt bătrână și îmi este greu să merg pe jos, nu am putut să plec de acasă ca să particip la adunările de la biserică, așa că din grijă pentru mine, frații și surorile mele au ținut adunările la mine acasă. Nu au lipsit de la nicio adunare din cauza frigului iernii ori a căldurii verii, iar vântul, ploaia și zăpada nu i-au oprit niciodată să vină să mă viziteze și să aibă grijă de mine, așa bătrână cum sunt. Mai ales când citeam din cuvântul lui Dumnezeu, dacă era ceva ce nu înțelegeam, ei erau mereu răbdători și aveau părtășie cu mine despre acel lucru, și niciodată nu mă ignorau ori nu se uitau la mine de sus. Am fost adânc mișcată de acest lucru, fiindcă dacă nu ar fi fost iubirea lui Dumnezeu, cine mi-ar fi arătat atâta răbdare și afecțiune? În interacțiunile cu frații și surorile mele, am văzut că aceștia erau foarte diferiți de laici. Trăiau cu toleranță și iubire și puteau să-și deschidă inimile și să se trateze unii pe alții cu sinceritate, fără bariere sau distanță între ei. Erau la fel de apropiați ca o familie și acest lucru m-a făcut să mă simt și mai sigură cu privire la lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic. Pe măsură ce am început să înțeleg mai multe adevăruri, mi-am dat seama că ar trebui să-mi fac datoria de ființă creată, prin urmare am spus bisericii că doream să preiau îndatoriri. Întrucât vârsta mă împiedica să îndeplinesc cea mai mare parte a îndatoririlor, biserica mi-a desemnat totuși datoria de gazdă la mine acasă. Am acceptat, recunoscătoare față de Dumnezeu că mi-a încredințat o sarcină pe măsura puterilor mele. Și astfel m-am înțeles foarte bine cu frații și surorile mele și m-am simțit foarte ușurată atât trupește, cât și sufletește. De asemenea, m-am mai înzdrăvenit de unele boli de care sufeream, prin urmare am fost chiar și mai recunoscătoare lui Dumnezeu Atotputernic pentru bunătatea și mila Sa.

30.8.20

Cântece de închinare și laudă 2020 „Cât e de minunat că Dumnezeu Atotputernic a venit!”



Cantari crestine 2020 „Cât e de minunat că Dumnezeu Atotputernic a venit!”


Ce noroc să ne întâlnim cu Dumnezeu întrupat!
Hristos din zilele de pe urmă Se arată și lucrează.
El exprimă adevărul și aduce judecată.
Lucrează chiar El pentru a mântui omul.
E normal, simte tristețe și bucurie.
E real, râde și vorbește.
Semnificația întrupării Sale e atât de profundă,
Dumnezeu real poate fi văzut.
Suntem onorați că-L putem vedea pe Dumnezeu Atotputernic.
Ne bucurăm prin închinare.
Prin slăvirea Lui, devenim ușori și liberi.
Nu ne trăim viețile în van, deoarece Îl cunoaștem pe El.

28.8.20

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu | Fragment 83 | „Dumnezeu Însuși, Unicul (I)”



Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu | Fragment 83 | „Dumnezeu Însuși, Unicul (I)”


Dumnezeu folosește cuvântul pentru a crea toate lucrurile


Geneza 1:3-5 Atunci Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!”; şi a fost lumină. Dumnezeu a văzut că lumina era bună şi a despărţit lumina de întuneric. Dumnezeu a numit lumina „zi”, iar întunericul l-a numit „noapte”. A fost o seară şi a fost o dimineaţă: ziua întâi.

Geneza 1:6-7 Dumnezeu a zis: „Să fie o boltă cerească în mijlocul apelor, care să despartă apele de ape!” Astfel, Dumnezeu a făcut bolta şi a despărţit apele care sunt sub boltă de apele care sunt deasupra ei. Şi aşa a şi fost.

27.8.20

Film creștin 2020 „Cronicele persecuției religioase din China – Datorie de sânge”



Film creștin 2020 „Cronicele persecuției religioase din China – Datorie de sânge”


De când a ajuns la putere în China continentală în 1949, Partidul Comunist Chinez a persecutat continuu credințele religioase. A arestat și a ucis frenetic creștini, a expulzat și a abuzat misionarii care activau în China, a confiscat și a distrus nenumărate copii ale Bibliei, a închis și a demolat clădirile bisericilor și a încercat în zadar să extermine toate bisericile de casă.

26.8.20

Cine este obstacolul în calea spre Împărăția cerească

de Meng’ai, Malaezia

În anul în care a murit soțul meu, am fost foarte disperată și, pe deasupra, am avut sarcina suplimentară de a-mi crește copiii. Greutățile se abătuseră brusc asupra vieții mele, însă am avut dragostea Domnului cu mine tot timpul și, cu ajutorul fraților și surorilor mele, am trecut prin această perioadă dificilă. Pentru a răsplăti dragostea Domnului, am continuat să fac donații și să slujesc biserica și fac acest lucru de mai bine de treizeci de ani. În acest timp, am experimentat înflorirea bisericii și am văzut evenimentul glorios al răspândirii Evangheliei Domnului Isus. De asemenea, am fost martoră la pustiirea și neputința din biserică. M-am gândit la momentul când Duhul Sfânt a început să facă marea lucrare în biserică, când am experimentat bucurie și am câștigat mult din ascultarea predicării pastorului. Exista dragoste reciprocă între frați și surori, ca și cum am fi fost toți o singură familie, și toți erau uniți în răspândirea Evangheliei și în a fi martori pentru Domnul. Mai târziu, fără să știu ce se întâmplase, nu mai era nicio lumină în ceea ce predica pastorul. Era ca și cum totul era aceeași poveste veche repetată iar și iar, iar credincioșii pur și simplu nu puteau obține nimic pentru a se hrăni sau a se aproviziona. Credința și dragostea lor au scăzut treptat și tot mai puțini oameni veneau la adunări. Aceia dintre noi care participam la slujire făceam totul superficial. Noi toți am acționat conform dorințelor oamenilor în lucrarea de slujire și deloc în slujirea lui Dumnezeu, ci mai degrabă ne-am străduit în fața altor oameni și am încercat să le facem pe plac. Știam că acest tip de slujire nu era în conformitate cu voia lui Dumnezeu, așa că acest lucru era foarte dureros pentru mine. De asemenea, mă simțeam neajutorată, fără nicio idee despre cum să merg pe cărarea din fața mea. Prin urmare, speram tot mai mult ca Domnul să Se întoarcă cât mai curând posibil, astfel încât toate aceste probleme să fie rezolvate.

25.8.20

Importanța coordonării în slujire

de Mei Jie, orașul Jinan, provincia Shandong

Biserica a emis recent o rânduială de lucru, cerând liderilor bisericești de la toate nivelele să-și stabilescă un partener (un coleg care să lucreze alături de ei). La vremea aceea am crezut că acesta e un aranjament bun. Eu eram de calibru mai mic și aveam mult de lucru; chiar aveam nevoie de un partener care să mă ajute să termin toate tipurile de lucrări din biserică.

24.8.20

Cantari crestine „Ce ar trebui să urmărească cei ce iubesc adevărul”



Cantari crestine „Ce ar trebui să urmărească cei ce iubesc adevărul”

Mmm... Mmm...
Ce crezi despre guvernarea și adevărul lui Dumnezeu
arată dacă ai inimă şi duh sau dacă iubești adevărul
și decide dacă poți înțelege autoritatea lui Dumnezeu.
De n-ai simțit nicicând guvernarea lui Dumnezeu,
nici nu I-ai acceptat autoritatea,
vei fi complet inutil, vei fi respins de Dumnezeu.
Cei ce acceptă încercările și guvernarea lui Dumnezeu,
ce se supun autorității Lui și obțin experiența cuvântului Lui
Îi vor afla autoritatea, Îi vor înțelege suveranitatea
și vor fi supuși Creatorului.
Doar astfel de oameni vor fi mântuiți cu adevărat.

23.8.20

Descifrarea enigmei Treimii

de Jingmo, Malaezia

În 1997, am avut norocul să primesc Evanghelia Domnului Isus și, când am fost botezată, pastorul s-a rugat și m-a botezat în numele Treimii – Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Din acel moment, de fiecare dată când mă rugam, închinam rugăciunea în numele Treimii, și anume Tatălui ceresc iubitor, Domnului Isus Mântuitorul și Duhului Sfânt. Dar întotdeauna era o oarecare incertitudine în inima mea: cum puteau trei să devină unul? Niciodată nu puteam exprima clar sau înțelege pe deplin ce însemna Treimea.

22.8.20

Trailer film crestin 2019 „E bine să crezi în Dumnezeu” Găsesc adevărata fericire



Trailer film crestin 2019 „E bine să crezi în Dumnezeu” Găsesc adevărata fericire


Pentru a câștiga destui bani încât să ducă o viață bună, Ding Ruilin și soțul ei au depus o muncă amarnic de grea ca să deschidă și să conducă o afacere. Dar, din cauza exploatării și maltratării guvernului PCC, rămân înglodați în datorii și nu au altă soluție decât să meargă la muncă în străinătate. Pentru a face mai mulți bani, Ding Ruilin își ia două locuri de muncă. Povara grea a muncii sale și indiferența oamenilor din jurul ei o fac să-și dea seama de durerea și zădărnicia traiului pentru bani. În toiul durerii și confuziei ei, se întâlnește cu colega de liceu Lin Zhixin. Din discuțiile lor, Ding Ruilin vede că Lin Zhixin a ajuns să înțeleagă multe lucruri datorită credinței sale în Dumnezeu. Cu prezența lui Dumnezeu, ea simte pace și fericire spirituală și trăiește într-o stare relaxată și fără griji, ceea ce o face pe Ding Ruilin să vrea să creadă și ea în Dumnezeu. În curând, pentru a face și mai mulți bani, Ding Ruilin și soțul ei preiau un restaurant, dar oboseala acumulată o face pe Ding Ruilin să se îmbolnăvească grav, lucru care, la rândul său, o expune la riscul de a paraliza. Chinul bolii ei o face pe Ding Ruilin să chibzuiască asupra vieții. Pentru ce ar trebui să trăiască oamenii? Merită să îți sacrifici viața pentru bogăție și faimă? Pot banii să-i ajute pe oameni să scape de deșertăciune și nefericire? Pot ei să-i mântuiască pe oameni de la moarte? Prin părtășia surorii sale despre cuvântul lui Dumnezeu, Ding Ruilin reușește să vadă limpede răspunsurile la aceste întrebări despre viață, află cel mai important lucru pe care să-l urmărească în viață și, în cele din urmă, găsește eliberarea spirituală. Prin îndrumarea cuvântului lui Dumnezeu, Ding Ruilin descoperă în sfârșit fericirea în viață…

Sursa: Biserica lui Dumnezeu Atotputernic

Aici gasesti cele mai bune filme crestine

12.8.20

Despre practica rugăciunii




Voi nu dați nicio importanță rugăciunii în viața voastră de zi cu zi. Oamenii neglijează chestiunea rugăciunii. Rugăciunile erau de obicei superficiale, omul făcând pur și simplu lucrurile mecanic înaintea lui Dumnezeu. Niciunul nu și-a oferit pe deplin inima înaintea lui Dumnezeu și nu s-a rugat cu adevărat lui Dumnezeu. Oamenii se rugau lui Dumnezeu doar când se iveau necazurile. În tot acest timp, te-ai rugat vreodată cu adevărat lui Dumnezeu? A existat vreodată un moment când ai vărsat lacrimi de durere înaintea lui Dumnezeu? A existat vreun moment când ai venit înaintea Lui ca să te cunoști? Ai avut vreodată o rugăciune deschisă cu Dumnezeu? Rugăciunea vine prin practică: dacă nu te rogi în mod obișnuit acasă, atunci nu vei avea cum să te rogi nici în biserică și, dacă nu te rogi în mod normal în cadrul adunărilor mici, atunci vei fi incapabil să te rogi în cadrul adunărilor mari. Dacă în mod obișnuit nu te apropii de Dumnezeu și nu chibzuiești la cuvintele lui Dumnezeu, atunci nu vei avea nimic de spus când vine vremea să te rogi și, chiar dacă te rogi, doar te vei preface; nu va fi rugăciune adevărată.

11.8.20

Iubirea lui Dumnezeu mi-a întărit inima

 de Zhang Can, provincia Liaoning

În familia mea, toată lumea s-a înțeles mereu foarte bine. Soțul meu este un om foarte atent și grijuliu, iar fiul meu este foarte rezonabil și mereu respectuos cu cei în vârstă. Ba mai mult, am fost destul de înstăriți. Teoretic, ar fi trebuit să fiu foarte fericită, dar în realitate nu s-a întâmplat așa. Oricât de bine m-au tratat soțul și fiul meu și oricât de bogați am fost, nimic din toate astea nu m-a putut face fericită. Nu puteam niciodată să dorm noaptea pentru că făcusem artrită și sufeream și de insomnie severă, lucruri care au dus la o circulație redusă a sângelui către creier și la o slăbiciune generală la nivelul membrelor. Chinul acestor boli, împreună cu presiunea constantă de a conduce o afacere, m-au făcut să trăiesc într-o suferință de negrăit. Am încercat să depășesc acest lucru în diferite moduri, dar nimic nu părea să funcționeze vreodată.

10.8.20

Cântec de închinare creștin 2020 „Mila lui Dumnezeu pentru omenire”

Cantari crestine 2020 „Mila lui Dumnezeu pentru omenire”

 
Mila poate însemna să iubești foarte mult.
Mila poate însemna
să iubești și să protejezi.
Mila poate însemna să nu vrei să rănești.
Mila poate însemna să simți tandrețe.
Doar Creatorul are milă pentru om,
Creatorul îi arată nesfârșită afecțiune.
Doar Creatorul poate avea milă pentru om
și-Şi poate prețui întreaga Sa creație.

9.8.20

Cum aud fecioarele înțelepte glasul lui Dumnezeu și cum Îl întâmpină pe Domnul?

 Versete din Biblie pentru referințe:

„Mai am să vă spun multe lucruri, dar acum nu le puteţi purta. Însă când va veni El, Duhul adevărului, vă va călăuzi în tot adevărul. Căci El nu va vorbi de la Sine, ci va vorbi tot ceea ce va auzi şi vă va anunţa lucrurile ce urmează să vină” (Ioan 16:12-13).

„Ferice de cei săraci în duh, căci a lor este Împărăţia Cerurilor!” (Matei 5:3).

„Ferice de cei flămânzi şi însetaţi după dreptate, căci ei vor fi săturaţi!” (Matei 5:6).

„Ferice de cei cu inima curată, căci ei Îl vor vedea pe Dumnezeu!” (Matei 5:8).

8.8.20

Ce sunt fecioarele înțelepte cu adevărat?

Versete din Biblie pentru referințe:

„Atunci Împărăţia Cerurilor va fi asemănată cu zece fecioare, care şi-au luat lămpile şi au ieşit în întâmpinarea mirelui. […] dar cele înţelepte, împreună cu lămpile, şi-au luat şi untdelemn în vase. […] La miezul nopţii a răsunat un strigăt: «Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare!» Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit lămpile. […] Cele ce erau gata au intrat la nuntă împreună cu el, iar uşa a fost închisă” (Matei 25:1, 4, 6-7, 10).

6.8.20

„Am prins ultimul tren” Segment 1 - Întoarcerea Domnului în trup împlinește profețiile Bibliei



Film creștin „Am prins ultimul tren” Segment 1 - Întoarcerea Domnului în trup împlinește profețiile Bibliei


În ceea ce privește modul în care Se va întoarce Domnul în zilele de pe urmă, Domnul Isus a zis: „Deci, fiţi pregătiţi şi voi, pentru că Fiul Omului va veni în ceasul în care nu vă aşteptaţi!” (Luca 12:40). (NTLR®) „Căci aşa cum iese fulgerul şi luminează de la o margine a cerului la cealaltă, tot aşa va fi şi cu Fiul Omului (în ziua Sa)! Dar mai întâi trebuie să sufere multe şi să fie respins de această generaţie” (Luca 17:24-25). (NTLR®)

5.8.20

Muzică creștină 2020 „Cunoști sursa vieții veșnice?”



Cantari crestine 2020 „Cunoști sursa vieții veșnice?”


Dumnezeu e sursa vieții omului,
Prin puterea Lui trăiesc cerul și pământul,
Nimic viu nu se poate elibera
De legea și de -autoritatea Lui.
Nu contează cine ești,
Toți trebuie să asculte de El,
Să te supui stâpânirii Lui,
poruncilor și domniei Lui.
Poate ești dornic să găsești viața și adevărul,
Pe Dumnezeu, în care să crezi
Că-ți aduce viața eternă.
De vrei să primești viață eternă,
Găsește-i sursa și pe Dumnezeu.
El e viaţa care nu se schimbă,
Doar El deţine calea vieţii.
Și cum El este calea vieții,
El e calea vieții veșnice.

3.8.20

Ascultă! Cine este Cel care vorbește?

de Zhou Li, China

Ca predicator în biserică, nimic nu este mai dureros decât sărăcia spirituală și lipsa lucrurilor pe care să le predic. M-am simțit neajutorată văzând că tot mai puțini frați și surori vin la întruniri și am venit de numeroase ori în fața Domnului ca să mă rog sincer și să-I cer să le întărească credința fraților și surorilor. Dar pustiirea bisericii nu a scăzut deloc și chiar și eu trăiam într-o stare de slăbiciune și negativism…

1.8.20

Cuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a doua



Cuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a doua


Dumnezeu Atotputernic spune: „Nu există interdicții în ceea ce El face și în lucrarea Sa, iar aceasta nu va fi constrânsă de niciun om, lucru sau obiect și nu va fi întreruptă de forțe ostile. În noua Sa lucrare, El este un Rege mereu victorios și orice forțe ostile și toate ereziile și aberațiile din partea omenirii sunt toate strivite sub scaunul Său. Indiferent de etapa lucrării pe care o desfășoară, aceasta trebuie dezvoltată și extinsă în mijlocul omenirii și trebuie îndeplinită nestingherit în întreg universul și autoritatea și puterea Lui. Asta este înțelepciunea și atotputernicia lui Dumnezeu și autoritatea și puterea Lui.”